Yaşama sevinci nasıl geri kazanılır?

1-2 gün küçük bir tatille sevgilinin yanına gidebilir misin ? Biraz aşk duygun depresir havan değişir.

Ne yapacağız böyle bilmiyorum

Kesinlikle şükretmeye çalışıyorum bende devamlı ama depresif hal beni bitiriyor hep aşağı çekiyor

Haklısınız ama işte herkesin derdi kendine büyük geliyor

Zamanla. Geçer sabırlı ol

Su an ulkede yasama sevinci olan yuzde 1'lik bir azinlik var, geriye kalanlarimiz elimizdekileri korumak ve cocuklarimiza iyi bir gelecek vermeye savasmakla mesguluz.

Yani o yuzde 1'den degilseniz, sadece savasmaya tutunun diyebilirim.
Gerçekten öyle, bugün avmye giderken yolda mendil satan engelli bir yetişkin vardı, görünce dayanamadım bi saat ağladım, çocuklara belli etmemek için gözlük takıp ağlamamış gibi davranmaya çalıştım ama tutamadım kendimi. Önce ki günde bi kaza haberine ağladım aynı şekilde, her gün ağlayacak şeyler bulmak hiç zor değil ülke dingonun ahırına döndü.

Tutulmamış bir yasınız olabilir geçmişten, iyi düşünün.
Videoların sizle ilgili kısımları olduğunu düşünüyorum, örneklere takılmadan izleyin lütfen.

Bendede benzer durumlar oluyor.
Çocuklarım bana yaşama sevinci veriyor ama,onların saf sevgisi kahkaları enerji veriyor,bazen yorsalarda onlar olmasa boşluk içinde olabilirdim
İşimde şu ara zorluyor onunda etkisi var sizin gibi.
Gelip geçicidir.
Allah mutluluk versin sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…