- 23 Ağustos 2012
- 49.918
- 1
- 231.742
- 798
İyiki de evlenmişim 4 yıldır çok mutluyum.. şimdiye kadar küfür bile etmeyen insandan daha da bişey beklemiyorum canım Kaldıki bizimde kavgaları mız oldu akillanmasaydi o zamanlar rengini belli ederdi. Ayriyetten siz bana değil konu sahibine konuşun burda ben değil o dert yaniyo. Eğer bigün bende konu açarsam ki olmaz o zaman akıl verirsiniz
Canim geçmiş olsun ama ben sevgilisinden nisanlisindan dayak yiyip te dert yananlara hiccccc üzülmuyorum. Benim eşimin de 5 yıllık benden önce bi ilişkisi olmuş eski oturdukları yerde komsularmis. Kaynanam anlatır bazen kızı hiç sevmez dayağın saygisizligin küfürün olduğu koca 5 sene sonra noldu bitti kızın çektiğine degdimi Hayır. Ben bunu duyunca şok oldum tabi eşime sordum oda insan değerini kendi belirler hayatta bunları hakeden bi insandı dedi. Ben eşimin ağzından 2 senelik evliyiz bundan önce sevgililik nisan dönemimiz oldu yanımda biriyle bile küfürlü konuştuğunu duymadım. Oda neden biliyomusun ben kendimi çok seviyorum oda bunu biliyo anında tekmeyi basar defteri kapatirim. Ama her zaman çok sevgi dolu anlayışlı olup onu kendimi çoktan bağladım. .. güzel bi ilişki istiyosan bile bu devirde aklını kullanıcaksin. Yoksa böyle çooook dyak yer kendini yerlere atarsınız at tekmeyi başkasını bul sizin ilişki çoktan bitmiş
Evetttt çok güveniyorum 4 senedir güvenimi de Hiç kırmadan Kaldıki yazımda anında sayfayi kapatirim dedim ben kimseye muhtaç değilim tatlım benim demek istediğimi anla başka yerlere çekme yerine
Sanane sana böyle bi durum var ne düşünüyorsun diye sordummuNe kadar ayıp ya bir gün tokat yerseniz de ayy haketmiştim canım dersiniz galiba.
Hangi insan dayağı hak edebilir?
Konusmak terketmek silmek varken neden dayak? Kimin ne hak ettiğine başka biri nasıl karar verebiliyor? Kimin haddine dayak yemeyi hak etti diyerek bir insan evladına vurmak!!!
Böyle bir adamın böyle bir eşi olmasını nedense yadırgamadım.
Mantık aynı, iyi bulmussunuz birbirinizi baskasına dert olurdunuz çünkü.
Sanane sana böyle bi durum var ne düşünüyorsun diye sordummu
Benden öncesi beni enteresan etmez. Sizin hayatınızda ki adamlar heralde bi melek hiç hatası olmayan kullar. . Laf olsun diye konuşmayin istediğim yorumu yaparım bana değil konu sahibine konuşunAnladım anladım.
Şiddet gösterip hakediyordu diyen birini içinizin nasıl aldığını anladım.
Mutluluklar.
Ne kadar ayıp ya bir gün tokat yerseniz de ayy haketmiştim canım dersiniz galiba.
Hangi insan dayağı hak edebilir?
Konusmak terketmek silmek varken neden dayak? Kimin ne hak ettiğine başka biri nasıl karar verebiliyor? Kimin haddine dayak yemeyi hak etti diyerek bir insan evladına vurmak!!!
Böyle bir adamın böyle bir eşi olmasını nedense yadırgamadım.
Mantık aynı, iyi bulmussunuz birbirinizi baskasına dert olurdunuz çünkü.
Ben dayağı haklı görmüyorum. Bunu duyunca napsamdim aaa sen eski sevgililer fiziksel kavgaya girmişsin bana da yaparsın diyip adamın suçu olmadan ayrilsamiydim ne kadar boş konuşuyorsun. Burda böyle bilmislik yapıp kendi hayatınızda bin bir küfürler duyup ayrılmayan tiplersinizİlla yazmam için senin sorman mı gerekir?
