Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese merhaba benim çok çok önemli bir sorum olacak ben yaklaşık 1,buçuk aydır yasmin kullanıyorum şuanda 2.kutunun 12.günündeyim yarıladım ve ilacın koruma etkisinin nezaman başladığını tam olarak çözemedim çünkü herkes başka şeyler söyledi bana tam olarak ilacın şuanda yani 2.kutuda cinsellikte koruma etkisinin başlayıp başlamadığını söyleyen birisi olursa çooook sevinirim çünkü eğer başlamadıysa biraz problem olacak gibi şimdiden teşekkürler.....
çok tesekkür ederim gerçekten beynimi yiyorum bikaç gündür bide bi soru daha yasmini saat olarak hep aynı saatlerdemi almalıyım ben başlarda sabahları uyanınca alırdım bi arkadaşım tawsiye edince iştah açtığı için geceleri almaya başladım ama saatleri çok düzensiz 9 da aldığım oluyo 12 bazen gece 1 bu düzensizliğin etkisi olduğunu sanmıyorum sonuçta hergün alıyorum ama bunlardan bahsedenlerde olmuş biraz kafa karıştırıcı:S
bende gece 23.00 a saatin alarmını kurdum, her gece çalınca içiyorum. yan etkisini bilmiyorum ama doktorum demişti bana hergün aynı saatte iç diye. bide ilacın prospektüsündede yazıyor hergün aynı saatte kullanın diye. bende 2.kutuya başlayalı bir hafta oldu, artık koruduğunu düşünüp korunmamaya başladım bakalım görücez bu ay başlamış mı korumaya... inşallah bişey olmaz...