- Konu Sahibi meltemgalli
dün eşimle bunu konuştuk dedi bana ben o eski saf meltemmi istiyorum çok değiştin sen diyor ama beni böyle yapan ailesiydi zaten kıskanç kardeşi benim hiç birşeyimi çekemedi ailesi ile benim aramı kötü yaopmak için elinden geleni ardına koymadı alttan al alattan al yaa çocuktumda anlamıyodum kim iyi kim kötü açıldı gözüm ama öyle tiksindimki insanlardan eskiden canımı acıta bilirlerdi zayıftım saftım beni güzelliğimi babamı annemi babamın işini herşeyimi kıskandı sonra 16 yaşındaydım eşinle nişanlandığımda ama görücü usulü tamamen yorucu bi dönbem geçirdim okulu bıraktım ve evlenmeye karra verdim ya peşimde o kadar mühendisinden tut herşeyi koşuyodu eşiminde işi çok iyi tmm ama benim görümcem onu bile kıskandı o sevdiği çocukla evşendi çocuk işsiz şimdi özel güvenliğe girecek amcası zengin onun sayesinde ve ben akıllı gelin oldum kendide işi gücüde iyi çocukla evlendim diye ama varya kötülerin kadari sinsi bütün eşyaları aldı olanın amcası ödedi bnese evlendim evleneli borç ödemekten canım çıkıyor şimdi eşimin bana değiştin demesi öyle anlamsz geliyorki diyorum artık kimsenin canımı acıtmasına izin vermem istersem ben acıtırım