• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşam Dersleri-13

senağlama senağlama evet o kadar 13 tane yaşam dersini demek iyi çalışamamışım.Kızlar kimse anlayamıyor beni ben tekrar hastalığımın psikolojımın bozulmasından korkuyorum.bugünde normal konuşmuyorum zaten demek tedavime devam etmem gerekiyormuş.Bu psikolojık çöküntüler o kadar farklı bir hastalıkki beyninizin içindeki düşüncelere engel olamıyorsunuz ve şuanda bende bugun öyleyim.En iyisi bu bebek konusundan bir süre uzaklaşmak ve korundğum zamana geri dönmek

Bence de kendinde değilsin bugün.Sen bugün ağla sızla ama bir karar alma.

istediğin kadar ağla,rahatla yeter ki ama şimdi yeni bir karar için çok erken.

neden yenik düşesin ki.Neden?Yenilince daha mı iyi olacak??

Tedavinin en iyi zamanları iyileşmene yakın olan zamanlardır.Hatırlamıyormusun yaşam derslerinde hepimiz birer birer hastalandık,yolunda gitmeyen şeyler oldu?

Bunlar iyileşme belirtileri.Bi kaç ay sonra olacak belki.Belki isteğin çok yakında gelecekti.Hemen karar alma.Sen biraz ağla ve açıl.

balım benim tanıdığım sen bu değilsin ben seni enerji dolu günlerinde tanıdım ve hep öyle olmanı isterim seni çok iyi anlıyoruz bunu unutma sadece bu kadar çabuk pes etmene şaşırdım canım yazını görünce çok üzüldüm senin pozitifliğine ben bile hayrandım bunu kendimden beklerdim fakat senden hayır hiç beklemezdim senin enerjin beni bile motive ediyordu lütfen yaprak dökümünü yaşamayalım bak daha çekeceğimiz halyımız var hem üzülme bu ay olmazsa başka bir ay her ay bizim için yeni umutlar getiriyor yeni gelen ay yeni umutların olsun eğer olmazsa psikolojik olarak yıkılırsın umutlardır insanı ayakta tutan yıkılmak yok bitanem

Kızlar hepiniz çok guzel konuşuyorsunuzzz ne güzell.ama keşke Sabah o test sonucunu görmeseydim,keşke tuanayı dinleyip o testi yapmasaydım erken ,10 günlük belirtilerle,umutlarla yaşamak güzeldi ama ama :çok üzgünüm:negatifffffffsenağlama

Kızlar hepiniz çok guzel konuşuyorsunuzzz ne güzell.ama keşke Sabah o test sonucunu görmeseydim,keşke tuanayı dinleyip o testi yapmasaydım erken ,10 günlük belirtilerle,umutlarla yaşamak güzeldi ama ama :çok üzgünüm:negatifffffffsenağlama

Ya sen idrar testimi yaptın?Ondan mı üzülüyosun?Hemde erken bi dönemde yapmışsın?

Amaaaan bal sende....

İdrar testi zaten geç sonuç veren bir test kaldı ki erken yapmışsın.Sen kaşınıyon anlaşılan yaklaş bakalım kaşıyayım bi Kötü Kazen

Ya sen idrar testimi yaptın?Ondan mı üzülüyosun?Hemde erken bi dönemde yapmışsın?

Amaaaan bal sende....

İdrar testi zaten geç sonuç veren bir test kaldı ki erken yapmışsın.Sen kaşınıyon anlaşılan yaklaş bakalım kaşıyayım bi Kötü Kazen

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN DARKKK SABAHTAN BERİ İLK DEFA GÜLDÜM BU YAZINDAN şutarafagitti:uhm:KAFAM KAŞINIYOR SANIRIM:1rolleyes:CANIM EVET İDRAR TESTİ YAPTIM AMA PRODICTOR DENEDİM İYİ SONUÇ VERİR DİYE O YÜZDEN EMİNDİM.İNŞALLAH TESTTE ÇIKMAMIŞTIR DA BİRAZCIKDA OLSA İHTİMALİM OLSA

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN DARKKK SABAHTAN BERİ İLK DEFA GÜLDÜM BU YAZINDAN şutarafagitti:uhm:KAFAM KAŞINIYOR SANIRIM:1rolleyes:CANIM EVET İDRAR TESTİ YAPTIM AMA PRODICTOR DENEDİM İYİ SONUÇ VERİR DİYE O YÜZDEN EMİNDİM.İNŞALLAH TESTTE ÇIKMAMIŞTIR DA BİRAZCIKDA OLSA İHTİMALİM OLSA

Deli :))) a.s seni :)))
Adet felan olsan neyse.OO daha ortada fol yok yumurta yok vay tava vay tava :))

Boşver sen şimdi erken testleri felan .Ne acelen var bekle biraz daha Gecikir inşallah adetin.
Millet mikro yaptırıyo 13-14 gün sonra bile kanda değer çok düşük çıkıyo.Düşün yani mikro da direkt tutunması lazım embriyonun.
Senin şimdiden üzüldüğün şeye bak.:içelim:

bal canım benim... bendedim ama sana yapmadiye... ayyy kıyamam yaaa. ahhh benim canım.... güzel arkadaşım....kısmette ne varsa yaşıcaz... bak ben her ay... dibe vurup vurup çıkıyom hem bu senelerdir sürüyor.... ben bile yaşıma rağmen hala ümit doluyum.... her ay yeni bi umut gözüyle bakıyorum... ve her yeni ay beni bebeğime daha da yaklaştırıyor bunu hissediyorum... bu yaşadıklarımız.. bi sınav ve biz bu sınavı aşacağız... sen ve diğer arkadaşlarım la bereber...hadi toparlan benim gibi ve yeni aya yeni umutla bak.... sil göz yaşlarını....

