- 17 Şubat 2013
- 3.135
- 1.769
-
- Konu Sahibi agresifkiz
Sizinle aynı durumdayım hafif bir depresyon gibi ama hayat bana çok anlamsız gelmeye başladı, gündem çok etkiliyor ev iş değiştirmek çok etkiledi beni de. Okula sabahları sürünerek geliyorum akşamı zor ediyorum. Eskiden keyif aldığım şeyler hiç heyecan bile vermiyor en basiti alışveriş yapmak gelmiyor içimden bilmiyorym ne iyi gelir ama dr. Burns ün iyi hissetmek kitabını okuyanlar hep iyi geldi demişler onu okuyacağım benÇok şükür bir işim var, ailem sağlıklı, ben sağlıklıyım, güzel giden bir ilişkim var dışarıdan bakıldığında her şey yolunda gibi gözüküyor. Ocak ayında hatta nişan yapacağız ama ben genel olarak çok mutsuzum. Eskiden hoşuma giden keyif aldığım hiçbir şey bana artık keyif vermiyor. İş ortamım değişti 2 ay önce başka bir kuruma geçtim alanım değişti ama burda çalışmak zorundayım hiç sevemedim belki biraz zaman diyorum ama bilmiyorum. Her sabah işe zorla geliyorum. Uzak mesafedeyiz ilişkimde de dönmesine 1-2 sene var. Ailemle arkadaşlarımla vakit geçiriyorum ama tatminsizlik var. Ülkede yaşanan olaylar ekonomi mi etkiliyor acaba diye düşünüyorum onu da bilmiyorum. Ama her yanımda mutsuzluk akıyor. Bazen ağlayasım geliyor depresif haldeyim. Konserlere gitmeyi denedim sinemaya gittim değişik aktivitelerle uğraşmaya çalışıyorum ama içimde koca bir boşluk sanki. Böyle olan var mıdır ya da nasıl geçer bu geçici bir süreç midir? Dertleşesim geldi biraz sanırım doluyum
Asıl işinizi sıkıntı etmişsiniz gibiÇok şükür bir işim var, ailem sağlıklı, ben sağlıklıyım, güzel giden bir ilişkim var dışarıdan bakıldığında her şey yolunda gibi gözüküyor. Ocak ayında hatta nişan yapacağız ama ben genel olarak çok mutsuzum. Eskiden hoşuma giden keyif aldığım hiçbir şey bana artık keyif vermiyor. İş ortamım değişti 2 ay önce başka bir kuruma geçtim alanım değişti ama burda çalışmak zorundayım hiç sevemedim belki biraz zaman diyorum ama bilmiyorum. Her sabah işe zorla geliyorum. Uzak mesafedeyiz ilişkimde de dönmesine 1-2 sene var. Ailemle arkadaşlarımla vakit geçiriyorum ama tatminsizlik var. Ülkede yaşanan olaylar ekonomi mi etkiliyor acaba diye düşünüyorum onu da bilmiyorum. Ama her yanımda mutsuzluk akıyor. Bazen ağlayasım geliyor depresif haldeyim. Konserlere gitmeyi denedim sinemaya gittim değişik aktivitelerle uğraşmaya çalışıyorum ama içimde koca bir boşluk sanki. Böyle olan var mıdır ya da nasıl geçer bu geçici bir süreç midir? Dertleşesim geldi biraz sanırım doluyum
Aslında 2-3 aydır var şehir değiştirdim ailemin yanına döndüm iş değiştirdim erken arkadaşım uzak bir yere çalışmaya gitti baktığınızda bir sürü değişiklik olmuş hayatımdaMevsimsel olabilir belki ne zaman başladı bu sorunlar?
Savaşmaya bile mecalim yok sorunum da bu hayat devam etmek zorunda ama ben edemiyorumSu an ulkede yasama sevinci olan yuzde 1'lik bir azinlik var, geriye kalanlarimiz elimizdekileri korumak ve cocuklarimiza iyi bir gelecek vermeye savasmakla mesguluz.
Yani o yuzde 1'den degilseniz, sadece savasmaya tutunun diyebilirim.
