• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşanan Teknik Sorun ve sonrası ...

benimde mesaj sayım 2 görünüyor ..bu nedenle özel mesaj yollayamıyorum :47::47:
kalplerim avatarım gitmiş :43::43::43: çoğu kullanıcının düzelmiş benimkinde tık yok:25::25: ayrıca arkadaş listem sıfırlanmış :14::14::14: arkadaş listemde önceden var olanları görüp yeniden eklemek istediğimde arkadaş listemde olduğundan ekle butonu maalesef yok...hiç hoş olmadı bu durum:50::50:yeniden eski haline gelecek mi bu sıkıntıların hepsi merak içindeyim..allahtan özel mesajlarımız duruyor ha, kim kime ne demiş..:ssz::ssz:

Benim de mesaj sayım 5 bin küsürdü.Umarım en kısa zamanda düzelir.Çoğu kişinin düzelmiş sanırım.:26:

Benim de mesqj sayim 3o bine yaklasiyordu
oldukca azalmusss
Daha cok calismak lazim artik:)

arkadaslarım. kalplerim avatarım , msjlarım sıfırlanmış.. yardımm help :(:14::14::14:

600 ksür mesaj sayım 40'lara düşmüş, kalplerim, kuşlarım, arkadaş listem hepsi gitmiş :43:

anaaa benim mesaj düzenleme panelimde yok:43::43::43:
şimdi farkettim.....
benim için çok gerekli bu:(

benimde mesaj sayım 2 görünüyor ..bu nedenle özel mesaj yollayamıyorum :47::47:
kalplerim avatarım gitmiş :43::43::43: çoğu kullanıcının düzelmiş benimkinde tık yok:25::25: ayrıca arkadaş listem sıfırlanmış :14::14::14: arkadaş listemde önceden var olanları görüp yeniden eklemek istediğimde arkadaş listemde olduğundan ekle butonu maalesef yok...hiç hoş olmadı bu durum:50::50:yeniden eski haline gelecek mi bu sıkıntıların hepsi merak içindeyim..allahtan özel mesajlarımız duruyor ha, kim kime ne demiş..:ssz::ssz:

evet canım benim de arkadaş listem gitmiş ama etkinlik kısmında arkadaşlar çıkıyıo sadece arkadaşların toplamı sol köşede gözükmüyo bende de :50::50:

Bizim kuşları Kazen'le Mune kendine almış :27:
mesaj sayısı düzeltilebiliyorsa benim de sanırım 20bin civarıydı :6:

Merhaba
Dün sunucularımız da yaşanan hardware problemi ile sistemde maalesef ciddi sorunlar oluşmuştur.
- Mesaj sayınız profilinizde ne kadar az olsa da yazdığım mesajlara bastığınız zaman tamamını görebilmektesiniz (yani mesajlarınız silinmedi).
- Eylül ayından bugüne kadar kullanıcı profillerinde yapılan (şifre değişikliği, avatar, kullanıcı rütbesi) yani profil alanında yapılan tüm değişiklikler maalesef eylül ayına dönmüştür. Altını yeniden çiziyorum mesaj sayınızda hiç bir sorun yoktur, bir hesaplayıcı çalıştırıp profilinizde bu sorunlar giderilince güncellenecektir.
- Şifreniz resetlenmiştir, bu sebeple şifremi unuttum linkinden yeni şifre alabilir veya bize ulaşıp (iletişim linkinden) yeni şifre alabilirsiniz.

Öncelikle tekrar geçmiş olsun... Şifresi resetlenenlerdendim... Hangi mail adresimle üyeliğimi gerçekştirdiğimi hatırlayamadığım için şifremi sıfırlayamamıştım. Bu nedenle de yardım için iletişim linkinden mesaj yollamıştım.

Gerek kalmadı, hallettim... Zamanınızı almasın boşuna diye buradan da bilgi vermek istedim. Eski şifremi bir yerlere yazmışım onunla giriş yaptım, sıkıntı yok..

Umarım zamanınızı böyle can sıkıcı sorunlar yerine çok daha keyifli ve verimli harcayabilirsiniz. :nazar:
Teşekkürler, iyi çalışmalar

çöktük kızlaaaar çöktüüük :25::25:
arkadaş listemde önceden varolanları yeniden eklemek için buton çıkmıyor ki yeniden iletişime geçeyim şaka gibii

Kuşlarım azalmış ve arkadaş listem gitmiş :5::5::5::5:

İlgilenilirse sevinirim :6::6::6:

yine az zarar gelmiş sana :1:
ben direkt sıfırlandım :43:
başa sardım:25:
isyanlardayım :47::47::47::47::47:

Çok görmüştüm aslında. Eski kullanıcı adımlaydım başta şifremde değişmişti anca bu kadar toparlandım yani düzenleyince profili biraz adama benzedi :9::9:

Back