• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşam Dersleri-7

Geçmiş olsun,sonradan alırsın derslerini sen yeter ki iyileş.

Evet çünkü biz Pozitif Akımın Melekleriyiz :)))

Derram cımın söylediği gibi iyileşme umudumuz var ve günden güne iyileştiğimi hissediyorum ben.
Bu ay yumurtlamamda süper hissediyorum.Şükürler olsun..

Yeni dersimize hazırız.

BENDE HAZIRIM HEM YUMURTLAMAYA HEM BEBEĞE,HEM ANNE OLMAYA...
HEMDE YENİ DERSLERE.....

Geçmiş olsun,sonradan alırsın derslerini sen yeter ki iyileş.

Evet çünkü biz Pozitif Akımın Melekleriyiz :)))

Derram cımın söylediği gibi iyileşme umudumuz var ve günden güne iyileştiğimi hissediyorum ben.
Bu ay yumurtlamamda süper hissediyorum.Şükürler olsun..

Yeni dersimize hazırız.

BENDE HAZIRIM HEM YUMURTLAMAYA HEM BEBEĞE,HEM ANNE OLMAYA...
HEMDE YENİ DERSLERE.....:enbuyukkk:

:teytey:Herkeze günaydınnn pozitif akımın melekleri.Bende şimdi derslerimi tekrar ettim.Ohhhh misler gibi içime işledi okuduklarım.Tuanay canım yeni dersimizi kızlarla hazırolda beliyoruz.:teytey:

Bugün evde hep derslerimi tekrarlıycam.Ama bişeyler duydum kızz tuanayyyy canım mart ayı hamiş ayıymış.HOPAAAA Benim küçüklüğümden bu yana en sevdiğim ay Mart ayıdır çünkü doğum günüm var hehehhe:roflol:İnşallah bu ay tutucak bebegım hopaaaa süpriz hediye gelicek bana rabbım ınsallah sesımızı duy allahım yalvarıyoruz sana:teytey:

Kızlar ben öncekindende kötü hasta oldum neden acep??

Gerçekten iyileşiyormuyuz dersiniz???

Canlar nerdesiniz? Yeni derse kadar tekrar hopppaaaa :))

Balsurat bende mart kedisiyim kıss:)))
Bakarsın birer minicik yafrumuz olur :))) Kediciğimiz ;)

Hehehehe allah iyiliğini versin senin Darkinlf canım bende çok kötü hastayım bilmiyorum kızz iyileşiyoruz galıba vucudumuzdan hastalıkları atıyoruz.BEN HALA ÇOK KÖTÜ HASTAYIM a.sKIZZZZ EVET MART KEDİSİ GİBİ MİYAAVVVV MİYAVVV:roflol::roflol:gel mart ayı sabırsızlıkla senı beklıyoruz hahaha:roflol:HOPAAAAA DERSIMIZ GEL SENI IPLE ÇEKİYORUZZZ

Hehehehe allah iyiliğini versin senin Darkinlf canım bende çok kötü hastayım bilmiyorum kızz iyileşiyoruz galıba vucudumuzdan hastalıkları atıyoruz.BEN HALA ÇOK KÖTÜ HASTAYIM a.sKIZZZZ EVET MART KEDİSİ GİBİ MİYAAVVVV MİYAVVV:roflol::roflol:gel mart ayı sabırsızlıkla senı beklıyoruz hahaha:roflol:HOPAAAAA DERSIMIZ GEL SENI IPLE ÇEKİYORUZZZ

Ay inşallah canım.Başım çok kötüleşti diye çıktım az öncelerde.
İyileşiyoruz bence,kötü enerji çıkarken böyle bizi sarsacağını sanıyo amaaaa yanılıyo :dance: Hpppppaaaaa:teytey:
Yeni dersimize hazırızzzzzzzzzz

'Ses tellerim titreştiğinde,böbreklerim kanımı temizlerken,yumurtalıklarım düzenli çalışırken,rahimim bebeğime hazırlık yaparken,ben
keyifle gelişme yoculuğumu
adımlıyorumdur.'
ne güzel anlatım yaaaa... defelarca okudum....tüm olumlamayı...dilerim pozitif akımın melekleri önce ruh sora beden sağlığı içinde huzur bularak yollarında kararlı bi şekilde ilerleyip emellerine ulaşır..

Back
X