Bende başka bir şehirde tek yaşıyordum ailemin yanına döndüm iş değiştirdim sevgilim uzak bir yere çalışmaya gitti gibi gibi hepsi üst üste geldi sanırımAsıl işinizi sıkıntı etmişsiniz gibi
Bakin bende ailemden ayrı şehir dışında yaşıyorum
Buraya ilk geldiğimde tanıdığım fazla kimse yoktu (var ama apartman komsu arkadaş vs yok )
Napicam ben dedim
Önce yan komşum eşimin iş arkadaşları eşleri vs ama bu bir süreç oldu dediğiniz gibi
Arada git gelim oluyor
Bu sene tekrar tatilden buraya dönerken ağlayacaktım, burayı sevmiyorum diye
Ama geldim komşularla diyaloğum daha iyi oldu gecen yıla göre, komşularımla daha iyiyim çok şükür ,şimdi daha bi ısındım
Yani size de şuan ortam yoktur belki ve zorla gidiyorsunuzdur ama elbet alisacaksinizdir
Ya da asıl sebep bu değilse bence icinizde takıldığınız bir şey olmalı
Aslında depresif biriyim genel olarak ama yine de küçük şeylerle mutlu olmayı bilirdim hoşuma giden şeyleri bulur huzur bulurdum onlarla ama hiçbirisi artık fayda etmiyor büyük değişiklikler oldu 2-3 ay önce hayatımda iş yerim değişti yaşadığım şehir değişti evim değişti tek yaşıyordum artık ailemleyim sevgilim ülke dışında çalışmaya gitti gibi gibiMutluluk ve yaşama sevinci insanın içinden gelen bir olay. İçinizde yoksa ne yapsanız olmaz,etkisi uzun sürmez.
Bence sevgilinizle aktif bir ilişki yaşayamamak etkiliyordur.şu an cinsel hayatınız yoksa o etkiliyordur.bir yaştan sonra olmayınca olmuyor.bir sevişsen rahatlayacaksın benceÇok şükür bir işim var, ailem sağlıklı, ben sağlıklıyım, güzel giden bir ilişkim var dışarıdan bakıldığında her şey yolunda gibi gözüküyor. Ocak ayında hatta nişan yapacağız ama ben genel olarak çok mutsuzum. Eskiden hoşuma giden keyif aldığım hiçbir şey bana artık keyif vermiyor. İş ortamım değişti 2 ay önce başka bir kuruma geçtim alanım değişti ama burda çalışmak zorundayım hiç sevemedim belki biraz zaman diyorum ama bilmiyorum. Her sabah işe zorla geliyorum. Uzak mesafedeyiz ilişkimde de dönmesine 1-2 sene var. Ailemle arkadaşlarımla vakit geçiriyorum ama tatminsizlik var. Ülkede yaşanan olaylar ekonomi mi etkiliyor acaba diye düşünüyorum onu da bilmiyorum. Ama her yanımda mutsuzluk akıyor. Bazen ağlayasım geliyor depresif haldeyim. Konserlere gitmeyi denedim sinemaya gittim değişik aktivitelerle uğraşmaya çalışıyorum ama içimde koca bir boşluk sanki. Böyle olan var mıdır ya da nasıl geçer bu geçici bir süreç midir? Dertleşesim geldi biraz sanırım doluyum
O kadar kudurmadım çok şükürBence sevgilinizle aktif bir ilişki yaşayamamak etkiliyordur.şu an cinsel hayatınız yoksa o etkiliyordur.bir yaştan sonra olmayınca olmuyor.bir sevişsen rahatlayacaksın benceakraba aile arkadaş falan hikaye yaa.çocuk muyuz biz erkek istiyoruz.
Mutluluk ve yaşama sevinci insanın içinden gelen bir olay. İçinizde yoksa ne yapsanız olmaz,etkisi uzun sürmez.
Düzenli cinsel hayat ihtiyaçtır.kudurmak değil.hep yanlış yetişirilmekten bunlar.ama yapacak birşey yoksa sabredeceksiniz artık.bol bol görüntülü konuşun.O kadar kudurmadım çok şükür
2-3 ayda bir görüşüyoruz onu demek istedim aslında ondan değildir yani. Görüntülü konuşuyoruz arada zaten başka şansımız da yok şu anBenimki gayet de dıştan geliyor valla.katılmıyorum buna ya.
Düzenli cinsel hayat ihtiyaçtır.kudurmak değil.hep yanlış yetişirilmekten bunlar.ama yapacak birşey yoksa sabredeceksiniz artık.bol bol görüntülü konuşun.
Depresiflik içinizden geliyor işte. Ne kadar dış etkenler sizi mutlu etse de içten içe o depresiflik sizi aşağı çeker. Yaş ilerledikçe de artar bu durumAslında depresif biriyim genel olarak ama yine de küçük şeylerle mutlu olmayı bilirdim hoşuma giden şeyleri bulur huzur bulurdum onlarla ama hiçbirisi artık fayda etmiyor büyük değişiklikler oldu 2-3 ay önce hayatımda iş yerim değişti yaşadığım şehir değişti evim değişti tek yaşıyordum artık ailemleyim sevgilim ülke dışında çalışmaya gitti gibi gibi