• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşlı şişman ve bakımsız hissetmek!

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
doğumdan sonra 25 kilo verip 68 e indim,55 olmak istiyorum benim sorunum ekmekle ne zaman yesem kilo alıyorum bi de tatlıya çok düşkünüm. Aslında çabuk da kilo veren biriyim ama hiç motive olamıyorum.2-2,5 ayda veririm o kiloyu diyorum ama nerde o irade! Kendimi çirkin ve yaşlı hissediyorum. Öylesini giyinip çıkıyonum sacımı bile düzğün taramıyorum, çocuktan sonra felaket saldım kendimi. Tekrar bakımlı parfüm kokan saçları fönlü o kadına dönebileceğimi sanmıyorum. İstiyor muyum evet ama kendime de pek yakıştıramıyorum. Çocuktan sonra yüzüme bi çocuk sahibi kadın sıfatı yerleşti ğitmiyor. Yan yağlar göbek baldır derken teyze gibi oldum.
Tatlıya ve ekmek arasına yenilen diyetlerimle kilo vermem de mümkün değil..
Sadece 2 sene önce ğenç kız gibiydim şimdi teyze oldum
Aynı süreçleri yaşayanlardan deneyimlerini duymak fikir almak isterim ..sevgiler..

İlk doğurduğumda 2 sene kadar bende böyle hissettim ve yaşadım. Oğlum şu an 5 yaşında ve ben eskisinden daha çıtırım :))

Fazlalıklarımı verdim. Saçlarım hep bakımlı kıyafetlerim özenli. Görenler yaş aldıkça gençleşip güzelleşiyosun diyolar. Salmayın kendinizi. Eski fotolarınıza bakıp motive olun.

Bebeginiz kac aylik. Bir süre taniyalim kendimize, Uygun zamani bulunca elbet ki zayiflariz. Ikinci dogumdan sonra daha zor toparladim hala da bes alti kilo var. Ama ben uyumuyorum hala. Ilk uyuyayim sonra güzellesirim.
Iyi degil böyle hissetmek ama gecici oldugunu bileyim. Saldik evet ama toparlayagiz. Gerekli zamani versinler bize yeter ki

Bebeginiz kac aylik. Bir süre taniyalim kendimize, Uygun zamani bulunca elbet ki zayiflariz. Ikinci dogumdan sonra daha zor toparladim hala da bes alti kilo var. Ama ben uyumuyorum hala. Ilk uyuyayim sonra güzellesirim.
Iyi degil böyle hissetmek ama gecici oldugunu bileyim. Saldik evet ama toparlayagiz. Gerekli zamani versinler bize yeter ki
Bende de uyku yok.. 2 yaşında.. :(( toparlayamam motive olamıyorum ke

Hay bende takipteyim
83 ile doğuma girdim 80 kilo ile çıktım doğumdan
Kizim var 9aylik o 9ayda 10 kilo aldım şu an 90 kiloyum boyum 162. Aynen senin gibi tatlı bağımlısıyım bı aldım saldım varya veremedim gitti nasıl vericem kiloları:(

Back
X