Yaşayan Oldumu

Papaaaaaa

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2021
170
6
46
41
Arkadaşlar merhabalar yeni katıldım araniza benim 4 aylık bebeğim var sezeryan ile doğum yaptım doğumdan sonra 42.44 gün sürdü lekelenme... 15 gündürde mide bulantısı yasiyorum kusma olmadı ve 10 gündür falan leke geliyor ...2.3 gündür yoktu dün ve bugün yine geldi .. günde bi kereliğine peceteye sildigimde anlıyorum.... bebegim sadece emiyor şüpheli bı durum olmadı... Ben yinede son ilişkiden 4 gün sonra kanda verdim erken gebelik testide aldim sonuç negatif... ama bu bulantılarım neden oluyor leke neden geliyor anlamiyorum ...birde kasık ve bel agrilarimda oluyor... idrar testinde enfeksiyon ve kan çıktı ...bu durumu emziren ve yasayan anneler varmı aranizda arkadaşlar

Enfeksiyondan ağrıyabilir ve lekeleneleriniz de olabilir bu normal.. fakat son ilişkiden 4 gün sonra gebelik belli olmaz ki en az 10 12 gün gecmesi lazim test yapmaniz icin

Bende sezeryan oldm. Mide bulantım hiç olmadı. Sadece odaya yeni çıktığmda oldu onda da kusmadım bile. Snrasında ağrım da olmadı dediğinz şekilde. Yani 10 15 gün snra normale döndüm sadece dikiş yerlerim ağır kaldırdıkça iş yaptıkça sızlardı. Hala çocuğu çok kucakta gezdirince karın kaslarmı zorlayınca sızlıyor ama ağrı şeklinde değil hemen geçer. 1 yaşında çocuğm bu arada. Sizin sezeryan kaynaklı olmayabilr 4 ay uzun bir süre gibi geldi bana

Evet sezeryanla alakalı olduğunu bende düşünmüyorum bazen salgın var ortalikta ondanmi diye aklima bile geliyor... napmam gerek bende anlamadim adetmi olucam sökülemiyor muyum bilmiyorum

Enfeksiyondan ağrıyabilir ve lekeleneleriniz de olabilir bu normal.. fakat son ilişkiden 4 gün sonra gebelik belli olmaz ki en az 10 12 gün gecmesi lazim test yapmaniz icin
Bazı arkadaşlarım 4 günde olsa çıkardı diyorlar peki son ilişkiden hemen sonra mide bulantısı baslarmi oda bi soru işareti bende anlayamadım gitti

Bazı arkadaşlarım 4 günde olsa çıkardı diyorlar peki son ilişkiden hemen sonra mide bulantısı baslarmi oda bi soru işareti bende anlayamadım gitti
Bence hamilelik degil dediginiz gibi enfeksiyon varsa başlibaşina sorun zaten..mide bulantısıda yapar ateş de yapar ..bende sezeryandan sonra çok ciddi enfeksyon olmuştum sırtim kopacak gibi agriyordu...gecmiş olsun
Hamilelik bu kadar erken belli olmaz ama onu biliyorum hayirlisi olsun senin icin

Çok teşekkür ederim bebeğim çok küçük hamilelik istemiyorum Rabbim isteyen herkese versin inşallah enfeksiyondandir inşallah

korunmaya devam ediyor musunuz? emzirmek hamile kalmaya engel değil malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…