• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaşamadığım bi bu kalmış

Elin manyağını bulmuşsunuz, mutluluk haram diyorsunuz.

Hasta ruhlu birine 7 sene neden katlanır, bir de madem yuva kurmak istiyorsunuz karşılaşacağınız muhtemel adayları baştan elersiniz?

mutluluk size haram falan değil, allah yüzünüze gülmüş de evlenince yaşayacaklarınızın fragmanının göstermiş, bundan sonra mutlu olmak için bi şansınız var asıl, dopru insanla tabii, bi bakın forumlara insanlar neler anlatıyor, nasıl kurtarmaya çalışıyolar kendilerini kucaklarında bebeklerle, en azından o noktaya gelmediniz, bece şanslısınız

ondan başkasıylada olmadı kimseyle olmuyor...ben zaten zor sokuyorum hayatıma birisini sonra yine hayal kırıklığı yaşıyorum

Dar
ewet.dün oldu...mutlu bi şekilde yanına gitmiştim oysaki bunları yaşadım..numaramı değiştirdim hemen...bana sürekli sen zaten bunu haketmiştin dedi
Darp raporu alıp şikayet edin lütfen buraya yazmakla çözülecek şeyler değil bunlar o hayvan cezasını çeksin yanına kalmasın

Böyle manyaklara niye katlanır kızlarımız aklım almiyor

Babasından böyle dayak yese evden kaçar,nefret eder lakin erkek arkadaş dövünce farklı mi geliyor acaba dayağın tadı.

7 yıl size psikolojik şiddet uygulamış hala adam etmeye ugrasmissiniz anne babasının adam edemedigini siz mi adam edecektiniz ?
Ayrildiysaniz eğer 7 sene içinde yaptığınız en mantikli ve en gec kalınmış doğrunuz sıkı sıkı sarılın bu dogrunuza

Dayak hayvana bile atılmaz lakin 7 sene seni her türkü sindiren ve engelleyen adama dayak atabilme curretini siz vermişsiniz.

ondan başkasıylada olmadı kimseyle olmuyor...ben zaten zor sokuyorum hayatıma birisini sonra yine hayal kırıklığı yaşıyorum
ille de bu adamla olucam diyosanız, o zaman bi robocop kıyafeti falan edinin, bundan sonra dayak yemeniz zor olur en azından

herşey yolunda derken yine herşey berbat oldu.yaşamadığım bi dayak kalmıştı.annemin babamın güzünden sakınarak büyüttüğü minik kızlarına göz yaşına bakmadan kıydılar...sadece iş yerinden bi arkadaşımın telefonu rehberimde kayıtlı diye erkek arkadaşım beni yere yatırdı önce boğazımı sıktı sonra iki tane tokat attı.dudağım şişti beynim yerinden oynicak gibi zonkladı.ağlamalarıma kendimi yere atmamı bile umursamadı dönüp bakmadı bana.ben bunu çoktan haketmişim....bizim ilişkimiz 7 yıllık ve nişanlanmayı düşünüyorduk bayramdan sonra.ne olaylar yaşadık biz ama bunu da hak mı ettim.canı isteyince vuracak dövecek miydi beni.o sadece arkadaşımdı öyle arada naber kanka dersler nasıl diye konuşuruz....hiç kimseye tahammülü yok gücü sadece ban yetiyor.başka arkadaşlarıma bakıyorum hepsi mutlu evleniyor nişanlanıyor ben hala bu yaşımda nelerle uğraşıyorum.artık anladım mutluluk haram bana.naparsam yapaayım mutlu edemedim...öğrendim kadersiz kısmetsizin tekiyim ben.ne değerim var ne de beni seven..yalnız öleceğim biliyorum.desteğinize ihtiyacım var
kadersiz kısmetsizin tekiyim ben.ne değerim var ne de beni seven..yalnız öleceğim biliyorum.
aynı hissediyorum yalnız değilsin..diğer arkadaşlarına bakıp herkes mutlu deme boşuna..:(

yanında üvey anne olunca.anlattım ona hiş bişey demedi hala mantı sıkmaya devam etti.alım sırtımı bile sıvazlamadı..

gecmiş konularına baktım bu adam seni aldatan özel fotolarını çeken adam değil mi
bu sapık bildiğin !!!

Bence uzun muddet sokmayın birini hayatınıza 7 senede hayatında o yok muydu zaten kaç yasindasin ki kaç kişi girmiş çıkmış olacak az kendinize gelin zaman tanıyın

bizde aydıldık barıştık milyon kez.olmuyor dediğim zaman şans verdiğim birisi...boşverin onu

Back
X