Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yaşamadığım bi bu kalmış
- Konu Sahibi Mamurez
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Nisan 2015
- 6.894
- 7.084
- 198
- Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi
- 1 Ocak 1970
soyle kı degersız olan, sevılmeyen sen degılsın. beraber oldugun kısı anladıgım kadarıyla problemlı bırı ve yol yakınken koyver gıtsın kapının onune, hayatta sana adam mı yok, kı bır kapı kapanırken bırı açılır bunu da unutma!herşey yolunda derken yine herşey berbat oldu.yaşamadığım bi dayak kalmıştı.annemin babamın güzünden sakınarak büyüttüğü minik kızlarına göz yaşına bakmadan kıydılar...sadece iş yerinden bi arkadaşımın telefonu rehberimde kayıtlı diye erkek arkadaşım beni yere yatırdı önce boğazımı sıktı sonra iki tane tokat attı.dudağım şişti beynim yerinden oynicak gibi zonkladı.ağlamalarıma kendimi yere atmamı bile umursamadı dönüp bakmadı bana.ben bunu çoktan haketmişim....bizim ilişkimiz 7 yıllık ve nişanlanmayı düşünüyorduk bayramdan sonra.ne olaylar yaşadık biz ama bunu da hak mı ettim.canı isteyince vuracak dövecek miydi beni.o sadece arkadaşımdı öyle arada naber kanka dersler nasıl diye konuşuruz....hiç kimseye tahammülü yok gücü sadece ban yetiyor.başka arkadaşlarıma bakıyorum hepsi mutlu evleniyor nişanlanıyor ben hala bu yaşımda nelerle uğraşıyorum.artık anladım mutluluk haram bana.naparsam yapaayım mutlu edemedim...öğrendim kadersiz kısmetsizin tekiyim ben.ne değerim var ne de beni seven..yalnız öleceğim biliyorum.desteğinize ihtiyacım var
kendını dusunmuyorsan aılenı dusun bu ılıskını bıtır, evlenmek sart degıl varsa kısmetınde gunu geldıgınde o da olur ama onemlı olan senın mutlulugun ve senın hayatın bunu asla unutma!
Kızlar yargilamadan dinleyin ne olur.sevgilimle yakinlastik biraz bana benim goruntulerimi çektiğini söyledi. Ne yapacagim nolur akıl verin 25 yssindayim.olmeyi istedim yine
diğer konun bu.
bunun içinmi ayrılamıyorsun. şantaj mı yapıyor bu pislik sana
O okypete bir an o alıntıladığın mesajın sana ait olduğunu sandım, saniyenin onda biri kadar bir an...
- 28 Kasım 2010
- 41.687
- 138.146
- 798
Esimin benden onceki kiz arkadasina siddet uygulamis olmasi direkt olarak ayrilik sebebidirCanim geçmiş olsun ama ben sevgilisinden nisanlisindan dayak yiyip te dert yananlara hiccccc üzülmuyorum. Benim eşimin de 5 yıllık benden önce bi ilişkisi olmuş eski oturdukları yerde komsularmis. Kaynanam anlatır bazen kızı hiç sevmez dayağın saygisizligin küfürün olduğu koca 5 sene sonra noldu bitti kızın çektiğine degdimi Hayır. Ben bunu duyunca şok oldum tabi eşime sordum oda insan değerini kendi belirler hayatta bunları hakeden bi insandı dedi. Ben eşimin ağzından 2 senelik evliyiz bundan önce sevgililik nisan dönemimiz oldu yanımda biriyle bile küfürlü konuştuğunu duymadım. Oda neden biliyomusun ben kendimi çok seviyorum oda bunu biliyo anında tekmeyi basar defteri kapatirim. Ama her zaman çok sevgi dolu anlayışlı olup onu kendimi çoktan bağladım. .. güzel bi ilişki istiyosan bile bu devirde aklını kullanıcaksin. Yoksa böyle çooook dyak yer kendini yerlere atarsınız at tekmeyi başkasını bul sizin ilişki çoktan bitmiş
Ve hayir insan kendi degerini belirlemez canim her insan degerlidir
Aklini kullanmakla da hic alakasi yoktur
kendine güveni hiç yoktuhep beni kıskandı kimseyle görüştürmedi beni yıllarca.kız arkadaşımın yanına bile gidemedim yanınıza erkek gelir diye göndermedi defalarca...neyse herşeyi aştığını düşünüyordum kıskançlık krizleri geçmişti istediğim gibi geziyordum arkadaşlarımla...numarasını görünce delirdi.ben bunu sil dedim bilmemne...ama kendi faceine bi baksa birçok kız arkadaşı var...bende onların resimlerini çektim bunlar kim ben yapınca kabahat oluyor dedim.hala bana sen bunu çoktan hakettin diyor deli olacağım çıldıracağımm
Hata senin çok önce bırakacaktın
Taviz tavizi doğurur durumunu yaşıyorsun
Bundan sonra bakma arkana
- 20 Şubat 2015
- 111
- 145
- 123
- 30
- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- 173