- 10 Ekim 2008
- 1.770
- 2
- 40
demekki yalnız değilmişiiimm bende öleyiiim aşırı halsizimm ama belkidee havalardandıııır henüz bilmiyoruuuum zateennnnnnn halsiz olmaya meyilliyiimneyse bugün 13. hapımı aldıımmmm durmak yok yola devaammmm
Öncelikle iyi geceler diliyorum :)
2-3 sonra regl olucam korunma amaçlı doğum kontrol hapına başlayacağım. Daha önce kist olduğu için kullanmıştım hiç bir yan etkisini görmedim.Birazda o yüzden içim rahat.
Burda baya bi sayfa okudum kimi adetin 1. günü kimi 3. günü kimi 5. günü kullanılması gerektiğini yazmış.Kafam karıştı bu konuda tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi ? Birde kullanalı 3-4 yıl oluyor tam olarak hatırlamıyorum. 21 gün sonunda o verilen 7 günlük arada mı adet olmak gerekiyordu ?
gunaydınlar
17 gunluk gecıkmeden sonra sonunda adetım basladı aralık ve ocak ayında norlevo kullanmak zorunda kalmıstımda bu stres benı mahfettı ya
dun adetım basladı ama eskısı gbı degıl yanı acık renk su gbı kan gelıyo bnden (sanırım norlevonun etkısınden )
dunde dogum kontrol hapına basladım sızce dogru yapmsmıyım etkısını gosterırmı bılen bırı varsa yardmcı olursa sevınırım :18:
evet emınım bn ocak ayında adet olmadım sokturucu kullandım 10 gun ıcnde etkı gosterır dedıler o on gun ıcınde yne ılıskm oldu norlevo ıctımadet olduğuna emin misin? lekelenme olabilir mi
başlamasaydın daha iyi olurdu sanki :26:
evet emınım bn ocak ayında adet olmadım sokturucu kullandım 10 gun ıcnde etkı gosterır dedıler o on gun ıcınde yne ılıskm oldu norlevo ıctım
dunde adet oldum yanı oncekı adetler gbı koyu degıl yanlızca fark bu adet gbı karnım agrıyo belım agrıyo bayada kanama var
bn zaten adet olacaktım bu haplar yuzunden geckmıstı smdı gecıkmıs adetımı oldum dıye dusunuyorum durum boyle adet degılmı dersın ?
merhaba bende doğum kontrol hapı kullanıcam ama hangisini kullanıcağımı bilemiyorum doktora gitmek istemiyorum ne yapacağımı şaşırmış durumdayım net'ten bakıyorum haplara hepsinin yan etksi var acaba hangisinin yan etkisi daha az'dır. yasmin aklıma yattı gibi
adet başladıktan sonra 5 gün içinde hapa başlanıyor. ilk 5 gün içinde hangi gün başlarsan başla ama adetin geldiği gün başlasan daha iyi olur. adeti kestiği için geç başlanıyor ama alakası yok. doğrusu ilk gün başlanması. adet 7 günlük arada geliyor. bu da kişiye göre değişiyor. bazısının ilacı bıraktıktan sonraki 3. gün bazısının 5. günde adet geliyor. şunu da ekleyeyim. ilk ay ek olarak korunmanı öneririm. ilk ay tam olarak koruma başlamıyor. düşük bir ihtimal ama riske atmaya değmez.
adet düzenlizliğim olduğu için hem de cilt tedavisi için, yasmin doğum kontrol hapı yazdı doktor bugun. Ve akşam üstü adet oldum. Fakat ilacı yarın alacam eczaneden. 2. gün başlayacağım yani. adetim kesilecek mi yani?
Arkadaşlar ben yaklaşık 7 aydır yasmini kullanıyorum. evlenmeden 1 ay önce başladım hapa artık hap kullanmak istemiyorum çünkü çok yoğun bir cinsel ilişkim yok eşimle hafta da 2 kez birlikte oluyoruz hapı bırakıp kendımız korunalım dıoruz geri çekme yöntemiyle ama çok kararsızım bana YARDIMZI OLURMUSUNUZ bebek henüz düşünmüyoruz
normalde de az olur adetım...pazar aksama dogru baslamıstı dun aktı bugunde azaldı bıraz,adetin kaç gündür sürüyor. tamamen kırmızıya döndü mü. lekelenme mi adet mi anlarsın zaten.
ben tam anlayamadığım için sordum da.
adet başladıktan sonra 5 gün içinde hapa başlanıyor. ilk 5 gün içinde hangi gün başlarsan başla ama adetin geldiği gün başlasan daha iyi olur. adeti kestiği için geç başlanıyor ama alakası yok. doğrusu ilk gün başlanması. adet 7 günlük arada geliyor. bu da kişiye göre değişiyor. bazısının ilacı bıraktıktan sonraki 3. gün bazısının 5. günde adet geliyor. şunu da ekleyeyim. ilk ay ek olarak korunmanı öneririm. ilk ay tam olarak koruma başlamıyor. düşük bir ihtimal ama riske atmaya değmez.
hayır kesilmiyor, normal devam ediyor