- 30 Aralık 2009
- 22.813
- 88.854
- 1.123
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin annen mi üvey?yanında üvey anne olunca.anlattım ona hiş bişey demedi hala mantı sıkmaya devam etti.alım sırtımı bile sıvazlamadı..
haydaaaa, konu sahibi bizi yiyo sanırımgecmiş konularına baktım bu adam seni aldatan özel fotolarını çeken adam değil mi
bu sapık bildiğin !!!
Bence senin durulmaya ihtiyacın var bu ne hız allasenbizde aydıldık barıştık milyon kez.olmuyor dediğim zaman şans verdiğim birisi...boşverin onu
off. herşeye bile bile lades demişValla konularından birinde sevgilimin beni aldattigini öğreneli 5 dakika oldu demişsin, başka bir konumda özel fotolarınin çekildiğini söylemişsin bu konuda da 7 yıllık bir ilişkiden bahsetmişsin devreler yandi benim
fotolarını çeken ve aldatan adam kim ?offff anlayamıyosunuz.ewet annem üvey.....bu devirde emin ol en yavaş benim...7 yıldır 2 adam çok mu
demek ki boş kaldım hayatımda kimse yok diye panik yapıp olur olmaz insanları hayatına almamak gerekşyo, biraz zaman ver kendine ve insanları tanı önce, illa biriyle olman gerrekmiyo yoksa üzülmenin sonu olmazbizde aydıldık barıştık milyon kez.olmuyor dediğim zaman şans verdiğim birisi...boşverin onu
hay allahım bayılıcam ..ben gidiyorum siz takılın beraber
arada ayrılmışlar heralde 6 ay başkasıyla olmuşaçıklasana niye kaçıyorsun
23 Mayıs 2014
Konu Sahibi : mamures
mamuresAktif ÜyeÜye
Sevgilimle 6 aydir beraberiz demişsin burdan 1 yıl gecmeden nasıl 7 yıl oldu ne bu denklemi çöz
gene beni sanırımkimi yiyorsunuz Allahaşkına siz
yok be canım sanmam konularına bak anlarsınarada ayrılmışlar heralde 6 ay başkasıyla olmuş
buna gülerim iştegene beni sanırım
Valla 7 yılda iki adam çok değilde 7 yılda 2 adamla yaşadıkların çok mesela 7 yılda özelinle tehdit edilip dayak yemen azimsanacak tecrübeler degiloffff anlayamıyosunuz.ewet annem üvey.....bu devirde emin ol en yavaş benim...7 yıldır 2 adam çok mu
Eger erkek arkadaşınız 7 yıl hayatınızda ise onun bu agresif, şiddet meyilli hareketleri illaki daha önceleri de olmuştur bence siz ona taviz vere vere ilişkinizi bu noktaya getirmissinizherşey yolunda derken yine herşey berbat oldu.yaşamadığım bi dayak kalmıştı.annemin babamın güzünden sakınarak büyüttüğü minik kızlarına göz yaşına bakmadan kıydılar...sadece iş yerinden bi arkadaşımın telefonu rehberimde kayıtlı diye erkek arkadaşım beni yere yatırdı önce boğazımı sıktı sonra iki tane tokat attı.dudağım şişti beynim yerinden oynicak gibi zonkladı.ağlamalarıma kendimi yere atmamı bile umursamadı dönüp bakmadı bana.ben bunu çoktan haketmişim....bizim ilişkimiz 7 yıllık ve nişanlanmayı düşünüyorduk bayramdan sonra.ne olaylar yaşadık biz ama bunu da hak mı ettim.canı isteyince vuracak dövecek miydi beni.o sadece arkadaşımdı öyle arada naber kanka dersler nasıl diye konuşuruz....hiç kimseye tahammülü yok gücü sadece ban yetiyor.başka arkadaşlarıma bakıyorum hepsi mutlu evleniyor nişanlanıyor ben hala bu yaşımda nelerle uğraşıyorum.artık anladım mutluluk haram bana.naparsam yapaayım mutlu edemedim...öğrendim kadersiz kısmetsizin tekiyim ben.ne değerim var ne de beni seven..yalnız öleceğim biliyorum.desteğinize ihtiyacım var