• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşam Dersleri-13

canım işallah yaaa olacak bizimde ... ama canım gebe kalabildiğimi biliyoruz ama bu seneler önceydi.. şimdi reken menapozdayım.... ve dr lar bebeğinin olması mucize bile dediler bana .. nasıl dibe vurmayayım... ha canım... bazen dr larda çok acımasız oluyolar...ama ben tüm bunlara rağmen bi umut içindeyim.... rabbim bana da mucizelerini göderecek ve ben de tekrar anne olcağım işallah...

inş canım olcak durumunu biliyorum fsh yüksek yazdıklarını okuyor cevap yazamıyorum ne kadar hassas bir dönem geçirdiğini anlayabiliyorum inanırmısın son gittiğim dr banada öyle söyledi inanmadım başka dr gittim oda aynısını söyledi normal hamilelik imkansız dedi fakat ben
im fsh 6,89 çıktı görünüşte normal dr erken menopoza girebilirsin dedi ben yinede ümid ediyorum her ay kendimi biraz olsun alıştırdığım için fazla dibe vurmuyorum olcağına inanmak zorundayım yoksa hayat ve insanlar bazen çok acımasız oluyor sende inan olcağına olcak canım vakti gelince rabbim mucizelerimizi göndercek inş amiiiiiiiiiiiiiin

ben artık rakamlara takılmıyorum olacagı zaman inşallah kı rabbim verecek olacak kızlar a.s.

ben artık rakamlara takılmıyorum olacagı zaman inşallah kı rabbim verecek olacak kızlar a.s.
evet canım değişken olduğunu söylüyorlar kötü sonuç çıkınca acımasızca olmaz diyorlar o cümleyi duyunca olca varsa bile olmucana inandırıp bütün hormonlarımızı olumsuz etkiliyorlar bende olcağına inanıyorum umarım çok yakında olcak allahın izniyle

inş canım olcak durumunu biliyorum fsh yüksek yazdıklarını okuyor cevap yazamıyorum ne kadar hassas bir dönem geçirdiğini anlayabiliyorum inanırmısın son gittiğim dr banada öyle söyledi inanmadım başka dr gittim oda aynısını söyledi normal hamilelik imkansız dedi fakat ben
im fsh 6,89 çıktı görünüşte normal dr erken menopoza girebilirsin dedi ben yinede ümid ediyorum her ay kendimi biraz olsun alıştırdığım için fazla dibe vurmuyorum olcağına inanmak zorundayım yoksa hayat ve insanlar bazen çok acımasız oluyor sende inan olcağına olcak canım vakti gelince rabbim mucizelerimizi göndercek inş amiiiiiiiiiiiiiin

benim FSH 16.2 di ama en son 21 e fırlamış... çok üzgünüm... dr. bana demişti fsh bi kez yükseldikten sora düşmez diye ama ben hep ümitlendim... neden se hala ümitliyim... dr lar mucize diyolar ve ben o mucizeyi bekliyorum.....ve ben o mucizeyi yaşamak istiyorum... RABBİM MÜSADE ET NE OLUR......:1closedeyes:

yaşıcaksın canım buna inanıyorum olunca dedi dersin geçen gün hast gittiğimde bi kadının fsh 18,8 dr aşılama yaptırıyor üstelik yaşıda 37 şaşırdım bana göre hemen tüp bebeğe başlanması gerekiyordu bazen dr neyi niye yaptıklarını bilmiyorlar galiba dr her söylediği şeyi kafana takma sonuçta onlarda ellerinden geleni yapıp taktir allahın diyorlar rabbim müsade etcek yeterki dibe vurma canım arkadaşım

yaşıcaksın canım buna inanıyorum olunca dedi dersin geçen gün hast gittiğimde bi kadının fsh 18,8 dr aşılama yaptırıyor üstelik yaşıda 37 şaşırdım bana göre hemen tüp bebeğe başlanması gerekiyordu bazen dr neyi niye yaptıklarını bilmiyorlar galiba dr her söylediği şeyi kafana takma sonuçta onlarda ellerinden geleni yapıp taktir allahın diyorlar rabbim müsade etcek yeterki dibe vurma canım arkadaşım

sağ olasın meleğim.... walla nedense daha ii yim .... bu kadar tersliğe rağmen yinede umut doluyum... rabbime güvenim tam.....dr larada artık bişi diyesim yok... bana yaramadı ya...uygulanan tedavi....
neyse bu ay bakalım neler olacak .....yerimseniben

Evet kızlar olacağına inanaın sayıyı felan boşverin onu düşünmeyin.

