• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşam Dersleri-13

Sevgili Tuanay ve tüm değerli arkadaşlar ...
Düşünce gücü ve meditasyonla ilgili birçok şey okumuş ve uygulamış biriyim ancak uzun süredir yapmıyordum daha doğrusu aklıma gelmiyordu çünkü aklımda öyle çok şey vardıki....
Bana tekrar bunları hatırlattığınız ve farkındalığıma katkıda bulunduğunuz için herbirinize sonsuz teşekkürler...
Ve şimdi güzel habere gelelim evet HAMİLEYİM :)))

Canım tebrik ederim inşllah sağlıklı bir hamilelilk yaşarsın ve hayırlı bir bebişin olur.

Darısı tüm isteyenere olur inş.

KIZLAR bu arada yeni dersimiz gelmiyor neden mi ??
Çünkü sınıfta kaldık :a015:

TUANAYI küstürdük galiba.a.s.Küsme bize TUANAYCIMM

Sevgili Tuanay ve tüm değerli arkadaşlar ...
Düşünce gücü ve meditasyonla ilgili birçok şey okumuş ve uygulamış biriyim ancak uzun süredir yapmıyordum daha doğrusu aklıma gelmiyordu çünkü aklımda öyle çok şey vardıki....
Bana tekrar bunları hatırlattığınız ve farkındalığıma katkıda bulunduğunuz için herbirinize sonsuz teşekkürler...
Ve şimdi güzel habere gelelim evet HAMİLEYİM :)))

ne mutlu sana tatlım .... tebrik ederim...........a.s.

Canım tebrik ederim inşllah sağlıklı bir hamilelilk yaşarsın ve hayırlı bir bebişin olur.

Darısı tüm isteyenere olur inş.

KIZLAR bu arada yeni dersimiz gelmiyor neden mi ??
Çünkü sınıfta kaldık :a015:

TUANAYI küstürdük galiba.a.s.Küsme bize TUANAYCIMM
:1shok:
yok ayol küsmez tuanay.....zamanını bekliyodur..... bizim bu dersleri hazmetmemiz biraz zaman alıyo.... baksana .... ama tuanay yine tam zamanında gelecek ... ve bizi unutmadığını gösterecek....süprizzzzz

ayyy işallah öle bişi yoktur yaw.... bak şimdi benide düşünceye sevkettin...:uhm:
ama biz hep olumlu düşünelim....

kızlar ben tuanyla msn konuştum geçen hafta istanbuldaydı iş dolayısıyla2-3 gün geldi artık.Tuanay iyi merak etmeyin.a.s.

Kızlar ben geldimmmm.Ben size küsermiyim hiç????Hepiniz çok şeker hepiniz çok başarılısınız derslerde...Daha da artacak bu başarı ben yürekten inanıyorum.Bu arada Yeşim cnm,hayırlı uğurlu olsun bebeğin.Umarım bu tür güzel haberlerden daha çok alırız,daha çok paylaşırız sevinçlerimizi,güzellikleri.
Bu arada geçen hafta istanbuldaydım.İş için görüşmelerim vardı.Dönüncede hasta oldum,sanıyorum hava değişikliği etkiledi.Şimdi evde yatıyorum.Yeni dersimiz bugün yarın gelir kızlar.Ben biraz kendime geleyim.Gerisi kolay.Hepinizi çok özledim.Sevgiyle kalın

Kızlar ben geldimmmm.Ben size küsermiyim hiç????Hepiniz çok şeker hepiniz çok başarılısınız derslerde...Daha da artacak bu başarı ben yürekten inanıyorum.Bu arada Yeşim cnm,hayırlı uğurlu olsun bebeğin.Umarım bu tür güzel haberlerden daha çok alırız,daha çok paylaşırız sevinçlerimizi,güzellikleri.
Bu arada geçen hafta istanbuldaydım.İş için görüşmelerim vardı.Dönüncede hasta oldum,sanıyorum hava değişikliği etkiledi.Şimdi evde yatıyorum.Yeni dersimiz bugün yarın gelir kızlar.Ben biraz kendime geleyim.Gerisi kolay.Hepinizi çok özledim.Sevgiyle kalın

Sevindim canım iş başvuruna umarım en iyisi olur senin için.
Aman dikkat et geçiş mevsimi zaten hemen hastalanıyoruz bu aralar.
Yeni dersimizi bekliyorum sabırsızlıkla :hooray::hooray:

Bizdde seni çok özledik. Gitme bida habersizyasakkelime

Dersimizi isterissss isterissssa.s.

Back
X