herkesin gitti kızzzz:2:
kız çemkirme yaptılar işteBen nico olmak istiyorum tekrardanbu nedir yaa
kız çemkirme yaptılar işte
annem biliyon mu ben seni tanıyamadımmm
ayol diyom bu kim çıkaramadım ilk başta
sonra mesajlarına baktım aha dedim bu nicocan yaaa
Msj sayısını nereden görüyoruz arkadaşım?kazen mesaj sayım 9 bine yakındı düzenleme yapabilirmiyiz mümkünse ?
Msj sayısını nereden görüyoruz arkadaşım?
Bende mağdurum
geçen hafta değiştirmiştim şifremi az önce yeni şifremi ve mail adresimi kabul etmedi. Aklıma eski şifreyi denemek geldi ve siteye girebildim.
Neler oluyor :44:
Merhabalar, benim de eski kullanıcı adım bu, değişiklik yaptığım yeni kullanıcı adımla giriş yapamıyorum, yardımcı olabilir misiniz acaba?
Yeni kullanıcı adınızı da yazın burdan, eğer kullanıcı adı düzeltildikten sonra şifre sorunu sebebiyle siteye giriş yapamazsanızBize Ulaşın'dan mail yollayın, yalnız lütfen herkes mail yollarken başlık kısmına yeni şifre talebi, kullanıcı adı sorunu vb gibi sorunun ne olduğunu açıklayan bir başlık yazarsa iyi olur
Yeni kullanıcı adınızı da yazın burdan, eğer kullanıcı adı düzeltildikten sonra şifre sorunu sebebiyle siteye giriş yapamazsanızBize Ulaşın'dan mail yollayın, yalnız lütfen herkes mail yollarken başlık kısmına yeni şifre talebi, kullanıcı adı sorunu vb gibi sorunun ne olduğunu açıklayan bir başlık yazarsa iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?