• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaşamadığım bi bu kalmış

İyiki de evlenmişim 4 yıldır çok mutluyum.. şimdiye kadar küfür bile etmeyen insandan daha da bişey beklemiyorum canım Kaldıki bizimde kavgaları mız oldu akillanmasaydi o zamanlar rengini belli ederdi. Ayriyetten siz bana değil konu sahibine konuşun burda ben değil o dert yaniyo. Eğer bigün bende konu açarsam ki olmaz o zaman akıl verirsiniz

Kafanıza cidden hayre ettim. Dayağı haklı bulmak neyin kafası??? Pes gerçekten pes. Kadına şiddeti onaylamak nedir???? Hem de şiddet gören birinin konusuna bunu yazmak?
Bu herif bulunmaz hint kumaşı falan mı, hakedenlere dayak atıp cezalarını veriyor? Bu adam normal mi?

Şiddet eğilimli erkek =manyak bu kadar net.

Mutluluklar dilerim bu herifle.

Son düzenleme:
Canim geçmiş olsun ama ben sevgilisinden nisanlisindan dayak yiyip te dert yananlara hiccccc üzülmuyorum. Benim eşimin de 5 yıllık benden önce bi ilişkisi olmuş eski oturdukları yerde komsularmis. Kaynanam anlatır bazen kızı hiç sevmez dayağın saygisizligin küfürün olduğu koca 5 sene sonra noldu bitti kızın çektiğine degdimi Hayır. Ben bunu duyunca şok oldum tabi eşime sordum oda insan değerini kendi belirler hayatta bunları hakeden bi insandı dedi. Ben eşimin ağzından 2 senelik evliyiz bundan önce sevgililik nisan dönemimiz oldu yanımda biriyle bile küfürlü konuştuğunu duymadım. Oda neden biliyomusun ben kendimi çok seviyorum oda bunu biliyo anında tekmeyi basar defteri kapatirim. Ama her zaman çok sevgi dolu anlayışlı olup onu kendimi çoktan bağladım. .. güzel bi ilişki istiyosan bile bu devirde aklını kullanıcaksin. Yoksa böyle çooook dyak yer kendini yerlere atarsınız at tekmeyi başkasını bul sizin ilişki çoktan bitmiş

Ne kadar ayıp ya bir gün tokat yerseniz de ayy haketmiştim canım dersiniz galiba.
Hangi insan dayağı hak edebilir?
Konusmak terketmek silmek varken neden dayak? Kimin ne hak ettiğine başka biri nasıl karar verebiliyor? Kimin haddine dayak yemeyi hak etti diyerek bir insan evladına vurmak!!!
Böyle bir adamın böyle bir eşi olmasını nedense yadırgamadım.
Mantık aynı, iyi bulmussunuz birbirinizi baskasına dert olurdunuz çünkü.

Evetttt çok güveniyorum 4 senedir güvenimi de Hiç kırmadan Kaldıki yazımda anında sayfayi kapatirim dedim ben kimseye muhtaç değilim tatlım benim demek istediğimi anla başka yerlere çekme yerine

Anladım anladım.
Şiddet gösterip hakediyordu diyen birini içinizin nasıl aldığını anladım.

Mutluluklar.

7yılda 2adam-> ilki depresif, kıskanç-> ayrılıyorlar -> ikinci adam hayatına giriyor -> 6ay çıkıyorlar-> konu sahibiyle yakınlaşıyorlar, özel görüntülerini çekiyor ->buradan yardım istiyor. burdan sonra film kopuyor

o konuyu halledip eski ilişkisine dönüyor-> gördüğü psikolojik şiddet fiziksel boyuta ulaşıyor-> yine buradan yardım istiyor. film tekrar kopuyor.

gördüğünüz gibi hiçbir konu sonuca ulaşmıyor. amaç olmadan sonuç olmaz çünkü. 1yıl sonra da başka bir trajik hikayeyi beklemek bize kaldı

Ne kadar ayıp ya bir gün tokat yerseniz de ayy haketmiştim canım dersiniz galiba.
Konusmak terketmek silmek varken neden dayak? Kimin ne hak ettiğine başka biri nasıl karar verebiliyor? Kimin haddine dayak yemeyi hak etti diyerek bir insan evladına vurmak!!!
Sanane sana böyle bi durum var ne düşünüyorsun diye sordummu

Anladım anladım.
Şiddet gösterip hakediyordu diyen birini içinizin nasıl aldığını anladım.

