Yaşanan Teknik Sorun ve sonrası ...

benimde mesaj sayım 2 görünüyor ..bu nedenle özel mesaj yollayamıyorum
kalplerim avatarım gitmiş çoğu kullanıcının düzelmiş benimkinde tık yok ayrıca arkadaş listem sıfırlanmış arkadaş listemde önceden var olanları görüp yeniden eklemek istediğimde arkadaş listemde olduğundan ekle butonu maalesef yok...hiç hoş olmadı bu durumyeniden eski haline gelecek mi bu sıkıntıların hepsi merak içindeyim..allahtan özel mesajlarımız duruyor ha, kim kime ne demiş..

Benim de mesaj sayım 5 bin küsürdü.Umarım en kısa zamanda düzelir.Çoğu kişinin düzelmiş sanırım.:26:

benimde kuşlar azalmış, 3taneydi en son, şuan 1tane, yardımcı olursanız sevinirim???
teşekkürler...

Aldığım duyumlara göre "kuş" diyeni kazen kuşa çeviriyormuş
O yüzden gayri meşru iki kuşum dahil ben de soramıyorum

Benim de mesqj sayim 3o bine yaklasiyordu
oldukca azalmusss
Daha cok calismak lazim artik:)

Aldığım duyumlara göre "kuş" diyeni kazen kuşa çeviriyormuş
O yüzden gayri meşru iki kuşum dahil ben de soramıyorum

ama sorunları söyleyin dediler diye dedim beeeen:)))))
"two bird" diyelim ozaman bizde:)
yalanda yok hılafta......

arkadaslarım. kalplerim avatarım , msjlarım sıfırlanmış.. yardımm help

600 ksür mesaj sayım 40'lara düşmüş, kalplerim, kuşlarım, arkadaş listem hepsi gitmiş

anaaa benim mesaj düzenleme panelimde yok
şimdi farkettim.....
benim için çok gerekli bu

evet canım benim de arkadaş listem gitmiş ama etkinlik kısmında arkadaşlar çıkıyıo sadece arkadaşların toplamı sol köşede gözükmüyo bende de

Bizim kuşları Kazen'le Mune kendine almış
mesaj sayısı düzeltilebiliyorsa benim de sanırım 20bin civarıydı

Öncelikle tekrar geçmiş olsun... Şifresi resetlenenlerdendim... Hangi mail adresimle üyeliğimi gerçekştirdiğimi hatırlayamadığım için şifremi sıfırlayamamıştım. Bu nedenle de yardım için iletişim linkinden mesaj yollamıştım.

Gerek kalmadı, hallettim... Zamanınızı almasın boşuna diye buradan da bilgi vermek istedim. Eski şifremi bir yerlere yazmışım onunla giriş yaptım, sıkıntı yok..

Umarım zamanınızı böyle can sıkıcı sorunlar yerine çok daha keyifli ve verimli harcayabilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar

çöktük kızlaaaar çöktüüük
arkadaş listemde önceden varolanları yeniden eklemek için buton çıkmıyor ki yeniden iletişime geçeyim şaka gibii

Kuşlarım azalmış ve arkadaş listem gitmiş

İlgilenilirse sevinirim

yine az zarar gelmiş sana
ben direkt sıfırlandım
başa sardım
isyanlardayım

Çok görmüştüm aslında. Eski kullanıcı adımlaydım başta şifremde değişmişti anca bu kadar toparlandım yani düzenleyince profili biraz adama benzedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…