yaşasınn kızımız baba diyorrr :)

Prm.Oznur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2008
765
2
96
İstanbul
arkadaşlar bebegim 7 ay 5 günlük ve baba diyor çook net amaa hihoyyyt
anne demesini sabırsızlıkla bekliyorumm çook mutluyuz ya
sizin bebişler nezaman söylemeye başladıı a.s.

cok sevındım benım kı de de de..dıyor tavana bakarak dakıkalarca
bu hafta hastaydı aglarken degısık sesler cıkardı

yaaa resmen söylüyor da düne kadar anlamsız acayip sesler çıkarıyordu şimdi sürekli baba diyor eşim babacım baba diyor oda arkasından başlıyor söylemeye süperr hihoyyyt

Son düzenleme:
benım kızımda baba demıyor babası da uzuluyor ama anne dıyor net bır sekılde ozellıkle aglarken anne anne dıye aglıyor cok guzel bır duygu

benim kızımda ilk baba dedi...

bu kızlar babaya meraklı oluyorlar valla...

gözün aydın canım...

oğlum 5.5 aylıkken anne dedi şimdi 7 ay 12 günlük ve baba diyor dünden bu yana arada dede diyor çok net çok güzel bişey ya canım oğlum benimmmmmmm.

çıkardıkları sesler bizleri ne sevindiriyo değilmi .ne mutlu sana .benim kızda anni diyo ilk anni dedi hep ağlarken bana bakarken bu sesi çıkarıyor.seslendimi ey diyo tesadüf söyüyordur diye pek üstünde durmadım ama her sesleniştede demesi galiba sesleniyo bizimki diyorum .elime sürterek ayyy çıkartıyorum buna alıştırdım.şimdide el çırpmasını ses duydumu el çırpıyo.hadi bakalım daha neler öğreneceğiz neler

bizimki de haydi demeyi öğrendi gezinmek, hoplamak, kucağa alınmak o an istediği her neyse cilveli cilveli hadi diyor :))

gozun aydin guzelim ne buyuk mutluluktur o nedense cocuklar hep baba diye basliyor konusmaya cogunlukta butun dertlerini ceken anneler neysem canlari sagolsun seninde tekrar gozun aydin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…