Yasin-i Şerif Okuyoruz..

tamam canım beklıyorum

Cnm 5 tane kaldı snn ki okuyabilirmisin hepsini bebek içinde 2 tane okudun galiba liste azaldı çoğumuza 3 tane düşüyo listeye bi bak snnki de 3 se 1 eksigini tamamla sna zahmet kardeşim buarada topige bildirimde bulunmayan larda listeden çıkardım haberiniz olsn

Cnm 5 tane kaldı snn ki okuyabilirmisin hepsini bebek içinde 2 tane okudun galiba liste azaldı çoğumuza 3 tane düşüyo listeye bi bak snnki de 3 se 1 eksigini tamamla sna zahmet kardeşim buarada topige bildirimde bulunmayan larda listeden çıkardım haberiniz olsn
okurum cnm sorun değil 6 tane okurum bu akşam bırı de bebek için nıyet ederım eger her okurum dıyen okusaydı bebek de coktan bıtmıstı bız sağlam kişiler olarak kalalım kuran okumanın yuku mu olur elımden geldıgı kadar okurum

Aynen cnm inşallah bu seferde bi sorun çıkmaz herkes hakkına düşeni zamanında okur yazar yoksa çok uzayacak

katrecim beni de liste dışı yapabilirsin çünkü amacım dua ya da dilekte bulunmaktan ziyade okumalara katkı sağlamaktı lakin benim kendi yoğun okuma programımla baya zor olacak ....
Allah gönlünüze göre versin kızlar

bu arada sadece adrenalin rumuzlu arkadaş için 2 tane okumuştum
allah senden razı olsun okudun tesekkur ederım hakkını helal et

allah senden razı olsun okudun tesekkur ederım hakkını helal et
Amin ecmain ,helal olsun dediğim gibi benim için kişilere katkı sağlamak olmuş olacaktı lakin

kendime yaptığım günlük programım aksayacak haftada 1-2 bu şekilde etkinliğe katılmak belki zor olmayacak ama 2-3 günde bir listenin değişiyor olması çalışan evli ve de çocuklu olunca zorlayacak gibi duruyor....

Arkadaslar adranalin icin okudum 2.sirada kim var anlamadim listeden cikanlar mi var onuda anlamadim simdi kine ve ne niyet icin okuyacagiz soylerseniz yarin okuyup yazarim

Hanimlar Eysaih arkadas icin hasta bebegin iyileşmesi niyetiyle 2 yasin okudum. Yalniz bebek onunmuydu emin olamadim. Cepten girdim eski mesajlarini okuyamadim.önemliolan niyettir. Arkadasin bahsettiği bebege rabbim şifa versin okuduğumuz yasinleri kabul etsin insallah

Amin ecmain ,helal olsun dediğim gibi benim için kişilere katkı sağlamak olmuş olacaktı lakin

kendime yaptığım günlük programım aksayacak haftada 1-2 bu şekilde etkinliğe katılmak belki zor olmayacak ama 2-3 günde bir listenin değişiyor olması çalışan evli ve de çocuklu olunca zorlayacak gibi duruyor....
ewet canım kendını zorlama ama dualarına bızı de kat allaha emanet ol

2 tane bebege okudum allah sifa versin hasta oldum artik okuyamam 4 gun daha kalan 1 taneyi biri alabilir mi

X