Mutluluklar.
Benden öncesi beni enteresan etmez. Sizin hayatınızda ki adamlar heralde bi melek hiç hatası olmayan kullar. . Laf olsun diye konuşmayin istediğim yorumu yaparım bana değil konu sahibine konuşun

Eski konulara/yorumlara gönderme yapmaktan aslında hiç hoşlanmıyorum hannesli hannesli ama içine doğmuş gibi çok doğru demişsin, şiddeti içselleştiren çiftlerin birbirlerini bulup başkalarına bulaşmamaları pek bir güzel.

İlla yazmam için senin sorman mı gerekir?
Senin dayagı haklı gören hadsiz yorumuna istediğim yorumu yapabilirim.
Ben dayağı haklı görmüyorum. Bunu duyunca napsamdim aaa sen eski sevgililer fiziksel kavgaya girmişsin bana da yaparsın diyip adamın suçu olmadan ayrilsamiydim ne kadar boş konuşuyorsun. Burda böyle bilmislik yapıp kendi hayatınızda bin bir küfürler duyup ayrılmayan tiplersiniz

Sanane sana böyle bi durum var ne düşünüyorsun diye sordummu

ben zamanında yaprak dökümündeki ferhundenin yediği dayak için bile üzülmüştüm. kimse haketmez böyle birşeyi ne kadar kötü olursa olsun. savunması bile yapılamaz, özellikle hemcinsleri tarafından. yazık üzüldüm o kıza.

Canim geçmiş olsun ama ben sevgilisinden nisanlisindan dayak yiyip te dert yananlara hiccccc üzülmuyorum. Benim eşimin de 5 yıllık benden önce bi ilişkisi olmuş eski oturdukları yerde komsularmis. Kaynanam anlatır bazen kızı hiç sevmez dayağın saygisizligin küfürün olduğu koca 5 sene sonra noldu bitti kızın çektiğine degdimi Hayır. Ben bunu duyunca şok oldum tabi eşime sordum oda insan değerini kendi belirler hayatta bunları hakeden bi insandı dedi. Ben eşimin ağzından 2 senelik evliyiz bundan önce sevgililik nisan dönemimiz oldu yanımda biriyle bile küfürlü konuştuğunu duymadım. Oda neden biliyomusun ben kendimi çok seviyorum oda bunu biliyo anında tekmeyi basar defteri kapatirim. Ama her zaman çok sevgi dolu anlayışlı olup onu kendimi çoktan bağladım. .. güzel bi ilişki istiyosan bile bu devirde aklını kullanıcaksin. Yoksa böyle çooook dyak yer kendini yerlere atarsınız at tekmeyi başkasını bul sizin ilişki çoktan bitmiş

KARDEŞ senin kocan da kadının Dayağı hak edeceğini düşünüyor farkında mısın?

Benden öncesi beni enteresan etmez. Sizin hayatınızda ki adamlar heralde bi melek hiç hatası olmayan kullar. . Laf olsun diye konuşmayin istediğim yorumu yaparım bana değil konu sahibine konuşun

Kimse size neden daha önce dayak aran biriyle evlendiniz demiyor. Herkesin tepkisi dayağı hakediyor demenizeydi. Ölen işkence gören dayak yiyen hastanelik olan tüm kadınlar dayağı hak öı etmiş oluyor ?
Lütfen aadece soruma cevap verin

Ben dayağı haklı görmüyorum. Bunu duyunca napsamdim aaa sen eski sevgililer fiziksel kavgaya girmişsin bana da yaparsın diyip adamın suçu olmadan ayrilsamiydim ne kadar boş konuşuyorsun. Burda böyle bilmislik yapıp kendi hayatınızda bin bir küfürler duyup ayrılmayan tiplersiniz

Burada dayak yiyen kadına benim eşim de eski sevgilisini dövmüş ama o hak etmiş bense sevgimle kazandım onu yorumu yapmak neyin kafası????

