- 17 Ağustos 2024
- 74
- 27
-
- Konu Sahibi garibankiz
Üniversiteden 62 yaşında mezun arkadaşım var geçen çarşıda karşılaştık oturduk kahve içtik sohbet ettik bence çok güzel bi şey40’ıma merdiven dayadım. 23 yaşında yeni mezun arkadaşım da var, 63 yaşında emekli arkadaşım da. Arkadaşlıkta yaş bir kriter değildir.
Gezi kulüplerine üye olabilirsin.hep aileleri hakkında konuşmuyorlardir.önyargılı olduğun için sana öyle geliyordur.kadınlarımızın o kadar sığ olduğunu düşünmüyorum.sen kendini farklı görüyorsundur.Merhaba, şu an görev yaptığım il tam mahrumiyet bölgesi sosyallesecek hiçbir şey yer yok 2 3 kafe var o kadar. İşyerindekilerle samimi olmak istemiyorum aşırı derecede dedikodu var diyprum baskalarinin arkasindaj konuşan masadan kalkınca benim de arkamdan konuşur diye o yüzden uzak durmak en iyisi dedim. Halk eğitim merkezi var 1 2 kurs açmışlar dikiş nakış falan oraya da hep 40li yaşlarda ev hanımları geliyor onlar da sıkıliyormus evde. Burada yaşıtım arkadaş edinebilecegim hiçbir yer yok, yaşım 28. Onların da evli neredeyse 10 15 yaşında çocukları var ve hep eşleri aileleri hakkında konuşuyorlar çok sıkılıyorum. Ama yine de benim yaslarimdailer o yaşlarda insanlarla arkadaş olabilir mi?
Tatillerde gez . Hafta sonlarına plan yap. Araba kullanmayı bilmiyorsan öğren. Yakın illere vs git. Gezi turlarına katıl.Merhaba, şu an görev yaptığım il tam mahrumiyet bölgesi sosyallesecek hiçbir şey yer yok 2 3 kafe var o kadar. İşyerindekilerle samimi olmak istemiyorum aşırı derecede dedikodu var diyprum baskalarinin arkasindaj konuşan masadan kalkınca benim de arkamdan konuşur diye o yüzden uzak durmak en iyisi dedim. Halk eğitim merkezi var 1 2 kurs açmışlar dikiş nakış falan oraya da hep 40li yaşlarda ev hanımları geliyor onlar da sıkıliyormus evde. Burada yaşıtım arkadaş edinebilecegim hiçbir yer yok, yaşım 28. Onların da evli neredeyse 10 15 yaşında çocukları var ve hep eşleri aileleri hakkında konuşuyorlar çok sıkılıyorum. Ama yine de benim yaslarimdailer o yaşlarda insanlarla arkadaş olabilir mi?
Tabi ki olabilir.Merhaba, şu an görev yaptığım il tam mahrumiyet bölgesi sosyallesecek hiçbir şey yer yok 2 3 kafe var o kadar. İşyerindekilerle samimi olmak istemiyorum aşırı derecede dedikodu var diyprum baskalarinin arkasindaj konuşan masadan kalkınca benim de arkamdan konuşur diye o yüzden uzak durmak en iyisi dedim. Halk eğitim merkezi var 1 2 kurs açmışlar dikiş nakış falan oraya da hep 40li yaşlarda ev hanımları geliyor onlar da sıkıliyormus evde. Burada yaşıtım arkadaş edinebilecegim hiçbir yer yok, yaşım 28. Onların da evli neredeyse 10 15 yaşında çocukları var ve hep eşleri aileleri hakkında konuşuyorlar çok sıkılıyorum. Ama yine de benim yaslarimdailer o yaşlarda insanlarla arkadaş olabilir mi?