Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yaşamadığım bi bu kalmış
- Konu Sahibi Mamurez
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Ocak 2015
- 144
- 123
- 18
- 28
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
mutluluk size haram falan değil, allah yüzünüze gülmüş de evlenince yaşayacaklarınızın fragmanının göstermiş, bundan sonra mutlu olmak için bi şansınız var asıl, dopru insanla tabii, bi bakın forumlara insanlar neler anlatıyor, nasıl kurtarmaya çalışıyolar kendilerini kucaklarında bebeklerle, en azından o noktaya gelmediniz, bece şanslısınız
- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 748
- 163
Dar
Darp raporu alıp şikayet edin lütfen buraya yazmakla çözülecek şeyler değil bunlar o hayvan cezasını çeksin yanına kalmasınewet.dün oldu...mutlu bi şekilde yanına gitmiştim oysaki bunları yaşadım..numaramı değiştirdim hemen...bana sürekli sen zaten bunu haketmiştin dedi
böyle biri olacaksa hayatınız boyunca kimse olmasın daha iyiondan başkasıylada olmadı kimseyle olmuyor...ben zaten zor sokuyorum hayatıma birisini sonra yine hayal kırıklığı yaşıyorum
- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- 19 Ocak 2015
- 144
- 123
- 18
- 28
- 30 Aralık 2009
- 22.813
- 88.854
- 1.123
- 40
Böyle manyaklara niye katlanır kızlarımız aklım almiyor
Babasından böyle dayak yese evden kaçar,nefret eder lakin erkek arkadaş dövünce farklı mi geliyor acaba dayağın tadı.
7 yıl size psikolojik şiddet uygulamış hala adam etmeye ugrasmissiniz anne babasının adam edemedigini siz mi adam edecektiniz ?
Ayrildiysaniz eğer 7 sene içinde yaptığınız en mantikli ve en gec kalınmış doğrunuz sıkı sıkı sarılın bu dogrunuza
Dayak hayvana bile atılmaz lakin 7 sene seni her türkü sindiren ve engelleyen adama dayak atabilme curretini siz vermişsiniz.
Babasından böyle dayak yese evden kaçar,nefret eder lakin erkek arkadaş dövünce farklı mi geliyor acaba dayağın tadı.
7 yıl size psikolojik şiddet uygulamış hala adam etmeye ugrasmissiniz anne babasının adam edemedigini siz mi adam edecektiniz ?
Ayrildiysaniz eğer 7 sene içinde yaptığınız en mantikli ve en gec kalınmış doğrunuz sıkı sıkı sarılın bu dogrunuza
Dayak hayvana bile atılmaz lakin 7 sene seni her türkü sindiren ve engelleyen adama dayak atabilme curretini siz vermişsiniz.
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
ille de bu adamla olucam diyosanız, o zaman bi robocop kıyafeti falan edinin, bundan sonra dayak yemeniz zor olur en azındanondan başkasıylada olmadı kimseyle olmuyor...ben zaten zor sokuyorum hayatıma birisini sonra yine hayal kırıklığı yaşıyorum
- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.671
- 498
kadersiz kısmetsizin tekiyim ben.ne değerim var ne de beni seven..yalnız öleceğim biliyorum.herşey yolunda derken yine herşey berbat oldu.yaşamadığım bi dayak kalmıştı.annemin babamın güzünden sakınarak büyüttüğü minik kızlarına göz yaşına bakmadan kıydılar...sadece iş yerinden bi arkadaşımın telefonu rehberimde kayıtlı diye erkek arkadaşım beni yere yatırdı önce boğazımı sıktı sonra iki tane tokat attı.dudağım şişti beynim yerinden oynicak gibi zonkladı.ağlamalarıma kendimi yere atmamı bile umursamadı dönüp bakmadı bana.ben bunu çoktan haketmişim....bizim ilişkimiz 7 yıllık ve nişanlanmayı düşünüyorduk bayramdan sonra.ne olaylar yaşadık biz ama bunu da hak mı ettim.canı isteyince vuracak dövecek miydi beni.o sadece arkadaşımdı öyle arada naber kanka dersler nasıl diye konuşuruz....hiç kimseye tahammülü yok gücü sadece ban yetiyor.başka arkadaşlarıma bakıyorum hepsi mutlu evleniyor nişanlanıyor ben hala bu yaşımda nelerle uğraşıyorum.artık anladım mutluluk haram bana.naparsam yapaayım mutlu edemedim...öğrendim kadersiz kısmetsizin tekiyim ben.ne değerim var ne de beni seven..yalnız öleceğim biliyorum.desteğinize ihtiyacım var
aynı hissediyorum yalnız değilsin..diğer arkadaşlarına bakıp herkes mutlu deme boşuna..
- 19 Ocak 2015
- 144
- 123
- 18
- 28
- 30 Aralık 2009
- 22.813
- 88.854
- 1.123
- 40
Bence uzun muddet sokmayın birini hayatınıza 7 senede hayatında o yok muydu zaten kaç yasindasin ki kaç kişi girmiş çıkmış olacak az kendinize gelin zaman tanıyınondan başkasıylada olmadı kimseyle olmuyor...ben zaten zor sokuyorum hayatıma birisini sonra yine hayal kırıklığı yaşıyorum
- 30 Aralık 2009
- 22.813
- 88.854
- 1.123
- 40
Iyi de 7 senedir bu kişiyle birlikte değil misin öbürü kimdi ki ?yok o değil o konuyu hallettim
- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
yok o değil o konuyu hallettim
e o kimdi
off bu işte beni bitirir.yanında üvey anne olunca.anlattım ona hiş bişey demedi hala mantı sıkmaya devam etti.alım sırtımı bile sıvazlamadı..