gerçekleşcek balım biraz daha güçlü ol bitanem bak hemde idrar testi yapmışsın kan testi değil hemde adet olmamışın belirtilerin olsada sana tavsiyem erken test yapma iki kez yıkılmazsın erken test yapıyorsun 1. yıkım e birde adet olunca 2. yıkım bizler zaten hassasız bu konuda iki yıkımı kaldıramayız canım en iyisi fazla kendimizi kaptırmadan beklemek dimi bitanem şimdi biraz daha iyisindir inş canım

:a015:
gerçekleşcek balım biraz daha güçlü ol bitanem bak hemde idrar testi yapmışsın kan testi değil hemde adet olmamışın belirtilerin olsada sana tavsiyem erken test yapma iki kez yıkılmazsın erken test yapıyorsun 1. yıkım e birde adet olunca 2. yıkım bizler zaten hassasız bu konuda iki yıkımı kaldıramayız canım en iyisi fazla kendimizi kaptırmadan beklemek dimi bitanem şimdi biraz daha iyisindir inş canım

Canım benim akşam oldu artık biraz daha iyiyim .Kendimi biraz toparladım baktım ağlıyorum korktum evde yanlızdım bir şey olursa bana ne yaparım.ŞUAN iyiyim ama aklımdan hala cıkmıyorrrr:çok üzgünüm:melekoglum canm o kadar çok belirti yaşamaıştımki bu ay 10 gündür kasıkalra iğne batmasımı olmadı,rahimde sancımı olmadı ,bel agrısımı,halsızlıkmı,uyku hali hepsını 10 hun boyuncA YOĞUN YAŞADIM.Dedimki bu sefer tuttu sanırım .Kendımdende çok emindim ama benneyaptımki demekki bunlarsın hepsi yalancı belirtiymiş.ALLAHIM HALA DAHA ÜMİT EDİYORUM KENDİ KENDİME İNŞALLAH TEST HATALI ÇIKMIŞTIR.AMA İÇİMDEN BİR SES DİYORKİ TEST DOĞRULARISÖYLÜYOR BEN SADECE KENDIMI KANDIRIYRUM :a015:

üzülme balım bak yalnızmışsında kendini düşün sana demiştimya belirtiler bendede var diye biliyorsundur ben bir kez tüp bebek yöntemiyle hamile kalmıştım belirtilerin hepsi olmuştu 2 gündür benimde belirtiler azaldı galiba yalnış alarm diye düşünüyorum canım balım kafandan çıkar yoğunlaşma fazla heleki erken test yapma canım sen önce sana lazımsın sağlığından olup ilerde gelecek bebeğini sağlıksız karşılama bilmem anlatabildimmi şunu bil rabbim mutlaka bizede göndercek meleklerimizi buna inan ve güçlü ol bitanem

üzülme balım bak yalnızmışsında kendini düşün sana demiştimya belirtiler bendede var diye biliyorsundur ben bir kez tüp bebek yöntemiyle hamile kalmıştım belirtilerin hepsi olmuştu 2 gündür benimde belirtiler azaldı galiba yalnış alarm diye düşünüyorum canım balım kafandan çıkar yoğunlaşma fazla heleki erken test yapma canım sen önce sana lazımsın sağlığından olup ilerde gelecek bebeğini sağlıksız karşılama bilmem anlatabildimmi şunu bil rabbim mutlaka bizede göndercek meleklerimizi buna inan ve güçlü ol bitanem

Canım arkadaşlarım nasihatlarınız için hepinize teşekkür ediyorum.Şimdi birazdaha iyiyim başım ağrıyor ama,eşim eve geldıgınde gözlerinin hali ne dedi bana senağlama.Evet bu belirtiler bizi mahvetti hala daha geçmiş değil.ALLAHIM evlat hasreti çeken bütün kullarını en kısa zamanda sevindir inşallah.

Sevgili Tuanay ve tüm değerli arkadaşlar ...
Düşünce gücü ve meditasyonla ilgili birçok şey okumuş ve uygulamış biriyim ancak uzun süredir yapmıyordum daha doğrusu aklıma gelmiyordu çünkü aklımda öyle çok şey vardıki....
Bana tekrar bunları hatırlattığınız ve farkındalığıma katkıda bulunduğunuz için herbirinize sonsuz teşekkürler...
Ve şimdi güzel habere gelelim evet HAMİLEYİM :)))

Düşünce gücü ve meditasyonla ilgili birçok şey okumuş ve uygulamış biriyim ancak uzun süredir yapmıyordum daha doğrusu aklıma gelmiyordu çünkü aklımda öyle çok şey vardıki....
Bana tekrar bunları hatırlattığınız ve farkındalığıma katkıda bulunduğunuz için herbirinize sonsuz teşekkürler...
a.s.tebrikleeeeeeeeer canım inan çok sevindim senin adına :nazar: dualarında bizleri unutma olurmu tekrar tebrik ederim hayırlısıyla kucağınada almak nasip olsun :teytey::teytey:

tebrikler yeşimcim..çok sevindim canım.ne zaman bekledin bunun için canım bahsedermisin?*lütfeeeenn

Back
X