Senin dayagı haklı gören hadsiz yorumuna istediğim yorumu yapabilirim.
Sanane sana böyle bi durum var ne düşünüyorsun diye sordummu
Canim geçmiş olsun ama ben sevgilisinden nisanlisindan dayak yiyip te dert yananlara hiccccc üzülmuyorum. Benim eşimin de 5 yıllık benden önce bi ilişkisi olmuş eski oturdukları yerde komsularmis. Kaynanam anlatır bazen kızı hiç sevmez dayağın saygisizligin küfürün olduğu koca 5 sene sonra noldu bitti kızın çektiğine degdimi Hayır. Ben bunu duyunca şok oldum tabi eşime sordum oda insan değerini kendi belirler hayatta bunları hakeden bi insandı dedi. Ben eşimin ağzından 2 senelik evliyiz bundan önce sevgililik nisan dönemimiz oldu yanımda biriyle bile küfürlü konuştuğunu duymadım. Oda neden biliyomusun ben kendimi çok seviyorum oda bunu biliyo anında tekmeyi basar defteri kapatirim. Ama her zaman çok sevgi dolu anlayışlı olup onu kendimi çoktan bağladım. .. güzel bi ilişki istiyosan bile bu devirde aklını kullanıcaksin. Yoksa böyle çooook dyak yer kendini yerlere atarsınız at tekmeyi başkasını bul sizin ilişki çoktan bitmiş
Benden öncesi beni enteresan etmez. Sizin hayatınızda ki adamlar heralde bi melek hiç hatası olmayan kullar. . Laf olsun diye konuşmayin istediğim yorumu yaparım bana değil konu sahibine konuşun
Ben dayağı haklı görmüyorum. Bunu duyunca napsamdim aaa sen eski sevgililer fiziksel kavgaya girmişsin bana da yaparsın diyip adamın suçu olmadan ayrilsamiydim ne kadar boş konuşuyorsun. Burda böyle bilmislik yapıp kendi hayatınızda bin bir küfürler duyup ayrılmayan tiplersiniz
Benden öncesi beni enteresan etmez. Sizin hayatınızda ki adamlar heralde bi melek hiç hatası olmayan kullar. . Laf olsun diye konuşmayin istediğim yorumu yaparım bana değil konu sahibine konuşun
Ben dayağı onayliyorum diye bi kelime söyledim de haberim mi yok acaba. Yada iyi olmuş haketmişsin dediğimi de hatırlamıyorum. Ben erkekler için bi örnek verdim eğer kendini sevmez boyun egersen Bunları yaşarsın dedim ama siz bunları alıp başka başka yerlere çekip konuşmak için konusursaniz uzar gider neyse sizinle uğraşıp kocam la mutlu pazarımdan zaman calmaniza katlanmicam byyKafanıza cidden hayre ettim. Dayağı haklı bulmak neyin kafası??? Pes gerçekten pes. Kadına şiddeti onaylamak nedir???? Hem de şiddet gören birinin konusuna bunu yazmak?
Bu herif bulunmaz hint kumaşı falan mı, hakedenlere dayak atıp cezalarını veriyor? Bu adam normal mi?
Şiddet eğilimli erkek =manyak bu kadar net.
Mutluluklar dilerim bu herifle.
Ben dayağı onayliyorum diye bi kelime söyledim de haberim mi yok acaba. Yada iyi olmuş haketmişsin dediğimi de hatırlamıyorum. Ben erkekler için bi örnek verdim eğer kendini sevmez boyun egersen Bunları yaşarsın dedim ama siz bunları alıp başka başka yerlere çekip konuşmak için konusursaniz uzar gider neyse sizinle uğraşıp kocam la mutlu pazarımdan zaman calmaniza katlanmicam byy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?