Yaşanan Teknik Sorun ve sonrası ...

merhaba topikte bir konu okurken geçen sürede tekrar profilime tıkladığımda siteden çıkmış gözüküyorum tekrar giriş yapmam gerekiyor neden :44::44::44:

Benim doğum tarihim 25 nisan 1986 lutfen değiştirebilirsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sürekli mail gönderiminde ki sorun çözülmüştür. Rahatsızlık veridiğimiz üyelerimizden özür dileriz

benimde dogumgunum yanlis
05.01.1983 olcak
birde sifreyle ilgilj problemden dolayi giremeyince yeni kullanici aldim fakat aktivite etmedim dry__ik napmam lazim

benim de doğum günüm değişmiş. gerçek doğum günüm 15.01.1978
normale dönerse sevinirim. teşekkürler....

Benm sifrem degismemis ama dogum gunum degismis onu nasil duzelticez? Birde ben genelde ikinci el cocuk bolumundr vakit grciriyorum
burada konulardaki resimler hep eklenti olarak gorunuyor tesmi gorebilmek icin tillamak gerekiyo zaten telden giriyorum
birde boyle bir sorun sıkıntı oluyo duzeltirseniz sevinirim

Sürekli mail gönderiminde ki sorun çözülmüştür. Rahatsızlık veridiğimiz üyelerimizden özür dileriz

yani beni 10 yaş gençleştirmişsiniz çok sevindim ama doğruluk bizde kalsın:))rica etsem doğum günüm 05.03.1980 düzeltirmisiniz...

merhaba benim doğum tarihim size göre 01.04.1990 ama ben gerçekte 28.04.1993 doğumluyum ayrıca arkadaş listem neden boş görünüyor bende 45-50 tane arkadaşım vardı ben şimdi onları nasıl tekrar bulucam?

Arkadaş listeniz düzeldi mi ?

Benim de arkadaş listem geri gelmiş
Teşekkürler

şimdi farkettim benim de doğum tarihim hatalı 1982 olacak

Son düzenleme:
Arkadaş listeniz düzeldi mi ?

Kazen benim baska bir sorum olacak ya yardimci olurmusunz lütfen.
Eskiden kullanici kontrol paneliden profil düzenleye tikladigim zaman yazi fontunu rengini vs degisebiliyordum artik yapamiyorum neden?
Pro üyeligim de var?:44:

Hayy ben aklima tamam buldum secenekleri düzenledeymis

Son düzenleme:
benim doğum tarihimde 16.08.1984 keşke sizin yazdığınız kadar genç olabilseydim

Konu nerden ve nasil aciyoruz yeniyin ve hicbisey bilmiyorm

doğum tarihim düzeldi
arkadas listem de geldi

lakinnn eski beğeni puanlarım gelmedi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…