aldım sizide listeye ..ragli olanlar haber versin onalrın sayıyı size devredecemson liste bu mu?
ben ve bir arkadaş daha vardı qamze sanırım yokuz ozaman.
inş canım.bu arada sen 2 tane oku.iki kişi daha katıldıCanim benim insallah kabul olur dualarimiz cok aci cekrik onlari gommek cok zor oldu ama insallah basaracagiz benim adim fatma hamile kalabilmek ve en onemlisi kycagima alabilmek benim niyetim ben bu aksam 3 tane okuycam sizler iki tane toplamda 41 olucak okuyan herkes okudum yazarsa iyi olur
Tamam 2 okuyum regli olan varsa yazsin aksam okuysam simdi okuldayim 5 te eve gidiyorum 7 gibi okurum beninş canım.bu arada sen 2 tane oku.iki kişi daha katıldı
t.ederim ; ama öyle karışıklık olur bence , sabit bir şekilde okumam olsun yada beni listeden çıkartabilirsiniz. hasta olan yazar onların yerine almak isteyen de alır.aldım sizide listeye ..ragli olanlar haber versin onalrın sayıyı size devredecem
asmu sen reglimiydintşk ederim canım tekrar ALLAH razı olsun
tmm sende sabit olursun.sende 1 tane oku.kendime de bir yazayıyorum sabit olarak.fazlaları biz alırız yada yavaş okuyanlarla yer değiştiririz ok?t.ederim ; ama öyle karışıklık olur bence , sabit bir şekilde okumam olsun yada beni listeden çıkartabilirsiniz. hasta olan yazar onların yerine almak isteyen de alır.
kızalr kabul ederse adrenalinden sonra sana okunur canım.geçmiş olsun.Rabbim şifa versinKizlar adrenalin85 niyet ederek iki tane okudum simdi.Allah kabul etsin ve niyetini en makbul sekilde kabul etsin
Kizlar ya hastamiz var yogun bakimda.ilk siralarda isteyebilirmiyim Allah rizasi icin.
aslında doğru mesela bende tahlil yaptıracam.sonuçlarım iyi çıksın hayırlısıyla bebek sahibi olayım die başlıcaktım.genel bi duruma bakalım kabul edilmezse listeye göre gideriz.üç gün süre versek olur mu... bir hafta çok bence üç olursa daha fazla kişiye okumuş oluruz. bide acil durumu olanları öne alalım falan denmiş... bence bu listedeki herkesin acil durumu olur. öğle başa çıkamayız. herkesin birşeyi çıkar. listeye göre gitsek olur mu...
bende tüp bebek tedavisi oluyorum bi kaç güne transferim yapılcak... yani herkesin bişiyi muhakkak çıkar. sırayı bozmasak daha ii olur... gene siz bilirsnzaslında doğru mesela bende tahlil yaptıracam.sonuçlarım iyi çıksın hayırlısıyla bebek sahibi olayım die başlıcaktım.genel bi duruma bakalım kabul edilmezse listeye göre gideriz.
tmm liste devam etsin ozamn inş.Rabbim dualarımızı kabul etsinbende tüp bebek tedavisi oluyorum bi kaç güne transferim yapılcak... yani herkesin bişiyi muhakkak çıkar. sırayı bozmasak daha ii olur... gene siz bilirsnz
amin inş.tmm liste devam etsin ozamn inş.Rabbim dualarımızı kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?