- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
- Konu Sahibi Nazlican333
Roller değişti zaar güneş bize ateş edip küfrediyorcasına hoyrat ve zalım yakıyürGüneşe ateş ediyorlar mı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Roller değişti zaar güneş bize ateş edip küfrediyorcasına hoyrat ve zalım yakıyürGüneşe ateş ediyorlar mı![]()
konya ve afyonda cocuk ne gibi bir etkinlik yapabilecek ?Konya afyon isparta ve denizli bence kıyı egeye çok fazla bulaşma çok pahali cokkk
Eskişehirin kışı da tokatlıyorRoller değişti zaar güneş bize ateş edip küfrediyorcasına hoyrat ve zalım yakıyür![]()
Ohh sert sert soğuk soğukEskişehirin kışı da tokatlıyorama olsun es es candır
![]()
Zaten Vizesiz gidilen Avrupa Şehr-i diye geçiyor varsın deniz Olmasın :)Ben memnunum genel olarak halk da memnun. Sıkıntılı değil deniz yok ama porsuk var :)
O zaman kesinlikle EskişehirOrtalama olarak 5000 civarı bir gelirim var.Bosanmis kadınlara öcü gibi bakilmayan modern bir yer de yaşamak istiyorum.Esim su anda yaşadığım yerde.Ondan ve geçmişimden tamamen uzaklaşmak istiyorum.Kizimi özel okula da verebilirim devlete de.Kizim için sosyal etkinlikleri fazla olan bir yer istiyorum.
Yaz sicaklariyla baş ederim derseniz Antalya sizin için çok uygun. Gecenin birinde ikisinde bir kadın yalnız başına caddelerde yuruyebilecek özgürlükte. Uygun semtlerinde 500- 600 e bile ev bulabilirsiniz. Meyve sebze fiyatları uygun. Yedi yıl görev yaptım Antalya'da. Emekli olunca tekrar dönmeyi düşünüyoruz. Kültür Sanat faa!iyetleri oldukça fazla. Çocuğunuz için bale, opera tiyatro kursları fazlasıyla var. Evlerin çoğu doğalgazlı kışları çok soğuk olmadığı için fazla yakıt gideriniz de olmaz. Merkez ilçelerden daha ucuz....
Satanistlerden kastınız metal müzik dinleyen koyu renk giyinen siyah oje süren gençler mi acaba? Yıllardır tek bir kadın cinayeti, tecavüz haberi duydunuz mu? Avrupa’nın en güvenli şehirleri arasında gösteriliyor Eskişehir. Sokak hayvanlarına insana saygılı, nadir bir şehir gerçekten.Eskişehirde güvenlik seviyesi yüksek mi... bir ra satanizmin en yaygın olduğu yerlerden biriydi.