• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YAŞLARINIZ ve MESLEKLERİNİZ

canım 27 yaşındayım.muhasebe bölümü mezunuyum.fakat eşim çalıştırmıyor.çalışmamı istemiyor.çok üzülüyorumsenağlama.ev hanımıyım::.cevabım uzun oldu kusura bakma canım yaa.can alıcı noktamdı bu konu.:a015:

Kusura bakma desene yarana tuz bastım. Ben 28 yaşındayım. teknik ressamım. Şuan çalışıyorum. İnşallah emekli olana kadarda çalışırım. Senin eşininde düşünceleri inşallah birgün değişir. Umudunu yitirme :)

estağfurullah canım.iyi temennin için teşekkür ederim.meslek hayatında başarılar dilerim.benim hayallerim gerçekleşemedi:1no2:.seninkiler gerçekleşir inşallah arkadaşım.a.s.

23 yaşındayım.
İngilizce çevirmenlik yapıyorum
Bilgisayar operatrüyüm
Emlak danışmanıyım

Ama çalışmıyorum şimdilik.çünkü işimden çok çok daha önemli bi niteliğim var.
Bir aylık anneyim

ben de laboratuvar teknikeriyim. araştırma hastanesinde çalışıyorum. işimden çok memnunum. hım bu arada 27 yaşındayım.9 senedir bu işi yapıyorum.

20 yaşındayım muhasebe okudum ama bulunduğum yerde iş olanağı fazla yok ... başka yerede annem göndermiyor şimdilik evdeyimmsenağlama...

40 yaşındayım özel bi firmada işletme müdürlüğü yapıyorum,oryantal ve aerobik hocasıyım,yazarım,tır şoforuyum arasıra yollara çıkarım ve bunun dışında uğraştığım birçok işim vardır

26 yaşındayım ve kimyagerim. 4 yıldır kendi mesleğimi yaparak çalışıyorum. Allah herkese kendi mesleğini yapacağı bir iş nasip etsin...

25 yaşındayım elektronik teknisyeni ve teknikeriyim
özel sektörde teknik ressamlık yapıyorum
bayanlara sıradışı meslekleri şiddetle tavsiye ediyorum

33 yaşına geldik (Alllah sağlıklı ömürler versin inşallah, amin) İşletme Fakültesi mezunu ve Mali Analistim 12 yılı çoktttaaan aştık muhasebe ile başladık şimdi raporlar anzalizler yapıyoruz Allaha şükür.. Bir de Mali Müşavirlik sınavımı kazanıp belgemi alsam hayırlısıyla:)) Evet bir arkadaşımın dediği gibi öncelikle en güzel meslek ANNEYİM...

23 yasındayım sigortacıyım:))) sigorta acenteliginde teknik personelim sıfatım bu ama direk sigortacı işte:D

bende 22 yaşındayım tekstil teknikerim ayrıca daha ögrenci sayılırım açıkögretimden iktisat okuyorum iş bulamıyorum işsizim

Back