Yaşanan Teknik Sorun ve sonrası ...

Merhaba arkadaş listemdeki kimse görünmüyor, ayrıca en son ne zaman siteye girdiğim yanlış gözüküyor neden acaba?

Siteye giriş tarihiniz düzelmiş:).Arkadaşlarınızı eklemelisiniz.Sitedeki sakatlığa kurban gittiler:)

Siteye giriş tarihiniz düzelmiş:).Arkadaşlarınızı eklemelisiniz.Sitedeki sakatlığa kurban gittiler:)

Arkadaşlarım görünmüyor ama onların sayfasına girdiğimde arkadaş ekle butonu yok yani zaten ekliler sadece listemde göremiyorum

iyi geceler. profil bilgilerim karışmış. düzeltme yapamıyorum. smellerim yok( hicbirsey göremiyorum kısaca. nasıl düzeltme yapabilirim?

merhaba bnde fotograf yukleyemıyorum ,fotları secıyorum ama hıc bırsekılde bırsey cıkmıyor baska ..yardımcı olur musunuz

merhaba şifre sorunum yok ama doğum günüm yanlış size göre 01.04.1990 doğumluyum ama aslında 28.04.1993 doğumluyum

Meraba benimde şifremde sorun yok ama doğum günüm yanlış sizdeDoğum Gününüz April 1, 1990 (24)diyr kayıtlı normalde 24.07.1995 di.ilgi alakanıza şimdiden teşekkür ederim

bide bu arada arkadaş listem boş gözüküyor

doğum tarihim 22 haziran 1991

doğum tarihim 22 haziran 1991

Merhaba
gerekli düzenleme yapıldı, 2 arkadaştan bu doğum günü mesajının 5 kez geldiği bilgisi aldık. Normalde bir sabah 10:00 ve 12:30 gibi 2 adet gelmesi gerek. Biri standart mesaj diğerinde de açıklama yaptık bu 1 nisan şakası değil diye. İkiden fazla bu maili alan oldu mu ?

Merhaba
bana iki kez geldi ama açıklama mesajı olan saat 12 de değil de 16:00 gibi geldi

o kadar Sifre girmeyi ugrastimki bugün benim doğum günüm değil 27.08.1984 doğum günüm lütfen kayıtlarıda yenileyin de herkes kendi şifresini kendi degistitsin tşk ederim :)

Merhaba
Sunucularımızın bir tanesinde ilgili gönderim takılı kalmış sunucuyu kapatıp açtığımız halde hala mail atmaya devam ediyor. Bu sebeple sürekli mail alan üyelerimizden özür dileriz. Tüm havuz boşalana kadar maalesef bu iş devam edecektir.

merhaba
doğum tarihinle ilgili 1 nisan şakası değil maili bana 2 den çok çok daha fazla geldi ve en son gelen mail saati 18:32 ayrıca doğum tarihim 01.04.1990 olarak gözüküyor 10.07.1986 olarak değiştirebilir misiniz?

merhaba benim doğum tarihim size göre 01.04.1990 ama ben gerçekte 28.04.1993 doğumluyum ayrıca arkadaş listem neden boş görünüyor bende 45-50 tane arkadaşım vardı ben şimdi onları nasıl tekrar bulucam?

doğum tarihini düzenle seçeneği yok o yüzden düzenleyemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…