Merhaba arkadaş listemdeki kimse görünmüyor, ayrıca en son ne zaman siteye girdiğim yanlış gözüküyor neden acaba?
Siteye giriş tarihiniz düzelmiş:).Arkadaşlarınızı eklemelisiniz.Sitedeki sakatlığa kurban gittiler:)
Arkadaşlarım görünmüyor ama onların sayfasına girdiğimde arkadaş ekle butonu yok yani zaten ekliler sadece listemde göremiyorum
Merhaba
Dün sunucularımız da yaşanan hardware problemi ile sistemde maalesef ciddi sorunlar oluşmuştur.
- Mesaj sayınız profilinizde ne kadar az olsa da yazdığım mesajlara bastığınız zaman tamamını görebilmektesiniz (yani mesajlarınız silinmedi).
- Eylül ayından bugüne kadar kullanıcı profillerinde yapılan (şifre değişikliği, avatar, kullanıcı rütbesi) yani profil alanında yapılan tüm değişiklikler maalesef eylül ayına dönmüştür. Altını yeniden çiziyorum mesaj sayınızda hiç bir sorun yoktur, bir hesaplayıcı çalıştırıp profilinizde bu sorunlar giderilince güncellenecektir.
- Şifreniz resetlenmiştir, bu sebeple şifremi unuttum linkinden yeni şifre alabilir veya bize ulaşıp (iletişim linkinden) yeni şifre alabilirsiniz.
Merhaba
Dün sunucularımız da yaşanan hardware problemi ile sistemde maalesef ciddi sorunlar oluşmuştur.
- Mesaj sayınız profilinizde ne kadar az olsa da yazdığım mesajlara bastığınız zaman tamamını görebilmektesiniz (yani mesajlarınız silinmedi).
- Eylül ayından bugüne kadar kullanıcı profillerinde yapılan (şifre değişikliği, avatar, kullanıcı rütbesi) yani profil alanında yapılan tüm değişiklikler maalesef eylül ayına dönmüştür. Altını yeniden çiziyorum mesaj sayınızda hiç bir sorun yoktur, bir hesaplayıcı çalıştırıp profilinizde bu sorunlar giderilince güncellenecektir.
- Şifreniz resetlenmiştir, bu sebeple şifremi unuttum linkinden yeni şifre alabilir veya bize ulaşıp (iletişim linkinden) yeni şifre alabilirsiniz.
Toplam 46,530 Kullanıcı (tabi bu min) üyemizin doğum günü maalesef 1 Nisan olarak değişti
Bana bildirebilirseniz yeni doğum günlerini gireyim....
aynı zamanda 46.530 üyemizinde şifresi resetlendi.
ya bu kullanıcıların tamamını kaybedecektik : ( ya da şifrelerini resetlemek durumunda kalacaktık.
seçimi bu yönde kullandık...
doğum tarihim 22 haziran 1991
Merhaba
gerekli düzenleme yapıldı, 2 arkadaştan bu doğum günü mesajının 5 kez geldiği bilgisi aldık. Normalde bir sabah 10:00 ve 12:30 gibi 2 adet gelmesi gerek. Biri standart mesaj diğerinde de açıklama yaptık bu 1 nisan şakası değil diye. İkiden fazla bu maili alan oldu mu ?
Merhaba
Merhaba
Sunucularımızın bir tanesinde ilgili gönderim takılı kalmış sunucuyu kapatıp açtığımız halde hala mail atmaya devam ediyor. Bu sebeple sürekli mail alan üyelerimizden özür dileriz. Tüm havuz boşalana kadar maalesef bu iş devam edecektir.
Merhaba
Sunucularımızın bir tanesinde ilgili gönderim takılı kalmış sunucuyu kapatıp açtığımız halde hala mail atmaya devam ediyor. Bu sebeple sürekli mail alan üyelerimizden özür dileriz. Tüm havuz boşalana kadar maalesef bu iş devam edecektir.
Merhaba
doğum tarihini düzenle seçeneği yok o yüzden düzenleyemedim.
bize bildirmeniz gerekmektedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?