Darp raporu alıp şikayet edin lütfen buraya yazmakla çözülecek şeyler değil bunlar o hayvan cezasını çeksin yanına kalmasınewet.dün oldu...mutlu bi şekilde yanına gitmiştim oysaki bunları yaşadım..numaramı değiştirdim hemen...bana sürekli sen zaten bunu haketmiştin dedi
böyle biri olacaksa hayatınız boyunca kimse olmasın daha iyiondan başkasıylada olmadı kimseyle olmuyor...ben zaten zor sokuyorum hayatıma birisini sonra yine hayal kırıklığı yaşıyorum
ille de bu adamla olucam diyosanız, o zaman bi robocop kıyafeti falan edinin, bundan sonra dayak yemeniz zor olur en azındanondan başkasıylada olmadı kimseyle olmuyor...ben zaten zor sokuyorum hayatıma birisini sonra yine hayal kırıklığı yaşıyorum
kadersiz kısmetsizin tekiyim ben.ne değerim var ne de beni seven..yalnız öleceğim biliyorum.herşey yolunda derken yine herşey berbat oldu.yaşamadığım bi dayak kalmıştı.annemin babamın güzünden sakınarak büyüttüğü minik kızlarına göz yaşına bakmadan kıydılar...sadece iş yerinden bi arkadaşımın telefonu rehberimde kayıtlı diye erkek arkadaşım beni yere yatırdı önce boğazımı sıktı sonra iki tane tokat attı.dudağım şişti beynim yerinden oynicak gibi zonkladı.ağlamalarıma kendimi yere atmamı bile umursamadı dönüp bakmadı bana.ben bunu çoktan haketmişim....bizim ilişkimiz 7 yıllık ve nişanlanmayı düşünüyorduk bayramdan sonra.ne olaylar yaşadık biz ama bunu da hak mı ettim.canı isteyince vuracak dövecek miydi beni.o sadece arkadaşımdı öyle arada naber kanka dersler nasıl diye konuşuruz....hiç kimseye tahammülü yok gücü sadece ban yetiyor.başka arkadaşlarıma bakıyorum hepsi mutlu evleniyor nişanlanıyor ben hala bu yaşımda nelerle uğraşıyorum.artık anladım mutluluk haram bana.naparsam yapaayım mutlu edemedim...öğrendim kadersiz kısmetsizin tekiyim ben.ne değerim var ne de beni seven..yalnız öleceğim biliyorum.desteğinize ihtiyacım var
Bence uzun muddet sokmayın birini hayatınıza 7 senede hayatında o yok muydu zaten kaç yasindasin ki kaç kişi girmiş çıkmış olacak az kendinize gelin zaman tanıyınondan başkasıylada olmadı kimseyle olmuyor...ben zaten zor sokuyorum hayatıma birisini sonra yine hayal kırıklığı yaşıyorum
Iyi de 7 senedir bu kişiyle birlikte değil misin öbürü kimdi ki ?yok o değil o konuyu hallettim
yok o değil o konuyu hallettim
off bu işte beni bitirir.yanında üvey anne olunca.anlattım ona hiş bişey demedi hala mantı sıkmaya devam etti.alım sırtımı bile sıvazlamadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?