• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasin-i Şerif Okuyoruz..

1.Katre584............................ 2mazeretli(loyalty okicak)
2.miskamber.........................2 mazeretli ...................okundu(farmasi)
3.eymen4545..........................2
4.debusi................................2...................................okundu
5.berirem..............................3..................................okundu
6.karha.................................2..................................okundu
7.asmunikal>.......................2...................................okundu
8.tuncer82.............................2.................................okundu
9.berree................................2..................................okundu
10.adrenalin85......................3..................................okundu
11.eysaih.>..............................2
12.kitapseverim......................3 .....................................okundu
13.babamınkızıyım..................3.......................................okundu
14.kâtip....................................2
15.dior.......................................3...................................okundu
16.loyalty88..............................2....................................okundu
17.ecemceren...........................2
18.cameliee...............................2

TOPLAM...................................................41

Kızlar miskamber için okuyoruz duası ;
yakın zamanda 12 haftalık bebeğimi kaybettim.sebebini araştırmak için bir sürü tahlil yaptırıldı.20 güne kadar çıkacak sonuçlar.sonuçlarda bir pürüz çıkmasın ve en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almayı Rabbim nasip etsin...'

kızlar duam bu şekilde .okuyanlardanşimdiden Allah razı olsun

kızlar sure iki gün cuma gecesi herkes bildirimde bulunmuş olsun lütfen sıra aksamasin

Arkadaşlar, bence 1 arkadaşın okuması bitmeden diğerine geçmeyelim. Öyle çok karışıklık olur. Ve süreyi uzatalım , 4 günde bir dönelim evet zaman uzar; ama en azından herkes buraya girer. Yasin süresi 10-15 dk okunur ;ama Bazılarımız çalışıyor, bazılarımızın başka okumaları da var.(hatim, vs…), herkesin kendine göre yoğunluğu, işleri var, Süre kısa olunca çok karıştı liste, okumayanlar arttı. Yada şöyle olabilir, listenin yanına herkes ne için okutmak istediğini yazsın. Bitiren arkadaşlar diğerine geçsin; ama buraya yazmasınlar, kime okunuyorsa o bitsin, sonra o kişiye okunurken yazsınlar.
4 gün çok fazla canım ben de çalışıyorum biraz özverili olsalar olacak o şekilde takibimiz zorlaşır iyice kopar

1 dakka ben en son katre için okumuştum bu liste yeni sanırım. burdada 2 tane yazılmış bana. düzeninizi bilmiyorum hep böyle mi gidiyo?
ben bu hafta regl olduğum için okuyamam ama :(

4 gün çok fazla canım ben de çalışıyorum biraz özverili olsalar olacak o şekilde takibimiz zorlaşır iyice kopar
Ben sadece fikir sundum canım, yeri geliyor kaç gün k.k ya girilmiyor. Bi giriyosun ki sayfalar almış gitmiş, 2 tane okumam gerekirken 3 olmuş, liste değişmiş, okuma süreleri değişmiş. en azından mesela bugün girerim 4 gün süre vardır. 4 gün sonra yine girerim okudum derim, diğerine geçilir, mazaretli arkadaşlarında yerine çok kişi almamış olur. Çok karıştı çünkü, 1 liste bitmeden diğerine geçildi, tabiî ki isterim hızlı gitsin bitsin; ama çok karıştı bence burası.
1 dakka ben en son katre için okumuştum bu liste yeni sanırım. burdada 2 tane yazılmış bana. düzeninizi bilmiyorum hep böyle mi gidiyo?
ben bu hafta regl olduğum için okuyamam ama :KK43:
arkadaş katre için okumuştum diyor, ama liste kaçıncı kişi de? çok karışık gidiyor.

Yanlış hatırlamıyorsam ilk sayfalarda sen ön sıralardaydın, hatta ben senin için okumuştum, sonra bir girdim yine sıralar, sayılar değişmiş.

eymenin listesi geride kaldı
önce senin listen bi bıtsın düzenleme işini ben alırım ama okulda giremiyorum bazen çekıo bazen cekmıo artı boş dersım olursa bakabılıyorum bır kişi liste düzenleme işini devralsın yada herkes kendı listesini takıp etsın boyle kopucaz lütfen herkesi bititrelim kopacaksak ondan sonra kopalım

arkadaşlar diğer arkadaşın ki bitsin sonra bana okuaylım iyice karıştı ya... bide okuyanlar listeye okundu yazsa çok ii olcak bana kimler okudu bilmiorum

1.Katre584............................ 2mazeretli(loyalty okicak)
2.miskamber.........................2 mazeretli ...................okundu(farmasi)
3.eymen4545..........................2 ..................................okundu allah kabul etsin
4.debusi................................2...................................okundu
5.berirem..............................3..................................okundu
6.karha.................................2..................................okundu
9.berree................................2..................................okundu
12.kitapseverim......................3 .....................................okundu
13.babamınkızıyım..................3.......................................okundu
15.dior.......................................3...................................okundu
16.loyalty88..............................2....................................okundu

yakın zamanda 12 haftalık bebeğimi kaybettim.sebebini araştırmak için bir sürü tahlil yaptırıldı.20 güne kadar çıkacak sonuçlar.sonuçlarda bir pürüz çıkmasın ve en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almayı Rabbim nasip etsin...'

kızlar sure iki gün cuma gecesi herkes bildirimde bulunmuş olsun lütfen sıra aksamasin

EMİNE İÇİN YENİ LİSTEMİZ..

1.Katre584............................ 2
2.miskamber........................mazeretli
3.eymen4545..........................3
4.debusi................................2 okundu Allah Kabul Etsin inş.
5.berirem..............................3
6.karha.................................2
7.asmunikal>.......................3
8.tuncer82.............................3
9.berree................................2
10.adrenalin85......................3
12.kitapseverim......................2
13.babamınkızıyım..................2
15.dior.......................................2 okundu Allah Kabul Etsin inş.
16.loyalty88..............................2

18.cameliee.............................2

Duam; Rabbim evim bereketli huzurlu olsun... herşeyin hayırlısını nasip et. senden başka kapı aratma... hayırlı sağlıklı ana-babalı evlatlar nasip et onları da en güzel şekilde yetiştirmeyi nasip eyle. Peygambarimize laik ümmet olsunlar amin... sevdiklerimi de hep mutlu olsun...ablama hayırlı işler nasip et... burda okuyan dua eden arkadaşlarımında istediklerini hayırlısı ile ver Allahım... Amin Amin

2 tane okudum miskamber için allah kabul etsin işallah...Eymeninkinide yarın akşam okicam..

1.Katre584............................2 okundu
3.eymen4545..........................2

kızlar benim 6 yasinim kalmış almak isteyen varmı...

Back