• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaşamadığım bi bu kalmış

offff anlayamıyosunuz.ewet annem üvey.....bu devirde emin ol en yavaş benim...7 yıldır 2 adam çok mu
şimdi sen 7 yıl biriyle beraberdin. arada bu 6 aylık adamla çıktın.
ve eskisine döndün sonra. eskisi ,bu psikopatta bunu biliyor ve sana güvenmiyor. yanlışın ne biliyormusun. biten biter. araya başka birini sokarsan eskiye dönersen işte adamda aşırı kıskanç ve psikopatsa,işte sonuç.
denenmişi denemeyeceksin

kızın üstüne çok gitmeyelim. 2013 yılında konu açmış çünkü 4 yıllık ilişkim bitti diye demekki 6 aylık ilişkisi bu ara olmuş sonra yine eski adamla devam..7 yıl. Ama yazık olmuş. Aynı kitap bile iki kez okunmaz.

herşey yolunda derken yine herşey berbat oldu.yaşamadığım bi dayak kalmıştı.annemin babamın güzünden sakınarak büyüttüğü minik kızlarına göz yaşına bakmadan kıydılar...sadece iş yerinden bi arkadaşımın telefonu rehberimde kayıtlı diye erkek arkadaşım beni yere yatırdı önce boğazımı sıktı sonra iki tane tokat attı.dudağım şişti beynim yerinden oynicak gibi zonkladı.ağlamalarıma kendimi yere atmamı bile umursamadı dönüp bakmadı bana.ben bunu çoktan haketmişim....bizim ilişkimiz 7 yıllık ve nişanlanmayı düşünüyorduk bayramdan sonra.ne olaylar yaşadık biz ama bunu da hak mı ettim.canı isteyince vuracak dövecek miydi beni.o sadece arkadaşımdı öyle arada naber kanka dersler nasıl diye konuşuruz....hiç kimseye tahammülü yok gücü sadece ban yetiyor.başka arkadaşlarıma bakıyorum hepsi mutlu evleniyor nişanlanıyor ben hala bu yaşımda nelerle uğraşıyorum.artık anladım mutluluk haram bana.naparsam yapaayım mutlu edemedim...öğrendim kadersiz kısmetsizin tekiyim ben.ne değerim var ne de beni seven..yalnız öleceğim biliyorum.desteğinize ihtiyacım var
Canim geçmiş olsun ama ben sevgilisinden nisanlisindan dayak yiyip te dert yananlara hiccccc üzülmuyorum. Benim eşimin de 5 yıllık benden önce bi ilişkisi olmuş eski oturdukları yerde komsularmis. Kaynanam anlatır bazen kızı hiç sevmez dayağın saygisizligin küfürün olduğu koca 5 sene sonra noldu bitti kızın çektiğine degdimi Hayır. Ben bunu duyunca şok oldum tabi eşime sordum oda insan değerini kendi belirler hayatta bunları hakeden bi insandı dedi. Ben eşimin ağzından 2 senelik evliyiz bundan önce sevgililik nisan dönemimiz oldu yanımda biriyle bile küfürlü konuştuğunu duymadım. Oda neden biliyomusun ben kendimi çok seviyorum oda bunu biliyo anında tekmeyi basar defteri kapatirim. Ama her zaman çok sevgi dolu anlayışlı olup onu kendimi çoktan bağladım. .. güzel bi ilişki istiyosan bile bu devirde aklını kullanıcaksin. Yoksa böyle çooook dyak yer kendini yerlere atarsınız at tekmeyi başkasını bul sizin ilişki çoktan bitmiş

Canim geçmiş olsun ama ben sevgilisinden nisanlisindan dayak yiyip te dert yananlara hiccccc üzülmuyorum. Benim eşimin de 5 yıllık benden önce bi ilişkisi olmuş eski oturdukları yerde komsularmis. Kaynanam anlatır bazen kızı hiç sevmez dayağın saygisizligin küfürün olduğu koca 5 sene sonra noldu bitti kızın çektiğine degdimi Hayır. Ben bunu duyunca şok oldum tabi eşime sordum oda insan değerini kendi belirler hayatta bunları hakeden bi insandı dedi. Ben eşimin ağzından 2 senelik evliyiz bundan önce sevgililik nisan dönemimiz oldu yanımda biriyle bile küfürlü konuştuğunu duymadım. Oda neden biliyomusun ben kendimi çok seviyorum oda bunu biliyo anında tekmeyi basar defteri kapatirim. Ama her zaman çok sevgi dolu anlayışlı olup onu kendimi çoktan bağladım. .. güzel bi ilişki istiyosan bile bu devirde aklını kullanıcaksin. Yoksa böyle çooook dyak yer kendini yerlere atarsınız at tekmeyi başkasını bul sizin ilişki çoktan bitmiş

Önceki ilişkisinde şiddet uygulayabilen eşinize bu kadar güvenmeniz ne kadar güzel.

Evet evet çok güzel.

Yazıklar olsun.
Dayak şiddet hiçbir şekilde meşru olamaz. O da haketi ama diyen bir erkeği haklı bulduğunuz desteklediğiniz için sizi kınıyorum.

Şiddete meyilli adamla evlenmişsiniz, inanın bugün değilse ysrın siz de dayak yiyeceksiniz. Evlilikler hep güĺlük gülistanlık değil , iyi gitmeyen bir şeyler olduğunda dayağı siz de hakedeceksiniz.

