Yaşının kadını olmak ne demek ki29 oldum, giyim tarzım halim tavrım 19 20 gibi hoşlanmıyorum bundan, 30 yaş civarı bayanlar sizlerin giyimi muhabetleri ne üzerine ben niye Böylr dglm...
Almanyada yaşıyorum 80 üstü kadınların lila ya da yeşil ya da mavi saçla dolaştığını görürüm hele bi de yirtik ve taşlı jeans falan da giyerler kimse de yadırgamaz elbise ve sac tipi rengiyle değerlendirilmiyor hiç kimse... en doğrusu da bu bence içinden nasıl geliyorsa öyle giyinmeli insan... saç giyim neyse de yasadigim koyde 80ini devirmiş bi nine yaz kış motor sürüyo kendimden utanıyorum yeminle, ben daha 40 olmadım süremiyorum korkudan
Ne güzel Ben çok seviyorum böyle cıvıl cıvıl hayat dolu olmalarini:))Benim kayinvalide 74 yasinda
seker pembesi sacli :)
Sınıfının şık ı olunmaliYaşım 42. Hâlâ 18 gibi giyinirim. Kim ne derse desin, umursamam asla. Yaşına göre değil de yerine göre giyinmek gerektiğini düşünüyorum.
Elbise ceket belki kayınvalide olursam kızı evlendirirken giyerim ya da çalışma hayatı olan biri resmî giyinmek isterse giyebilir, yaşının kadını olmak nasıl birşeydir bilmiyorum, yaşının kadını olmak kıyafetle oluyorsa ben hala 18 olabilirim çünkü şu sıralar yarım tayt, üstüne bir askılı bluz, ayakta hal hal, bilekte deri ve türevleri bileklikler, boynumda kuru kafa figürlü kolyemle geziyorum, tepeden tırnağa siyah olduğu için satanist olarak bile görünüyor olabilirim ama kimin umurunda, ben böyle mutluyum, siz de olduğunuz gibi mutlu olun.Askılı bluz kot filan tabi maddiyatımda yok, daha böyle elbise ceket tarzı olmak isterdim... Gülüşm bile çocuk gibi ya ... Tabi böyle hissetmem de beni sürekli hor gören aşağılıyan anne ! Nin payınıda unutmamalı...
29 oldum, giyim tarzım halim tavrım 19 20 gibi hoşlanmıyorum bundan, 30 yaş civarı bayanlar sizlerin giyimi muhabetleri ne üzerine ben niye Böylr dglm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?