Yasemin8085'in Diyet Günlüğü

ay soyam şaka yapmıştım ben
sakın o cipsleri yeme
en zararlı şey yaaaaa
ben uzun zamandır yemiyorum çocuklarıma yedirmiyorum

kızlar stresten ve yoğunluktan giremiyorum
bugün eve 5i geçiyodu geldiğimdeevin her yeri terelelli bu hafta ilgilenemedim
dün gece 2ye kadar liste girmeyle uğraştım
4 tane sınıf listesi yaptım onları internete girdim
bugün de aksi gibi öğleden sonraki dersin hocası ankaraya gidecekmiş
onun yerine de derse girdim
toplamda 10 saat ders yaptım
eve aç bi ilaç yorgun ve uykusuz bir şekilde geldim
bebişimle ilgilenemiyorum
yavrularımın da uyku düzeni şaştı benim stresim onlara yansıdı sanırım
bugün öğlen simit yedim
akşam 3 günlük mercimek çorbası :) iyi ki çok yapmışım
ne protein ne salata bu hafta çok sağlıksız oldu
ama hafta sonu düzene sokucam

ayyy kızlar uzun zamandır fotoğraf çekinmiyordum
şimdi çekindim de çok kötü olmuş benim yüzüm yaaaa
gözler pörtlemiş yanaklar çıkmış gözaltları morarık
acaba dünkü uykusuzluğum sebebiyle mi böle yoksa diyetten mi
allahım en çok korktuğum şey
korkuluk gibi dolaşmak istemiyorum zayıflama sevdasına yaaa
hakkaten yakışmıyo mu acaba bana zayıflık
suyumu düzenli içiyorum proteini bu hafta harici düzenli alıyodum niye böle oldum ki
soyammm bi akıl ver napim yaaa

Selam kızlar

Bugün ilk eğitimimi veriyorum, gayet güzel gidiyor ))
Şimdi ara verdik birazdan tekrar gireceğim
İnsirah yorgunluktandır o durum ))

Selammm

Bugünki eğitim çok güzel geçti, pazartesi ve salı devam edecek, çarşamba sabahı izmire uçacağım üç günde orda eğitim vereceğim ))
Bugün öğlen şirkette tavuk ızgara çorba ve salata yedim, az önce de çorba ve ızgara köfte yedim..
Birazdan kızlarla buluşup karaoke bara gideceğiz ama ben sadece su içeceğim ))
Bir daha cips yemek istemiyorummmmm
Sanki zeytinyağı içmiş gibiyim ıyyy

Kizlar bende dun kadinlar matinasina gittim kizlarla bi kudurdum bi kudurdum anlatamam...bende aynaya bakinca zayif saniyom kendimi ama fotolar oyle soylemiyor bildigin domates gibiyim valla.
Manti vardi baklava yemedim tabi yanimda gevrek goturmustum hide fincan corba ama bir bardak sicak suyu getiremedi mal garson bende cayla gevrek yedim aksamda izgara kofte salata...buginde kadin var bende temizlik yapuyoz ev okadar daginikki anlatamam nasil ustesindengelcez onuda bilmiyom...sali catsamba misafirim var yarinda pasta borekle ugrasirim bide menu belirlemem lazim offffff cok isim var.....
Ben aldiriyim kalorileri millete :))))
Kizlar simdilik aklimdakiler
Kisir
Uzeri misir unlu borek
Zeytinyagli kirmizi biber dolmasi
Seftali kurabiyem
Tabuk gogsu
Yas pasta
Bide arabasi corbasi yapiyim diyorum...
Baska fikri olan varsa yardim etsin bana lutfenNnn

merhaba arkadaslar yada ablalarım :)
ben zayıflamak istiyorum 2ayda 10 kg vermek istiyorum 25 yasındayım diyete basladım kendimce ama gram bile verememişim 1haftayı geçti
üzüldümmm nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz rica etsem bende sizlerle baslamak zayıflamak istiyorum aranıza kabul ederseniz ?
uygulamamız gereken kurallar nedir ne yapmalıyım ?
:16::16::16:

Selam kızlar
Akşam karaokeye gittik, bir göbek attım bir coştum anlatamam ))))
Ama bir süre sonra oturmak zorunda kaldım çünkü terleyince, terim bana alerji yapıyor ve iğne gibi batmaya başlıyor deli gibi kaşınıyorum ))))) akşam beni görseydiniz sokak köpekleri gibi kaşınıyordum )))
Herkes türlü türlü alkol içerken ben aldım bir şişe suyumu gece bıyunca onu içtim.. Birde şarkı söyledim ehehehe
Gece 2:30 da eve geldim hemen uyudum sabahda 11:30 da kalktım, ne tembelim değil mi?

Az evvel kahvaltımı yaptım, pazar günü kahvaltıma özen gösteririm, tek kahvaltı günüm nede olsa ))
1 tane çavdar ekmeğine tos, bir yumurta.. Bu kadar ))))
Şimdi kahvemi içiyorum, birazdan anneme gideceğim ordanda kıaföre..
Sonra biraz alışveriş.. Ondan sonrada gelip eğitim dosyası hazırlayıp çarşamba günü için çantamı hazırlayacağım..
Şimdiden hazır olsun sonra uğraşmayayım ))
Sizi seviyorum iyi ki varsınız ))
Burda olduğunuzu bilmek, yazdıklarınızı okumak nefes almamı sağlıyor sanki..
Öptüm çok ))

Cips ve o içtiğim şarap bana hiiiçççç yaramamışşşş
61,2 ((((((
Ağlamak istiyorummmmmm
Ama ben ağlamam ki mutlu olurum, ya kilo alsaydım ))

SELAM KIZLAR

BEN NIYE KILO VEREMİYORUM BULDUM SANARIMMMMMMMMMM

1)KABIZLIK (2 VEYA 3 GÜNDE ÇIKIYORUM)

KAYISI POSALI YIYECEKLER HEPSİ TÜRKETTİM AMA BANAMISIN DEMİYOR SADECE YÜRÜŞ YAPARKEN GÜNLÜK ÇIKIYORUM

2)YÜRÜŞ YAPTIĞIM ZAMAN KILOLARIN GİTTİĞİNİ FARK ETTİM

AMA ŞUAN YÜRÜŞ YAPAMIYORUM ÇÜNKÜ VAKİT YOK (BAHANE DEĞİL )

cumartesi tam 2 saat yürüdüm saat 9 ile 11 arası

akşam üzeride 1 saat yürüdüm (vakıt geçirmek için oğlan anteremanda idi beklerken)

yeme düzeni hafta sonu allak bulak oldu kaçamak yok ama öğün saatleri karıştı birde yeşil çay ve su tüketemedim dışarda olduğu içim wc sorundan dolayı

Köyden dün akşam geldikk,cumartesi akşamı kayınvalidem geleceğimizii duyunca hemen ıspanklı pideler açmış,mercimek çorbası yapmışş,neyse sofra kuruldu eltim sürekli bugün ye yarın başlarsın diyorr bu sefer yokkkkk kimse ikna edemez dedim
Yediğim için çok mutlu olacağım ama yedikten sonrada mutsuz olacağım dedim o yüzden lütfen ısrar etme dedim,onlar yediler bende oğlumu doyurdumm saten ben köye gitmeden çorbamı içip gitmiştimm
Neyse sabah oldu,bu seferde köy ekmeğinii dilimleyipp sobada ısıtıp üzerine tereyağ ,tuz yaprak biber serpiyorlar,yine başladı elti hadii ye diye ne olur ısrarr etme dedim,sadece az bir peynir salatalık ve yarımın da küçüğü lavaş yedim ,
kayınvalide sabah aldı önüne mayalı hamuru lavaşlar açmaya başladı yani biz sıkma derizz sobada da ben pişirdim üstelik o burcu burcu konan kokusuna yenilmedimm
kendimle gurur duydum bu haftaa
kızlar bu hafta kesin o 75 görülecekkkkkkkkkk

