Yaşar Nuri Öztürk hakkında şoke eden karikatür!

Püri pak müminlere bak hele ettikleri laflara :) Bunlarin muslumanligi da bu kadar iste napicaksin.

bu ulkeden de insanlarindan da nefret ediyorum artik. bana bile ulkeden göç etmeyi dusunduruyorlar ya helal olsun. bu ne ya. bu ne Allah askina? onlar mi karar veriyor cennet cehenneme? olen bir insanin kim olursa olsun arkasindan kufretmek, dalga gecmek ne? insanlik mi? muslumanlik mi? tiksindim artik.

bu ulkeden de insanlarindan da nefret ediyorum artik. bana bile ulkeden göç etmeyi dusunduruyorlar ya helal olsun. bu ne ya. bu ne Allah askina? onlar mi karar veriyor cennet cehenneme? olen bir insanin kim olursa olsun arkasindan kufretmek, dalga gecmek ne? insanlik mi? muslumanlik mi? tiksindim artik.

Valla hanımefendi Müslümanlar yüzünden İslamdan,hayattan, kendi ülkemden soğudum. Bir dinde bir tane mi aklı başında mensup bulunmaz???? Yobazı, ahlaksızı, kadın düşkünü, tecavüzcüsü, lağım ağızlısı...Müslüman=eğitimsiz, cahil zavallı demek oldu artık. Hiç mi aklı başında kimse olmaz bir dinde?

Bu ülkede HAKİKİ hocaların dahi fütursuzca karikatürleri yazılıp çiziliyor bir şey olmuyor da,bu çakmanın karikatürü yapılmış çok mu. Pehhh.. az bile. Görünen köy kılavuz istemz. Kimse savunmaya çalışmasın. Yok bılemezsiniz yok şöyleydi böyleydi. Atalarımız ne güzel demiş. ' Dervişin fikri ney ise,zikri de odur '. Diyecek tek şey var. '' ALLAH c.c bu adamın yardımcısı olsun..
sende Müslümanım diye ortada dolas. once kalbini temizle ibadet yapmak kolay.

Bunlar müslüman şimdi değil mi? Cennete gidecekler, oruç tutuyorlar namaz falan kılıyorlar. Bunlar cennetlik yaşar nuri cehennemlik öyle mi? Adamın günahı varsa bile kalmadı ki sayenizde.
Canim her halti muslumanliga baglama artik yeter daaaa
Valla hanımefendi Müslümanlar yüzünden İslamdan,hayattan, kendi ülkemden soğudum. Bir dinde bir tane mi aklı başında mensup bulunmaz???? Yobazı, ahlaksızı, kadın düşkünü, tecavüzcüsü, lağım ağızlısı...Müslüman=eğitimsiz, cahil zavallı demek oldu artık. Hiç mi aklı başında kimse olmaz bir dinde?
hic mi guzelligi gormedim islam bir iki tecavuzcu degil Allah kuran peygamber sen onlari nasil yaradana mâl edersin ki sana verdigi canin kuvvetiyle .
Bu cok uzucu

dunyanin haline baksaniza. nerde savas muslumanlar neede bomba muslumanlar. yemin ederim sogudum. cocuk tacizcileri agizlarindan zaten küfür eksik olmaz. birsey deyince hemen israil uşağı derler dinsiz derler derler de derler.

dunyanin haline baksaniza. nerde savas muslumanlar neede bomba muslumanlar. yemin ederim sogudum. cocuk tacizcileri agizlarindan zaten küfür eksik olmaz. birsey deyince hemen israil uşağı derler dinsiz derler derler de derler.
Tamm da dusundurulmek istenen bu zaten.hep muslumanlarin oldugu yerlerde olaylar cikiyor.Allah Allahhh niye acabaaa.Israil catir catir insanlara kiyiyor sen ne diyosun.Insan cig sut emmis.Ahlaksizi arsizi islamiyete baglamak nedir yahuu
Zaten seriat olsa ki onlarin koku kazinir merak etme

Tamm da dusundurulmek istenen bu zaten.hep muslumanlarin oldugu yerlerde olaylar cikiyor.Allah Allahhh niye acabaaa.Israil catir catir insanlara kiyiyor sen ne diyosun.Insan cig sut emmis.Ahlaksizi arsizi islamiyete baglamak nedir yahuu

Şeriat olsa siz de ben de şeyhin şıhın haremine cariye oluruz hanımefendi ?!?

