- 1 Eylül 2018
- 1.192
- 858
- 123
- 27
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
19 yaşındayım ve küçük göstermek en nefret ettiğim şey.”İleride çok işine yarayacak” gibi tavsiyeler teselli etmiyor maalesef.İlerisini ilerde düşünürüz.Baby face bir kızım bu özelliğimi seviyorum,henüz arkadaşlarımdan kimse yaşımdan küçük gösterdiğimi söylemedi ama annem bugün üniversite arkadaşlarımın çok büyük durduğunu,benim çok küçük göründüğümü söyledi.(Bazıları gerçekten büyük veya büyük gösteriyor ama yarısından çoğu benim gibi aslında veya bana öyle geldi,erkekler zaten sakallı onlar büyük duruyor)
Çok önemsenecek bir durum değil ama açıkçası moralim bozuldu.
İyi de arkadaşlarımın çoğu profillerinde makyajlı,çoğunluğunun saçları sarı-turuncu boyalı.Kıyafetleri özenli bakımlı.Büyük durmaları doğal değil mi ?
Saçlarımı açık kumrala mı boyasam zaten kendi rengimi sevmiyorum.
Bu aralar evde durduğum için bakımsızlaştım da,güzel kıyafetim de pek yok.
Yaşıma göre abartı durmayacak şekilde bakımlı ve hoş görünmem için ne yapmam gerek ?
Kızların hepsi bakımlı ve hoş dururken ben aralarında çocuk gibi kalmak istemiyorum.
Bir de beyaz tenli kızlara yakışacak ruj renkleri önerir misiniz ?
Pembemsi kiremitimsi tonları seviyorum,çok açık renkler olmasın.
Çok önemsenecek bir durum değil ama açıkçası moralim bozuldu.
İyi de arkadaşlarımın çoğu profillerinde makyajlı,çoğunluğunun saçları sarı-turuncu boyalı.Kıyafetleri özenli bakımlı.Büyük durmaları doğal değil mi ?
Saçlarımı açık kumrala mı boyasam zaten kendi rengimi sevmiyorum.
Bu aralar evde durduğum için bakımsızlaştım da,güzel kıyafetim de pek yok.
Yaşıma göre abartı durmayacak şekilde bakımlı ve hoş görünmem için ne yapmam gerek ?
Kızların hepsi bakımlı ve hoş dururken ben aralarında çocuk gibi kalmak istemiyorum.
Bir de beyaz tenli kızlara yakışacak ruj renkleri önerir misiniz ?
Pembemsi kiremitimsi tonları seviyorum,çok açık renkler olmasın.