36 yım.29 oldum, giyim tarzım halim tavrım 19 20 gibi hoşlanmıyorum bundan, 30 yaş civarı bayanlar sizlerin giyimi muhabetleri ne üzerine ben niye Böylr dglm...
Artık döpiyes, uzun etek buluz giyeceksin:) giy istediğini canım. Hayat 30'undan sonra başlıyor. Kendini kısıtlama.29 oldum, giyim tarzım halim tavrım 19 20 gibi hoşlanmıyorum bundan, 30 yaş civarı bayanlar sizlerin giyimi muhabetleri ne üzerine ben niye Böylr dglm...
Aynen ben kursa giderken , ne yoracagim kendimi.Ne giyiyorsun ki
Yaşım 38 kot üstü basit tişört giyiyorum
Ayağımda ya spor ya sandalet kışaa da bot
Topuklu giymem makyaj yapmam
Bir kursa gittim her yaş var çoğunluk böyle giyiniyordu 23-48 arası yaş grubu
Neyse bir kız var kendi ben kokoşum burada çok rahatsız oluyorum en sade giyindiğimde bile herkes bir süzüyor dedi
Boş ver sen Nasıl mutluysan öyle giyin
Askılı bluz kot filan tabi maddiyatımda yok, daha böyle elbise ceket tarzı olmak isterdim... Gülüşm bile çocuk gibi ya ... Tabi böyle hissetmem de beni sürekli hor gören aşağılıyan anne ! Nin payınıda unutmamalı...
Canm 30lu yas giyimi nasil ki 20li yaslarla 30lu yaslar arasinda bence kiyafet farki yok29 oldum, giyim tarzım halim tavrım 19 20 gibi hoşlanmıyorum bundan, 30 yaş civarı bayanlar sizlerin giyimi muhabetleri ne üzerine ben niye Böylr dglm...
36 yım.
Ne isem memnunum.
Haminne olasım hiç yok.
Yaşımın insanı, gördüğüm örnekler gibi görümce kaynana, boş sohbetler ve abuk bluz ve pantolonlar ise eğer yok ben almayayım.
Alana da hiç mani olmayayım benden uzak olsunlar yeter.
Olduğunuz şeyden neden memnun değilsiniz hem?
Kim size neyin normal neyin anormal olduğunu dikte ediyor ve siz niye dinliyorsunuz?
Öz benliğiniz, kişiliğiniz yok mu?
Varsa neden memnun değilsiniz halinizden.
Toplum denilen şeyin size dayattığı şeylerin normal olduğunu nereden biliyorsunuz?
Ve ufkunuz, vizyonunuz neden bu kadar dar?
Formel bir ortamda çalışmıyorsan ceket filan özenti ve garip görünür. Ben bol toplantılı bi işte çalışıyorum buna rağmen ceket olayına girmiyorum orada bile Zara mango çizgisinde giyiniyor insanlar. Ceket döpiyes fazla resmî ve kurumsal işlerde kaldı artıkÇalışmıyorum, ceket derken altına kot üstüne şık bi bluz ve ceket olarak hayal etmiştim... Ya bişi aklıma takılıyor hanımlar geçen sofradayken ev ortamı olduğu için içimde sütyen yoktu, annem senin göğüslerin niye o kadar sarkmış Dedi ? Ben anlam veremiyorum öyle bile olsa öylemi denir , ne yapmaya çalışıyor anlamıyırum
Çoklu dert yetmezliği var sanırım.Çalışmıyorum, ceket derken altına kot üstüne şık bi bluz ve ceket olarak hayal etmiştim... Ya bişi aklıma takılıyor hanımlar geçen sofradayken ev ortamı olduğu için içimde sütyen yoktu, annem senin göğüslerin niye o kadar sarkmış Dedi ? Ben anlam veremiyorum öyle bile olsa öylemi denir , ne yapmaya çalışıyor anlamıyırum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?