- 6 Mart 2013
- 2.548
- 1.867
- 198
benimde kuşlar azalmış, 3taneydi en son, şuan 1tane, yardımcı olursanız sevinirim???
teşekkürler...
Aldığım duyumlara göre "kuş" diyeni kazen kuşa çeviriyormuş
O yüzden gayri meşru iki kuşum dahil ben de soramıyorum
ama sorunları söyleyin dediler diye dedim beeeen:)))))
"two bird" diyelim ozaman bizde:)
yalanda yok hılafta......
Ben de o yüzden kuş değil ördek dedim
benimde mesaj sayım 2 görünüyor ..bu nedenle özel mesaj yollayamıyorum
kalplerim avatarım gitmişçoğu kullanıcının düzelmiş benimkinde tık yok ayrıca arkadaş listem sıfırlanmış arkadaş listemde önceden var olanları görüp yeniden eklemek istediğimde arkadaş listemde olduğundan ekle butonu maalesef yok...hiç hoş olmadı bu durum yeniden eski haline gelecek mi bu sıkıntıların hepsi merak içindeyim..allahtan özel mesajlarımız duruyor ha, kim kime ne demiş..
Merhaba
Dün sunucularımız da yaşanan hardware problemi ile sistemde maalesef ciddi sorunlar oluşmuştur.
- Mesaj sayınız profilinizde ne kadar az olsa da yazdığım mesajlara bastığınız zaman tamamını görebilmektesiniz (yani mesajlarınız silinmedi).
- Eylül ayından bugüne kadar kullanıcı profillerinde yapılan (şifre değişikliği, avatar, kullanıcı rütbesi) yani profil alanında yapılan tüm değişiklikler maalesef eylül ayına dönmüştür. Altını yeniden çiziyorum mesaj sayınızda hiç bir sorun yoktur, bir hesaplayıcı çalıştırıp profilinizde bu sorunlar giderilince güncellenecektir.
- Şifreniz resetlenmiştir, bu sebeple şifremi unuttum linkinden yeni şifre alabilir veya bize ulaşıp (iletişim linkinden) yeni şifre alabilirsiniz.
Kuşlarım azalmış ve arkadaş listem gitmiş
İlgilenilirse sevinirim
yine az zarar gelmiş sana
ben direkt sıfırlandım
başa sardım
isyanlardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?