Nevom sen chessinkileri pişir..Benim pişirdiklerim lezzetli olmaz hem
Kuş ziyafeti...........
Nevom sen chessinkileri pişir..Benim pişirdiklerim lezzetli olmaz hem
vay be, forumdaşım dedim, hemşerim dedim bağrıma bastıydım, vay beeee
chess gördünmü dost dedik forumdaş dedik,yavruşlarımızı pişirmeye kalktılar..vay be, forumdaşım dedim, hemşerim dedim bağrıma bastıydım, vay beeee
Hepsini toplayıp birlikte pişirelim
Pişirip yiycem seninkileri
Cani mode on
vay be, forumdaşım dedim, hemşerim dedim bağrıma bastıydım, vay beeee
Herkesi davet etme ancak bize yeter
Sende benimkilerimi pişiriceksin:).Konu dışından ceza alıcaz ceza
250 şer kilo oldunuz hala aklınız yemekte site sizin yüzünüzden sağa kayıyo sağa
250 şer kilo oldunuz hala aklınız yemekte site sizin yüzünüzden sağa kayıyo sağa
Sırtında pıçak izi bıraktım dimi
Ben artık M'yim bikere
Haklısın abla, banlanmadan kaçalım Eki Görüntüle 1037528
Halt etmişin sen...........
Hiç o kadar değiliz
İletişimden ulaşan herkese tek tek döndük. Az önce hepsi bitti. mail almadım diyen lütfen junk mail kutusuna baksın veya maili pasif ise aktif etsin ....
İletişimden ulaşan herkese tek tek döndük. Az önce hepsi bitti. mail almadım diyen lütfen junk mail kutusuna baksın veya maili pasif ise aktif etsin ....
Ayrıca ziyaretçi sayim falan da az :26:
Mail adresimin de şifresini unuttum ben :18:
yeni bir mail adresiniz var ise bana özelden yazın yoksa şifre sorunu filan yaşarsanzı bir daha siteye giremezsiniz.
Bizim kuşlar uçmuş,sizin tellere konmuş galibaProfilinize kaç kişi bakmış, arkadaş listeniz ve kuşlarınız bu konuda maalesef geri dönüş yapamıyoruz.
Kuşları serbest bıraktık : )
Benim profilimi 110.000 kişi ziyaret etmiş şimdi 93.000 lerde çokta önemli değil.
şimdi buraya profil adresimi yazar 100.000 yaparım diye umuyorum : )
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=5
bu adresi ziyaret eden ilk 7.000 üyeye sanal kahve ısmarlayacağız...
bu mesajı beğenene de sanal kahve ama yanında süt ikram ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?