Kıza dayağı haketti vs yazmışsınız ya , kız sizden daha akıllı bu herifle evlenme hatasını yapmamış.

Son düzenleme:
herşey yolunda derken yine herşey berbat oldu.yaşamadığım bi dayak kalmıştı.annemin babamın güzünden sakınarak büyüttüğü minik kızlarına göz yaşına bakmadan kıydılar...sadece iş yerinden bi arkadaşımın telefonu rehberimde kayıtlı diye erkek arkadaşım beni yere yatırdı önce boğazımı sıktı sonra iki tane tokat attı.dudağım şişti beynim yerinden oynicak gibi zonkladı.ağlamalarıma kendimi yere atmamı bile umursamadı dönüp bakmadı bana.ben bunu çoktan haketmişim....bizim ilişkimiz 7 yıllık ve nişanlanmayı düşünüyorduk bayramdan sonra.ne olaylar yaşadık biz ama bunu da hak mı ettim.canı isteyince vuracak dövecek miydi beni.o sadece arkadaşımdı öyle arada naber kanka dersler nasıl diye konuşuruz....hiç kimseye tahammülü yok gücü sadece ban yetiyor.başka arkadaşlarıma bakıyorum hepsi mutlu evleniyor nişanlanıyor ben hala bu yaşımda nelerle uğraşıyorum.artık anladım mutluluk haram bana.naparsam yapaayım mutlu edemedim...öğrendim kadersiz kısmetsizin tekiyim ben.ne değerim var ne de beni seven..yalnız öleceğim biliyorum.desteğinize ihtiyacım var
kadersiz değilsin canım kısmetsizde değilsin, sadece sorunlu biriyle karşılaşmışsın, onu hayatından çıkarıp seni mutlu

edecek şeylerle ilgilenirsen göreceksin Allah ın izniyle hem kaderin güzel olur hemde kısmetin. sen onu aldatmamışsın ki

aldatsan bile sana böyle vurmasını gerektirmez ayrılır olur biter, önce bi insanca davranmayı öğrensin.

sen niye onu mutlu etmeye çalışıyorsan zaten seninleyken mutlu olması lazım , böyle bi ilişkinin taaa dibine vurup arkana

bakmıcaksın !!! geleceğin için dua edip daha iyi planlar yapacaksın !!! lütfen alışkanlıkmı sevgimi onu bi iyi değerlendirin

ilişkilerde. çok şanslısınkli evlenmeden kendini belli etmiş, o kişiye teşekkür et.

Daha sevgiliyken bunu yapan evlenince neler yapar yol yakinken dön bence sana ne jest yaparsa yapsın asla affetme hic kimsenin kimseyi dövme hakki olamaz yedi yil diyosun millet kirk yıl ayni yastiga baş koyduğu esinden ayrılıyo sana yedi yılda guvenmeyip dövup şüphe ediyosa o adamdan kimseye Hayır gelmez o bu ne der diye düşünme onceligin kendin olsun

Yaşamadığın inan bi tek bu değil..yalvarsa yakarsa da geri dönme işte o zaman yaşamadığın dert kalmayacak..

Allah'ın sevgili kuluymuşsun ki evlenmeden gerçeği gördün.7 yıldır hiç mi açık vermedi bu kendini bilmez...

Birde Allah aşkına darp edilince gidip rapor alıp şikayet edin siciline işlesin..ceza falan yetersiz olsa da sabıkasında kadına şiddet ömür boyu yakasını bırakmasın...

Önceki ilişkisinde şiddet uygulayabilen eşinize bu kadar güvenmeniz ne kadar güzel.

Evet evet çok güzel.
Evetttt çok güveniyorum 4 senedir güvenimi de Hiç kırmadan Kaldıki yazımda anında sayfayi kapatirim dedim ben kimseye muhtaç değilim tatlım benim demek istediğimi anla başka yerlere çekme yerine

Çok üzüldüm....derhalll ayrılın bu adamdan ne olur asla ama aslaaa düzelmez
Asla değişmez...kendinizi bu kadar düşürmeyin buna layık görmeyin lütfen.
Polise gittiniz mi?

Yazıklar olsun.
Dayak şiddet hiçbir şekilde meşru olamaz. O da haketi ama diyen bir erkeği haklı bulduğunuz desteklediğiniz için sizi kınıyorum.

Şiddete meyilli adamla evlenmişsiniz, inanın bugün değilse ysrın siz de dayak yiyeceksiniz. Evlilikler hep güĺlük gülistanlık değil , iyi gitmeyen bir şeyler olduğunda dayağı siz de hakedeceksiniz.

Kıza dayağı haketti vs yazmışsınız ya , kız sizden daha akıllı bu herifle evlenme hatasını yapmamış.
İyiki de evlenmişim 4 yıldır çok mutluyum.. şimdiye kadar küfür bile etmeyen insandan daha da bişey beklemiyorum canım Kaldıki bizimde kavgaları mız oldu akillanmasaydi o zamanlar rengini belli ederdi. Ayriyetten siz bana değil konu sahibine konuşun burda ben değil o dert yaniyo. Eğer bigün bende konu açarsam ki olmaz o zaman akıl verirsiniz

Saka gibisiniz :KK57:

Ayrica dayak yiyen herkes mi hakediyor? Bu nasil hastalikli bir dusunce?

Back
X