Anti-Aging Yaşından büyük göstermek çok acı:(:(

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

ceyda.alkan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
26
1
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır forumu takip ediyorum.Sizinle bir derdimi paylaşmak istedim. Bugun olduğu gibi aldığım tepkiler resmen psk bozdu. 25 yaşındayım yaşımı söylediğimde herkes gerçekten mi diyor ama bu ıyı değil. Çünkü çok büyük gösterdiğimi 30 lu yaşlarda gösterdiğimi söylüyorlar. Senelerdir cildime bakarım makyaj yapmam yaparsamda eve gelir gelmez çıkarırım, spor yapıyorum beslenmeme çok dikkat ediyorum ama bunların sonucunda 30 lu yaşlarda göstermek çok canımı sıkıyor. Düşünüyorum 30 mu gelince kaç yaşında görüneceğim. Çok üzülüyorum bu duruma ne yapsam bilmiyorum. Bu erkek arkadaşımlada sorun. Ailesi ve ark buyuk gösterdiğmi söylüyorlar mış sürekli. Konuşmalarındna onu anlıyorum.. Durumum böyle varmıdır çare bilen çaresi olan??:a015:

Ben genclerde boyanmis sari sacin hep insani oldugundan daha yasli gosterdigini dusunurum. ve dahasi boyanmaktan yipranmis saclarin..
Tabii gormedigimiz icin birsey diyemeyiz ama ben ozellikle saclarinizi merak ettim. Cok boyar misiniz mesela? sari mi sizinkiler de cogunluk gibi?
Koyu sac renginin insani daha genc gosterdigini dusunuyorum.

Cnm bende aynı dertten muzdaripim. Benimkinin sebebi yüzümn çökmesi birazcık sarkma oluşması Şunu anladım yavaş yavaş bollaşan cilt insanı yaşlı gösteriyor. Ve bunun için cilt sıkılaştırma işlemlerine başladım. Senin cildin nasıl? Bollaşma var mı? Bence varsa acil sıkılaştırmalısın. Kırışıklık çok önemli değil de sarkıklık insanı çok yaşlı gösteriyo. Çökme de yaşlı gösteriyor. Bence cilt bakımına çok özen göster. Gözlüğün varsa lens tak. Saçına perçem kestirebilirsin. Vücudunu şekle sokmak için spor yapabilirisn. Karaciğerini temizlersen cildin çok güzelleşir. Her sabah elma sirkesi içip cildinin parlamasını sağlayabilirisn.
Eğer cildinde bollaşma çöküklük sorunu yoksa demekki olgun duruyorsunr. Böyle bir durumda da yine aynı şeyleri yap ayrıca giyimine de dikkat et. Mutlaka spor yap.Aynada bak kendine ve Seni neyin olgun gösterdiğine karar ver. Ona göre önlemler al. Resmini görseydim daha fikir verebilirdim. Gözler çok önemli. Kalkık kaşlar daha genç gösterir. Tabi gözaltında berrak olmalı. Bunun için kapatıcı kullanabilirsin ve dişlerin beyaz olmalı genç görünmek için. Cnm üzülme bu forumları takip et yeter opuyorumnanaktan

canım kilo,çok klasik kıyafetler,yorgun cilt,sarı saç insanı olduğundan yaşlı gösterir.Saça kahkül seviyorsan kestirebilirsin,o da küçük gösterir yaşını.

Uyku düzenide çok önemli, düzenli beslenmelisin..onun dışında pınk_panther arkadaşımız söylediklerine katılıyorum.Stresten uzak durmanıda tavsiye ederim.Dış görünüşündede değişiklik yapmak insanı ayrıca motive ediyor.:)

lisedeyken hem sınıf arkadaşım hem de en iyi arkadaşım yaşından çok büyük gösteriyordu...o kadar ki resimlerde onu tanımayan bilmeyen bana sürekli öğretmeniniz mi diye sorardı...

yıllar geçince ne oldu ? hep aynı kaldı... hala aynı lisedeki gibi hali... :))

ben çevremde bunu gördüm...yaşından büyük göstrenler çok daha geç yaşlanıyorlarlar... zaman onları pek değiştirmiyor :))

üzme o kadar kendini...
86 yaşımdaki annenneme yaşını sorsam en fazla 40 der :))

insan hissettiği yaşı yaşar ve yansıtır :)

ruhun genç olsun... kimin ne söylediğini ne önemi var,sen kendini bildikten sonra...

Açıkçası bazen insanların yüz ifadesi de insanı yaşlı ve daha olgun gösterebiliyor. Gözlerinizin ifadesi, bakışınız bile.Böyle ise bi çözümü olacağını sanmıyorum.Sanki biraz genetik bu.

Özellikle sarı saç, röfleler, bakımsız saçlar, kırıklı saçlar, yaşından büyük giyim tarzı, bazı makyaj stilleri, hatta giyilen ayakkabı bile çevresel dış faktörlerden.
Sigara, alkol, düzensiz uyku, arka arkaya yapılmış doğumlar, genetik özellikler, depresyon falan da içsel şeyler.
Değiştirebildiklerinizi değiştirebilirsiniz, genetik faktörler için malesef çok şey yapamıyoruz ama en azından kafamıza takmak işleri daha da körükler.Sabah akşam "yaşlı görünüyorum" diye dertlenirseniz buna iyice beyin de inanır Daha olgun görünüyorum, çocuksu değilim, daha aklı mantığı yerinde birisiyim, sözlerim daha güven verici, daha güvenilir ve ağır başlıyım gibi telkinler işleri daha kolaylaştırabilir.

Kızlar çok teşekür ederim msj larınız ve desteğiniz için kendimi iyi hissettim:):)Resimlerimi koydum bakın bakalım neden yaşlı gösteriyorum. Yorumlara açığım kırılmam kafaya takmam.Çünkü neyin yaşlı gösterdiğini çözmek istiyorum ve bişeyler yapmak istiyorum saçlarım kendi saç rengim koyu kahve çok az makyaj yaparım zayıfın normal kilodayım yani, ve sabah akşam cildimi temizlerim kendimi bildim bileli bir sürü para döküyorum krem vs ye. ve senelerdir güneş kremi sürmeden çıkmam yediğime içtiğime dikkat ederim ama işte..Kızlar yorumlarını bekliyorum gerçekten sorunum ne onu çözmek istiyorumboshayallersmile

canım iki konu açmışsın bende yazdığım yorumlar nerde die bakınıyorum resim eklicektin nerde ben göremedimde

uzulme bende buyuk gosterıyorum ama kafama takmıyorum
vaktı gelınce estetık cerrahıden yardım alırız noolucakkı yanı

valla banada önceden 16 lı 17 li yaşlarda ergenlik dönemlerimde yaşımdan büyük gösteriyorum boyum posum hep yaşıtlarımdan ileriydi şimdi gören gene aynısın lisedeki gibisin diyolar hatta evlenip 1 kızım olduğuna bile inanmıyolar ama ne saçımda boya var nede başka bişey dedikleri gibi sarı saç olduğundan büyük gösteriri giyim kıyafette çok önemli koyu saç daha genç gösterir insanı ama bence takma kafana sevgilinde ne acayip yok büyük gösteriyomuşsun başta bunu farkedememişmi ne anormal insanlar var yaa büyük göstersen ne oluyo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…