H
HÜZÜN YAPRAKLARI
Ziyaretçi
- Konu Sahibi character
ewt kilo aldırdığı gibi haliyle göğüsleride büyütüyor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar yasmin kullanan herkesin göğüleri büyüyor mu.bn 6 ay kullancam.bnm göğüslerm ne kçk ne büyük ideal.büyümesini istemiyorum
evet canım kesinlikle yasminden kaynaklanıyo sen allahtan ucuz atlatmışsın.damarlarını tıkamamış.doktorlar ben de yasminden başka sebep bulamadılar.zaten perspektüsünü okuyunca damar tıkanıklığı hakkında genişçe bilgi var.ama tabi doktorlar bu etkisinden hiç bahsetmiyo.en büyük yan etkisi kanı pıhtılaştırması
ay arkadaşlar ya ben 1 yllık evliyim ve 1 yıl daha çocuk düşünmüyorum ve yan etkisi olur düşüncesiylede herhangi bir ilaç kullanmıyorum ve prezervatifle korunuyoruz sizin tecrübelerinize dayanarak yanlışmı doğrumu yoldayım sizce? ne önerirsiniz?
ya kızlar bişey sorucam ben yasmini bıraktım bu ay normal adetimi oldum tekrar ne zaman olurum sizce adet bitimimin üzerinden 4 gün geçti ama adet sancısı gibi sancılarım var ara kanama yaparmı böyle bişey başına gelen varmı?
EVET BUNA BAĞLI SANCILAR BENDEDE OLUYORDU..FAKAT SİZE DOKTORMU BIRAKIN DEDİ..SİZ KENDİ TERCİHİNİZE GÖREMİ BIRAKTINIZ SONUÇTA KULLANDIĞINIZ HORMAN İLACI OLDUĞU İÇİN NORMAL ADETİNİZİ YAKLAŞIK 3 HAFTA SONRA GÖRÜRSÜNÜZ BAZEN DEĞİŞİYORDA BU SÜRE..FAKAT EN MANTIKLISI DOKTORUNUZLA GÖRÜŞSENİZ ÇOK İYİ OLUR ÇÜNKÜ HER İNSANIN VÜCUT DENGESİ FARKLIDIR..
Adet düzensizliği için vede en az yan etkisi olan ilaç olarak verdiler kullandim..düzene soktu bu bir gerçek..ama iştah açici etkisini görmedim..ayrica tüylerin döküldğü de bir gerçek bunun faydasini gördüm..
herkese merhaba
14 aylık evli ve iki aylık hamile bir bayanım.evliliğimin ilk üç ayında yasmin kullandım.3ayın sonunda da ayağımda toplar damarımda 3 yerde pıhtı oluştu.1.5 ay yürüyemedim.ilk günler hastane de olmak üzere 6 ay tedavi gördüm.inanılmaz zor ve meşakkatli bir tedavi süreci oldu.ve ömrüm boyunca dikkat etmem gerekecek çünkü tekrarlama riski var.şu an hamile olmamdan dolayı risk 7 kat fazla ve her gün iğne oluyorum.gittiğim prof. kesinlikle yasminden kaynaklandığını söyledi.çünkü onun dışında hiç bir sebep yok.ve benim gibi olan bir sürü insan tanıdım hepsi de yasmin kullanan insanlar.lütfen arkadaşlar bu ilacı o kadar ulu orta reklamını yapmayın.kullanmadan önce dikkat edin.hatta hiç kullanmayın.yoksa hayatınız boyunca izini taşıyacaksınız.
bende 9 aydır yasmin kullanıyorum son 2-3 aydır kanamalarımda bayağı bi azalma oldu geçen hafta çarşamba günü son hapımı içtim pazar günü bi rdamla geldi ertesi günde öyle bir damla salı günüde biraz geldi bugün yok böyle olabiliyormu acaba yoksa sorunmu var?
slm kızlar ben de tedavi amaçlı 6 aydır yasmin kullanıyorum.cildimi çok düzeltti bir tane bile sivilce yok.kıllanmayı da azalttı ben hiç bir yan etkisini görmedim....
ya arkadaşlar yazmin kullanıp sigara içen varmı kan pıhtılaşmasımı yapıyo ya günde 4-5 tane içiyorum fazla değil ama yinede korkuyorum