iyi akşamlar kızlar
hafta sonu malum olduğu üzre eşim evde ve ben onun ve kızımın elinden bilgisayarı alıp giremiyorum
bu hafta 65.4 kgyum
bugün tüm gün kurstayım nasıl olsa diye oruç tuttum
borçlarım vardı
tüm gün ne yicem diye düşünmedim
akşam eve geldiğimde de marul salatası yaptım kendime
ama bu kez yağ kattım bol limonlu ve yumurtalı marul salatası yedim iftarda
bi de lahana yemeği
sahur yapmamıştım
ama şu an kendimi çok aç hissediyorum yaaaa
özellikle çikolata istiyor canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlar
Sabah bir dilim çavdar ekmeği, biraz lor peyniri yedim ve evden fırladım ))
Öğlen ise yarım kase ezıgelin çorba, 2 kaşık etsiz nohut, ve bolca salata yedim..
Salata reyonumuz çok zengin.. Bugün kabak, ıspanak, yeşil mercimek vardı (hepsi haşlanmış ve az zeytinyağı katılmış, tuz yok)) birazda kırmızı lahana aldım.. Yağ tuz limon eklemedim.. Bir tane de elma aldım ama yemeğe fırsatım olmadı.. Yemekte iki çeşit tatlı çıkıyor, ve tatlı yemeyenler içinde elma getiriyorlar..
Yanıma badem ve kuru kayısı almıştım aralarda onlardan atıştırdım..
Akşamda bir kase çorba ve bir tabak kabak yemeği yedim..
Sonra öğlen aldığım ama yiyemediğim elmamın yarısını yoğurdun içine doğrayıp üzerine bolca tarçın serpip yedim ))
Tatlı ihtiyacı olanlara duyurulur ))))) kaç gündür benimde canım tatlı istiyordu da ))
Haftaya daha slim olmam lazım..
Çarşamba sabahı izmire yolculuk var, valizimi hazırladım.. Valiz dediğime de bakmayın.. 3 gün için yanıma 2 parça kıyafet aldım o kadar.. Gerçi ben 1 aylık tatile de gitsm ufak valizimle giderim, çok eşya taşımayı hiç sevmem
Az olsun, öz olsun ))

Günaydın kızlar

herkes kayıp yıne

ben iki gündür doğru dürüst birşey yıyemıyorum ağzımın içi felaket derece de yara sıcak soğuk ne olursa olsun yakıyor sanrım hasta olucam berbat baş ağrısı baş dönmesi halsizlik var
ama zorda olasa birşeyler yiyorum

soyam güle güle git güle güle gel canım

Günaydın kızlar

herkes kayıp yıne

ben iki gündür doğru dürüst birşey yıyemıyorum ağzımın içi felaket derece de yara sıcak soğuk ne olursa olsun yakıyor sanrım hasta olucam berbat baş ağrısı baş dönmesi halsizlik var
ama zorda olasa birşeyler yiyorum

soyam güle güle git güle güle gel canım

canım geçmiş olsunnnn

Son düzenleme:
selam yasemincim geçmiş olsun canım

bende dün öğle yemeğini 3 te yedim dünden beri başım ağrıyor

Ara öğün
2 kuru kaysı
4-5 tane kuru üzüm

öğle

şimdi çorba içtim

az sonra yoğurt yiyeceğim

zor yiyorum

Soyacım güle güle git gel,
Yasemin sanada çok büyük geçmiş olsun benimde boğazım ağrıyor bugün grip olcam herhalde
krızantem arkadaşım nasılsınn

Selam kızlar

Hasta olanlar, başı ağrıyanlar ne oldu size böyle ? Geçmiş olsun..
Başı ağrıyan arkadaşlar, az yiyor olabilirsiniz, suyu az tüketiyor olabilirsiniz yada kafeini fazla alıyor olabilirsiniz dikkat edin.
Grip olacak arkadaşım, antibiyotik son çare olsun lütfen.. Grip bol sıvı, bol c vitamini ve dinlenmeyle geçer ))

Back
X