Sözü vara yoğa İsraile getiren yobaz cahiller yazmıştı biri yukarda ama.....İsrailden girip şeriattan çıkmışsınız???

Dünyaya bakınca israilin filistine, esedin kendi halkını bombalamasını savaşını görmeyip müslümanda müslüman demek ne kadar sığ bir düşünce... Veya ermeni soykırımı... Veya sömürge altındaki ülkeler.. Bunları nasıl görmediniz?

pardon. kimin kökü kazinir seriatla? seriatla yasayan hangi ulke adam gibide burda gelmis seriattan bahsediyorsunuz? ortadogulu sendromu diye birsey var biliyor musun? basina gelen ve yaptigin herşeyi baska ulkelere suc atmak. israil istedi oldu, amerika istedi oldu, zaten bizide kimse sevmiyor, herkes bizi kiskaniyor... niye kardesim bizim aklimiz fikrimiz yok mu? biz niye kendimizi elestirmiyoruz?

Şeriat olsa siz de ben de şeyhin şıhın haremine cariye oluruz hanımefendi ?!?

Sözü vara yoğa İsraile getiren yobaz cahiller yazmıştı biri yukarda ama.....İsrailden girip şeriattan çıkmışsınız???
Sen islamiyeti harem olarak goruyorsan sana tavsiyem Hz.Muhammed ve sahabilerinin hayatini okuman.

pardon. kimin kökü kazinir seriatla? seriatla yasayan hangi ulke adam gibide burda gelmis seriattan bahsediyorsunuz? ortadogulu sendromu diye birsey var biliyor musun? basina gelen ve yaptigin herşeyi baska ulkelere suc atmak. israil istedi oldu, amerika istedi oldu, zaten bizide kimse sevmiyor, herkes bizi kiskaniyor... niye kardesim bizim aklimiz fikrimiz yok mu? biz niye kendimizi elestirmiyoruz?
Herkes herseyin farkinda neyii anlatayim
Yada niye ac arastir bak ama bakmak istedigin yerden degil ortadan bak

Şeriat olan yerleri de görüyoruz..
Tecavüz en fazla müslüman ülkelerde
Pedofili en fazla müslüman ülkelerde
Kadına şiddet, cinayet kısmına girmeyeceğim bile, şeriatı savunan bir insana anlatmak saçma

Sorun müslümanlık, islam değil.
Sorun 'müslümanlar dünyanın en harikaları, kalan herkes acılar içinde gebersin. Çünkü biz mükemmeliz, torpilliyiz.'
tavrı.

Dünyaya bakınca israilin filistine, esedin kendi halkını bombalamasını savaşını görmeyip müslümanda müslüman demek ne kadar sığ bir düşünce... Veya ermeni soykırımı... Veya sömürge altındaki ülkeler.. Bunları nasıl görmediniz?
dunun esadi bugun oldu esed :halay::halay:
ermeni soykirimini almanya kabul eder, sen incirlikte ayni gun isbirligi yaparsin, Doğu Perinçek ermeni soykirimi yoktur dedi diye mahkemede yargilanip aklanir ama sorsan ona da ulusalci komunist falan derler. butun tohumunu varigini yoguni neredeyse israilden alirsin ama eyyy israil :p:p:p

Şeriat olan yerleri de görüyoruz..
Tecavüz en fazla müslüman ülkelerde
Pedofili en fazla müslüman ülkelerde
Kadına şiddet, cinayet kısmına girmeyeceğim bile, şeriatı savunan bir insana anlatmak saçma

Sorun müslümanlık, islam değil.
Sorun 'müslümanlar dünyanın en harikaları, kalan herkes acılar içinde gebersin. Çünkü biz mükemmeliz, torpilliyiz.'
tavrı.
Sen gercek bi muslumanla hic bir araya geldin mi bundan emin misin?

İslam adı altında orada burada insanları karınca öldürür gibi 'hükümetinizin desteklediği' Işıd diye bir gerçek var.

Back