Siz israr etmeseydiniz ne kadar saklayabilirdi?2 cocuk var omur boyu babalik etmesi gereken.Sitede diger kadinlar yazmis.Gercekten 2 cocuklu bir kadinin bosanmasi icin buyuk seyler yasanmis olmali.Yoksa ulkemizde kadinlar bosanmayi en son secenek olarak goruyor.Siddet,kumar,uyusturucu,aldatma bile olsa cogu kadin devam ediyor duzelir diye.Yani kimse duzenini kolay kolay bozmak istemiyor.Benim hissettigim o konuda sanki size durust degil.Yinede karar sizin.Aslında geçtiğimiz yıl Mart ayında tanıştım yani yaklaşık 9 ay oldu diyebiliriz ve Haziranın sonu gibi bu bir şeyi saklama ve istese de söyleyememe konusu tekrar açıldı ve benden nefret edeceksin seni kaybetmek istemiyorum gibisinden konuşmalar tekrar saçıldı ortaya.Sonra da benim yoğun ısrarlarım üzerine itiraf etti
Ne kadar safsın konuyu cinselige getirmiş.çok fena sinsi biri kadınları nasıl kaldıracağını en ince ayrıntısına kadar biliyor dikkat et tek derdi cinselik.iki çocuk öfleyerek mi yapmış?Bu yalancılar yaş gurubunu iyi biliyor ailenle konuş kurtarsinlar seniEğer eski eşim boşanmayı istememiş olsa ben onunla hâlâ evli olurdum ama aramızda cinsellik yoktu dedi
Yok hayır değil.Boşandığını sakladığını kendisi itiraf ettikten sonra ben de şüphelendim ve zorladım ama evli olmadığını kanıtladı
Konu sahibi okuduğum kadarıyla babası yaşındaki adamı haklı çıkarmaya çalışıyor ama en güzel yılları gittiği zaman buraya gelir konu açar. Demek ki babası yaşındakilerden hoşlanıyor bütün yorumlara hemen hemen amcayı masum göstermeye çalışıyor. Çokta parmaklarımızı yormaya gerek yok daha şimdi müge anlıda buna benzer olay var 18 yaşında 51 yaşındaki adama kaçmış görsen yanında baba olmayı bırak bildiğin dede gibi duruyor eminim konu sahibide yanyana gelince böyle duruyordur allah akıl fikir versin . Yüce rabbim herkese akıl veriyorsun da keşke biraz takip etsen zira çok iyi kullanamıyorlar. Şimdi konu sahibi bana saldıracak biliyorum ama işte gerçekler can yakar. Evet eskilerde varmış böyle yaşca büyük evlilikler ama şu zamanda maalesef çıkar cinsellik için isteniyor şuan ki zamanda bırak elin adamına güvenmeyi yıllarca tanıdığın birine bile güvenilmez.Siz israr etmeseydiniz ne kadar saklayabilirdi?2 cocuk var omur boyu babalik etmesi gereken.Sitede diger kadinlar yazmis.Gercekten 2 cocuklu bir kadinin bosanmasi icin buyuk seyler yasanmis olmali.Yoksa ulkemizde kadinlar bosanmayi en son secenek olarak goruyor.Siddet,kumar,uyusturucu,aldatma bile olsa cogu kadin devam ediyor duzelir diye.Yani kimse duzenini kolay kolay bozmak istemiyor.Benim hissettigim o konuda sanki size durust degil.Yinede karar sizin.
Asik bile olsaniz bu iliskinin sonu yok.Ya evlenirsiniz yillariniz calinir(cunku ortada kocanizin iki cocugu var,belki ilerde sizinle yasayacak olan),yada daha cok baglanip hayatinizin en guzel yillarini bosa gecirirsiniz.Biraz mantikli dusununce sizde bu adamdan olamayacagini anlarsiniz.
Ben haklı çıkarmaya çalışmadım pek ne düşünüyorsam onu yazdım genelde.Konu sahibi okuduğum kadarıyla babası yaşındaki adamı haklı çıkarmaya çalışıyor ama en güzel yılları gittiği zaman buraya gelir konu açar. Demek ki babası yaşındakilerden hoşlanıyor bütün yorumlara hemen hemen amcayı masum göstermeye çalışıyor. Çokta parmaklarımızı yormaya gerek yok daha şimdi müge anlıda buna benzer olay var 18 yaşında 51 yaşındaki adama kaçmış görsen yanında baba olmayı bırak bildiğin dede gibi duruyor eminim konu sahibide yanyana gelince böyle duruyordur allah akıl fikir versin . Yüce rabbim herkese akıl veriyorsun da keşke biraz takip etsen zira çok iyi kullanamıyorlar. Şimdi konu sahibi bana saldıracak biliyorum ama işte gerçekler can yakar. Evet eskilerde varmış böyle yaşca büyük evlilikler ama şu zamanda maalesef çıkar cinsellik için isteniyor şuan ki zamanda bırak elin adamına güvenmeyi yıllarca tanıdığın birine bile güvenilmez.