Dr.ların hep dediği gibi bir yumurta bir sperm varsa yeterliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Sizhayalinizi kurun doğa düşünsün nasıl vereceğini ütfen.

Derramcım harikasın,devam et canım.

Melekoğlum maneviyatın güçlü anladığım kadarıyla.benimde rüyalarım çok iyidir.Bu da kalben bir şeyi istemekle oluyor diye düşünüyorum.

Ben bu dersi henüz uygulamadım.Ya ama sanki o meleği ben hayal edermişim gibi geliyor.Birden bire bişey çıkmaz, sanki benden iş çıkmaz bu ders :))))
Walla yapayımda yazayım ama annem var ortam müsait değil yapamadım.Merakda ediyorum açıkçası.

Görüşürüz canlarım.

Bugün yaptım çalışmayı:
Özetle, benim sığınağım oval şekildeydi yolda ışık bekledim bekledim bi ara olacak gibi ama baktım yok onu ben canlandırıyorum.Sonra bi de ne göriimm karanlıkta bir bilge yüzünü gözünü tam seçemesemde bana eşlik etti.Ne zaman istersen buraya gelebilirsin dedi.Burda her dilediğin gerçek olur dedi.Neler istediğimi söyledim,bunların gerçekleşeceğini söyledi bana.

Olmuşmuyumdur başarılı kızlar??

TUANAY CANIM BANA ÇOK KIZICAKSIN AMA BEN DAYANAMADIM 3.GÜN ÖNCEDEN DEDİĞİN TESTTEN YAPTIM FAKAT SONUÇ NEGATİF BİLİYORUM BANA ÇOK KIZICAKSIN BU YAZDIKLARIMI OKUYUNCA .YANİ BU AYDA BÜTÜN BELİRTİLER FOSSS ÇIKTI VE BEN ARTIK BURAYA KADAR DİYORUM.BEN PES ETTİM KIZLAR BURAYA KADARMIŞ.BUNDAN SONRA KORUNMAK BAŞLIYOR BENIM BEBEK MÜJDEMİ VEREMİYCEM SİZE VE ARTIK BU KONUŞMALARDAN SONRA BU BAŞLIK ALTINDA YERİM OLMADIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM.BEN ARTIK BU DERSLERDEN KENDİMİ ÇEKİYORUM DEMEK BAŞARAMADIM .KENDİME YENİK DÜŞTÜM,ARTIK ÇOK YORULDUM ,YIKILDIM,BEN BAŞARAMADIM.BURAYA KADAR ARKADAŞLAR BEN ARANIZDAN CIKTIM.POZİTİF AKIMIN MELEKLERİ KENDİNİZE İYİ BAKIN

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama senağlama
:a015::a015::a015:

charlottema0.jpg

crying20girlat9.jpg

canım seni çok iyi anlıyorum aynı duyguları zaman zaman bende yaşadım
sonra tamam boşver olursa olur olmazsa bu ay tedaviye başlarız dediğim anda sanki bir mucize oldu
ve benim minik meleğim tam 1 yıl sonra rahmime kondu
hadi canım biraz rahatla ve taze umutlarla tekrar yola çık
herşeyin bir zamanı var
önemli olan zamanı geldiğinde bu güzellikleri sorunsuz yaşaman
Allah en kısa zamanda kalbindeki meleği kucağına almayı nasip etsin canım
sevgilerrrr

cnm hürremcim,bu ay seni çok yakından takip edeceğim.Eğer ki en ufak bir olumsuzluk sezersem cümlelerinde fena halde bozuşacağız.Yeter yaaaa,gözyaşlarını biraz da hamile olduğunu öğrendiğin güne sakla.Mutluluktan ağlatsın ALLAH seni.Peki göreceğiz bakalım HÜRREM HANIM,ne kadar başarılı olacaksınız.

