Yaşanan Teknik Sorun ve sonrası ...

Kk da sorun duzeltilemicek diye pek bit korktum
geri geldi ya dogumgunu vb takilmiyorum
kk siz gecen bir gun cok slklciydi grubumdaki arkadaalarimi pek bir ozlemisim
yasasin kk....

Ben nico olmak istiyorum tekrardan bu nedir yaa
kız çemkirme yaptılar işte
annem biliyon mu ben seni tanıyamadımmm
ayol diyom bu kim çıkaramadım ilk başta
sonra mesajlarına baktım aha dedim bu nicocan yaaa

kız çemkirme yaptılar işte
annem biliyon mu ben seni tanıyamadımmm
ayol diyom bu kim çıkaramadım ilk başta
sonra mesajlarına baktım aha dedim bu nicocan yaaa

Çok pis çemkiririm pisskom napim giremedim siteye iyice delirdim

kazen bey benim kullanıcı adımı TaeYang olarak değiştirmiştim o da eski adıma geri dönmüş
değiştirebilir misiniz yine?

sanırım çoğu şey tamam bu arada kimler banlıydı onları da 2 hafta banlayalım....

kazen mesaj sayım 9 bine yakındı düzenleme yapabilirmiyiz mümkünse ?

Msj sayısını nereden görüyoruz arkadaşım?

canım topiğe ileti yazdığımızda avatarımızın olduğu koyu bölmenin sağ tarafında mesajlar yazan yer var ya orada kaç tane mesajın olduğunu görebilirsin
anlatabildim umarımm
hatta şuan sende 1,295 mesaj yazıyo

Merhabalar, benim de eski kullanıcı adım bu, değişiklik yaptığım yeni kullanıcı adımla giriş yapamıyorum, yardımcı olabilir misiniz acaba?

Bende mağdurum

geçen hafta değiştirmiştim şifremi az önce yeni şifremi ve mail adresimi kabul etmedi. Aklıma eski şifreyi denemek geldi ve siteye girebildim.

Neler oluyor :44:

iyi akıl bulmuşsun eski şifreyi deneme konusunda:)
nasıl hatırladın kız eski şifreni, ben yeniyi bile bazen neydi diyorum:)))))
bu yöntem benimde işime yaradı, teşekkürler, benimde şifrem resetlenmiş malesef... 2saattir girmeye çalışıyorum....
yeni şifre için taleptede bulunmuştum ama eski şifre ile hallettim daha cevap gelmeden az önce.
doğum günümde de 2saatlik çaba iyi hediye oldu bana bugün.......

Merhabalar, benim de eski kullanıcı adım bu, değişiklik yaptığım yeni kullanıcı adımla giriş yapamıyorum, yardımcı olabilir misiniz acaba?

Yeni kullanıcı adınızı da yazın burdan, eğer kullanıcı adı düzeltildikten sonra şifre sorunu sebebiyle siteye giriş yapamazsanızBize Ulaşın'dan mail yollayın, yalnız lütfen herkes mail yollarken başlık kısmına yeni şifre talebi, kullanıcı adı sorunu vb gibi sorunun ne olduğunu açıklayan bir başlık yazarsa iyi olur

Beğeni sayılarımız da geri gelecek mi adminim ? Yoksa tekrar sıfırdan mı başlayacağız ?

Yeni kullanıcı adım uppahalds...

benimde kuşlar azalmış, 3taneydi en son, şuan 1tane, yardımcı olursanız sevinirim???
teşekkürler...

benimde bu sekilde bir sorunum var eski üye ismim görünüyor yeni kullanıcı adımı tekrar alabilir miyim yada farklı bir kullanıcı ismide belirtebilirim.

Yeterki düzelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…