Yaşayan bilen varsa lütfen yardım etsin

Zehra mihra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2024
28
1
21
Merhaba arkadaşlar yaşayan bilen varsa lütfen yardım etsin vajina içinde iki tane parça çıktı içinde kenarında falan değil içinde yuvarlak gibi bı sağ tarafta bı sol tarafta resmen vajina deliğini kapattı gibi öyle iki yuvarlak bu nedir acaba bu arada siğil değil sigilin nasıl olduğunu biliyorum bu şişen et parçaları nedir neden olur 3 aydır falan var ilk sağdaki çıktı sonra soldaki ilişki sırasında da zorlanıyorum hastaneye gidicem bebek oğlum var bi türlü fırsat bulamıyorum ama hep aklımda bu nedir önemli mi bilmiyorum lütfen yaşayan varsa yazsın en azından aklimda biseyler oluşabilir

Bence hastaneye gidin
Damadim Kadın Doğum Uzmanı sorabilirim
Lütfen sorabilir mısınız yani şuan da sorabilirsin çok sevinirim tabi bu saatte de böyle bi konuyu belki soramazsiniz ama benim için çok önemli bi bilgim olurdu sizden haber bekliyorum lütfen sorun çok teşekkür ederim şimdiden

Yeni mi dogum yaptiniz?

Bazen kızlık zarının parçaları olabiliyor öyle. Yani biz böyle bilemeyiz siz doktora gidn ayrıc bebeğinizle gidin doktora ne olmuş onu anlamadım?

10 dikiş atılmıştı zaten ve o zaman doğumun çok zor olmuştu damar zedelenmesi de olmuştu sonra o bölgede doğumdan kaynaklı ama 16 ay geçti o apse şimdi tekrar cikarmiki
Belki vardi farketmediniz, belki temizlenirken tirnaginiz kesti mikrop kapti, belki bir baska rahatsizliginiz var ama en basit aklima geleni mikrop kapmis olmaniz.

Dis genitalde olsa kil donmesi/batmasi derdim ama icerde diyorsunuz. Bir de iki tarafta birden olmasi da ilginc, cunku dogum sirasinda kesi tek tarafa atilir, yani sizin tez vakitte doktora gitmeniz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…