*Evet,hatta dün arka arkaya mesajlarına devam etti.Önce böyle yapman doğru olan,kendi yaş gruplarından biriyle daha mutlu olursun gibi bir şeyler yazdı."Yine kurmuş kafasında ne kurduysa."
İşine gelmeyen yerde hep bu cümleyi kurdu, değil mi? Bu cümle ile sorunların üstü örtüldü, bu cümle bu saçma sapan ilişkiyi 1 yıl dayandırdı. Bu cümleyi git eski karısına sor, sana 50 000 defa duyduğunu söyleyecek. Hatta bi irkilecek tekrar duyduğunda, yüz hatları gerilecek.
Aynen öyle,üzerimden bir yük kalktı resmen.Rahatladım.O son yazdıklarından sonra gözüm açıldı artık, bundan sonra hiçbir şekilde geri dönüşü yok benim için.İçime sinmeyen bir şeyler zaten hep vardı,dediğiniz gibi ona güvenmiyorum da.Adamın küçük hatalarını hep kabul etmişsiniz ama ciddi sorunlara gelince adamı savunmaya geçmişsiniz. 40 yaşında olup 20 yaşında biriyle sevgili olan adam pasif biri olamaz bir kere. Adam pek güvenilir durmuyor ama güvenilir olsa bile bu adamla birlikte olmamalısınız, hayatınızın hatası olur. Herkes her ilişkide hata yapabilir ama yaşınıza uygun hataları telafi etmek kolaydır, 20 yaşında 40 yaş hatası yaparsanız olan aradaki 20 yılınıza olur, telafi çok zor. Bu ilişkiye kapılmış, bağlanmış olabilirsiniz ama bu bağı kesmek çok kolay. Ayrılacaksınız, tüm iletişim bilgilerini, mesajları, fotoğrafları asla geri gelemeyecek şekilde sileceksiniz, barışmak için asla umutlanmayacaksınız, hissettiklerinizi kabul edip acınızı çekmek için kendinize zaman vereceksiniz, sonra da yeniden doğmuş gibi devam edeceksiniz hayatınıza. Aması maması yok, bu işler böyle olur.
Yine demiş bak orda, bu olay en az birkaç kere tekrarlanmış demek bu. Onları anlat bize. Nasıl oldu, nasıl geri döndün?*Evet,hatta dün arka arkaya mesajlarına devam etti.Önce böyle yapman doğru olan,kendi yaş gruplarından biriyle daha mutlu olursun gibi bir şeyler yazdı.
*"Hoş sen bu paranoyayla biraz da zor rahat yüzü görürsün ama olsun zamanla aşılabilir" bunu okuduktan sonra her şeyi daha iyi anladım zaten.
*Ne farkın kaldı diğerlerinden,güven zor bir müessesedir ve sen bunun içinden geçtin resmen,bana iftira atarak bir yere varamayacaksın vs. devam etti.
*Hiçbirine bir şey yazmadım yazmayacağım da.
Yok aslında,daha önce 1 haftalığınaydı sadece.Daha önce böyle şeyler pek geçmedi aramızda.Sadece terk edilme korkusu vardı,onu bırakmamdan korkuyordu.Yine demiş bak orda, bu olay en az birkaç kere tekrarlanmış demek bu. Onları anlat bize. Nasıl oldu, nasıl geri döndün?
Anlatsana bi o 1 haftalığına olanı.Yok aslında,daha önce 1 haftalığınaydı sadece.Daha önce böyle şeyler pek geçmedi aramızda.Sadece terk edilme korkusu vardı,onu bırakmamdan korkuyordu.
Bana boşanması konusunda yalan söylediğini öğrendikten sonra onun göründüğü gibi biri olmadığını düşünmüştüm zaten.Çünkü bana yansıttığı profil çok daha farklıydı.Artık ona güvenemeyeceğimi düşündüm ve bitirmek de zaten en doğrusu olarak geldiği için ayrıldım onunla.Anlatsana bi o 1 haftalığına olanı.