- 5 Temmuz 2024
- 28
- 1
- 21
-
- Konu Sahibi Zehra mihra
Lütfen sorabilir mısınız yani şuan da sorabilirsin çok sevinirim tabi bu saatte de böyle bi konuyu belki soramazsiniz ama benim için çok önemli bi bilgim olurdu sizden haber bekliyorum lütfen sorun çok teşekkür ederim şimdidenBence hastaneye gidin
Damadim Kadın Doğum Uzmanı sorabilirim
Yeni mi dogum yaptiniz?Merhaba arkadaşlar yaşayan bilen varsa lütfen yardım etsin vajina içinde iki tane parça çıktı içinde kenarında falan değil içinde yuvarlak gibi bı sağ tarafta bı sol tarafta resmen vajina deliğini kapattı gibi öyle iki yuvarlak bu nedir acaba bu arada siğil değil sigilin nasıl olduğunu biliyorum bu şişen et parçaları nedir neden olur 3 aydır falan var ilk sağdaki çıktı sonra soldaki ilişki sırasında da zorlanıyorum hastaneye gidicem bebek oğlum var bi türlü fırsat bulamıyorum ama hep aklımda bu nedir önemli mi bilmiyorum lütfen yaşayan varsa yazsın en azından aklimda biseyler oluşabilir
Tamam sizden haber bekliyorum çok teşekkür ederimtmm ariyim simdi
16 ay oldu doğum yapaliYeni mi dogum yaptiniz?
Dikisleriniz varsa, mikrop kapıp apse yapmis da olabilir, bartolin kisti gibi birseyde olabilir. En iyi cevap doktorlarda tabiki.16 ay oldu doğum yapali
Dikislerim düşeli çok oldu 16 ay oldu zaten doğum yapalı bartholinbkistini bende gördüm internette ama o vajina girişinde duruyo benim ki içindeDikisleriniz varsa, mikrop kapıp apse yapmis da olabilir, bartolin kisti gibi birseyde olabilir. En iyi cevap doktorlarda tabiki.
Bu arada bu et parçaları içinde dediğim gibi ıkınınca daha belirgin ve şişik görünüyor bunu da ekleyin isterseniz sorarkentmm ariyim simdi
Hastane uzak buraya çocukla zor oluyo tek başıma gidersemBazen kızlık zarının parçaları olabiliyor öyle. Yani biz böyle bilemeyiz siz doktora gidn ayrıc bebeğinizle gidin doktora ne olmuş onu anlamadım?
Merhaba iyi akşamlar sordunuz mu acaba sizden haber bekliyorum da bilgi verirseniz çok mutlu olurumBence hastaneye gidin
Damadim Kadın Doğum Uzmanı sorabilirim
Tabiki dusmustur, kastettigim dogumda dikis atilmissa eger, o bolgede bir apselenme olmus olabilirDikislerim düşeli çok oldu 16 ay oldu zaten doğum yapalı bartholinbkistini bende gördüm internette ama o vajina girişinde duruyo benim ki içinde
10 dikiş atılmıştı zaten ve o zaman doğumun çok zor olmuştu damar zedelenmesi de olmuştu sonra o bölgede doğumdan kaynaklı ama 16 ay geçti o apse şimdi tekrar cikarmikiTabiki dusmustur, kastettigim dogumda dikis atilmissa eger, o bolgede bir apselenme olmus olabilir
İstanbulsiz hangi sehirdesiniz
İstanbulsiz hangi sehirdesiniz
Belki vardi farketmediniz, belki temizlenirken tirnaginiz kesti mikrop kapti, belki bir baska rahatsizliginiz var ama en basit aklima geleni mikrop kapmis olmaniz.10 dikiş atılmıştı zaten ve o zaman doğumun çok zor olmuştu damar zedelenmesi de olmuştu sonra o bölgede doğumdan kaynaklı ama 16 ay geçti o apse şimdi tekrar cikarmiki