tamam hayatım hadi bakalım.... ben bu ay çok iii olucam...negatif düşünce yok ..... her şey pozitif olacak..... olumsuz şeylere bile iii tarafından bakıcam..... yerimseniben

TUANAY CANIM BANA ÇOK KIZICAKSIN AMA BEN DAYANAMADIM 3.GÜN ÖNCEDEN DEDİĞİN TESTTEN YAPTIM FAKAT SONUÇ NEGATİF BİLİYORUM BANA ÇOK KIZICAKSIN BU YAZDIKLARIMI OKUYUNCA .YANİ BU AYDA BÜTÜN BELİRTİLER FOSSS ÇIKTI VE BEN ARTIK BURAYA KADAR DİYORUM.BEN PES ETTİM KIZLAR BURAYA KADARMIŞ.BUNDAN SONRA KORUNMAK BAŞLIYOR BENIM BEBEK MÜJDEMİ VEREMİYCEM SİZE VE ARTIK BU KONUŞMALARDAN SONRA BU BAŞLIK ALTINDA YERİM OLMADIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM.BEN ARTIK BU DERSLERDEN KENDİMİ ÇEKİYORUM DEMEK BAŞARAMADIM .KENDİME YENİK DÜŞTÜM,ARTIK ÇOK YORULDUM ,YIKILDIM,BEN BAŞARAMADIM.BURAYA KADAR ARKADAŞLAR BEN ARANIZDAN CIKTIM.POZİTİF AKIMIN MELEKLERİ KENDİNİZE İYİ BAKIN
balım yapma böyle bi tanem bekle demiştim bendede aynı belirtiler vardı benimde azaldı ama ben günüm geçmeden test yapmam negatifi görmeye dayanamam senağlama nolur pes etme bir kaç kişi pes ettiğinde benimde umudum bitiyor oysa dark hamiş olduğunda nasıl sevinmiştim umutlarım yeşermişti :çok üzgünüm: senin yaşın normal testleriniz bildiğim kadarıyla kötü değil bu umutsuzluk niye unutma beterin beteri var seni sizleri böyle görmeye dayanamıyorum inan çok üzülüyorum senağlama pozitif akımın melekleri senin enerji dolu günlerine geri dönmeni bekliyor canım çok çabuk toparlanıp aramıza yeniden dönmen dileğiyle bi tanem Şeniz muhakkak yazını okuyunca tuanayda sana daha güzel şeyler yazacaktır a.s.

Ya ne Allah aşkına bu resim görünce kanım dondu sensin sandım :1shok:

Ne çabuk pes ediyorsun canım ya..

Daha yaşın 25 Yapma etme bu ne acele pes etmek için.Kabul et pes edeceğine,De ki benim bebeğim en doğru zamanı bilir ve o zaman gelecek...

Aslında zaman kavramına bu kadar takılmadan istesek ve beklesek daha doğru.Ama olmuyor.

Kaç yıldır uğraşıyorsun bilmiyorum ama beterin beteri var inan bak.

Senden HORANİNANAAAAYYyYYYy diye bi mesaj beklerken bununla şok oldum.

Canım Allah en uygun hangi tarihi gördüyse o tarihte olacağız emin ol.Ama pes edersen sana istediğin nasıl gelsin??Belki sen bu ay kendini hazır hissediyordun ama değilmişsin görüldüğü üzre..Hazır olsaydın,kızlar olmadı ama olacak mutlaka derdin.Bana kızacaksın belki ama olsun bende sana çok kızdım yasakkelime

Her işte bir hayır vardır sakın unutma.

Çok üzüldüm ben kendi adıma..:1no2:

senağlama senağlama evet o kadar 13 tane yaşam dersini demek iyi çalışamamışım.Kızlar kimse anlayamıyor beni ben tekrar hastalığımın psikolojımın bozulmasından korkuyorum.bugünde normal konuşmuyorum zaten demek tedavime devam etmem gerekiyormuş.Bu psikolojık çöküntüler o kadar farklı bir hastalıkki beyninizin içindeki düşüncelere engel olamıyorsunuz ve şuanda bende bugun öyleyim.En iyisi bu bebek konusundan bir süre uzaklaşmak ve korundğum zamana geri dönmek

Back
X