İnan senin kadar boş konuşan kimse yok şu an burada.
Bu halkın en büyük sorunu kadına şiddetken sen cıkmıs eşinin eski sevgilisinin dayagı hak ettiğini söyluyorsun.
sen ve eşin kim oluyor da bir kadının dayagı hak ettiği kanısına varabiliyorsunuz?
Ayrılmayacaktın tabii ki bu kafadaki iki insanın birbirini bulması diğer insanlar için oldukca faydalı bir durum

çok enteresansınız (!) gerçekten.
demeye çalıştığınız şey ise enterese galiba
ama maalesef ki evlendiğimiz insanların geçmişleri de bi şekilde bizi ilgilendirir. mesela eşiniz 10 sene önce cinayet işlemiş olsa bana ne benden önce mi diyeceksiniz?
demeniz gereken şey evet eşim bir hata yapmış ben de onu bilerek kabul ederek evlendim. o da hatasını anlamış gibi bir cümleyken siz eşinizin kızı dövmesinde HAKLI sebepler olduğu düşüncesini destekler şekilde bir yorum yapmışsınız.
siz zaten yaşamayacağınıza eminsiniz ama umarım eşinizin o yüzüyle karşılaşmazsınız bi gün

geçmişi beni enterasan etmez nedir. bence sizi yeterince enterasan etmiş

bu kadar kesin konuşmak hayra alamet değil. ve büyük konuşuyosunuz, şayet fotoğraftaki eşiniz ise iyi hoş yakışıyorsunuz (..) fakat her an hain planlar yapacak gibi de bir bakışı var. asla, asla demeyin hani bu dünyada her şey olur :KK1:@eflatun1234

Kafanıza cidden hayre ettim. Dayağı haklı bulmak neyin kafası??? Pes gerçekten pes. Kadına şiddeti onaylamak nedir???? Hem de şiddet gören birinin konusuna bunu yazmak?
Bu herif bulunmaz hint kumaşı falan mı, hakedenlere dayak atıp cezalarını veriyor? Bu adam normal mi?

Şiddet eğilimli erkek =manyak bu kadar net.

Mutluluklar dilerim bu herifle.
Ben dayağı onayliyorum diye bi kelime söyledim de haberim mi yok acaba. Yada iyi olmuş haketmişsin dediğimi de hatırlamıyorum. Ben erkekler için bi örnek verdim eğer kendini sevmez boyun egersen Bunları yaşarsın dedim ama siz bunları alıp başka başka yerlere çekip konuşmak için konusursaniz uzar gider neyse sizinle uğraşıp kocam la mutlu pazarımdan zaman calmaniza katlanmicam byy

Ben dayağı onayliyorum diye bi kelime söyledim de haberim mi yok acaba. Yada iyi olmuş haketmişsin dediğimi de hatırlamıyorum. Ben erkekler için bi örnek verdim eğer kendini sevmez boyun egersen Bunları yaşarsın dedim ama siz bunları alıp başka başka yerlere çekip konuşmak için konusursaniz uzar gider neyse sizinle uğraşıp kocam la mutlu pazarımdan zaman calmaniza katlanmicam byy

Kıvıramayınca byy.

Okuduğunuzu anlamıyor, yazdığınızı hatırlamıyorsunuz.

Nolur sakin asla geri dönme. Bak bunu ben, seni hiç tanımayan bir dahada hiç görmiycek, tanımıycak biri olarak söylüyorum. Ben bile üzüldüm. Bir de aileni düşün neler hissederler.. Mutlaka polise git şikayetçi ol. 7 yıl sevgili kalıp mutsuz olup ayrılıp 7 ay içinde birinde bulup evlenebilirsin böyle o kadar çok örnek varki. Eşim geçenlerde bana bir tokat attı. Ve ben tek bir tokat için avukata gittim çocuğumu aldım 1 aya yakın ayrı yaşadık. Ama evlilikte o kadr kolay olmuyor çocuğum o sürede hırçınlaştı okulda uyumsuzlaştı ağlamalar bağırmalar bambaşka bir çocuğa dönüştü. Eşimle ortal kredilerimiz var işler aksadı, kağıt üstünde olamsada iş ortağı sayılırız pratikte çekler aksadı.. Nooldu geri döndüm. Eşimi affettim mi görünüşte evet ama gerçekten affettim mi bazen gözlerimde hala bu yüzden nefret var. Ve o da bunun farkında... Üzerinden bunca zaman geçti hala kendini affettirme psikolojisinde. Yani diyeceğim böyle şeyler affesilmiyor ama evliyken o kadar kolay olmuyor. Çünkü kendinle birlikte sürüklediğin bir hayat daha oluyor. Bu kadar detaylı anlattım çünkü 7 yıl uzun bir süre büyük bir bağlılık alışkanlık vardır. İllaki bir tarfın geri dönmek istiycek. Belki o zaman aklına gelir evlendiğinde bunlatı yaşamanın daha kötü olduğu. Ve kendine acıma başıma bu da mı gelecekti deme. Her şey biz insanlar için. Önemli olan başımıza gelenlerle nasıl mücadele ettiğimiz.

Back
X