senağlama senağlama evet o kadar 13 tane yaşam dersini demek iyi çalışamamışım.Kızlar kimse anlayamıyor beni ben tekrar hastalığımın psikolojımın bozulmasından korkuyorum.bugünde normal konuşmuyorum zaten demek tedavime devam etmem gerekiyormuş.Bu psikolojık çöküntüler o kadar farklı bir hastalıkki beyninizin içindeki düşüncelere engel olamıyorsunuz ve şuanda bende bugun öyleyim.En iyisi bu bebek konusundan bir süre uzaklaşmak ve korundğum zamana geri dönmek
Kızlar hepiniz çok guzel konuşuyorsunuzzz ne güzell.ama keşke Sabah o test sonucunu görmeseydim,keşke tuanayı dinleyip o testi yapmasaydım erken ,10 günlük belirtilerle,umutlarla yaşamak güzeldi ama ama :çok üzgünüm:negatifffffffsenağlama
Ya sen idrar testimi yaptın?Ondan mı üzülüyosun?Hemde erken bi dönemde yapmışsın?
Amaaaan bal sende....
İdrar testi zaten geç sonuç veren bir test kaldı ki erken yapmışsın.Sen kaşınıyon anlaşılan yaklaş bakalım kaşıyayım bi Kötü Kazen
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN DARKKK SABAHTAN BERİ İLK DEFA GÜLDÜM BU YAZINDAN şutarafagitti:uhm:KAFAM KAŞINIYOR SANIRIM:1rolleyes:CANIM EVET İDRAR TESTİ YAPTIM AMA PRODICTOR DENEDİM İYİ SONUÇ VERİR DİYE O YÜZDEN EMİNDİM.İNŞALLAH TESTTE ÇIKMAMIŞTIR DA BİRAZCIKDA OLSA İHTİMALİM OLSA
HAYAT MUCİZELERLE DOLUUUUUUUUUUUUUUUUUu
san katılıyorum dark senin mucizen nasıl sürpriz yaptı sana bizimkilerde yapcak inş :dance:HAYAT MUCİZELERLE DOLUUUUUUUUUUUUUUUUUu
gerçekleşcek balım biraz daha güçlü ol bitanem bak hemde idrar testi yapmışsın kan testi değil hemde adet olmamışın belirtilerin olsada sana tavsiyem erken test yapma iki kez yıkılmazsın erken test yapıyorsun 1. yıkım e birde adet olunca 2. yıkım bizler zaten hassasız bu konuda iki yıkımı kaldıramayız canım en iyisi fazla kendimizi kaptırmadan beklemek dimi bitanem şimdi biraz daha iyisindir inş canım
üzülme balım bak yalnızmışsında kendini düşün sana demiştimya belirtiler bendede var diye biliyorsundur ben bir kez tüp bebek yöntemiyle hamile kalmıştım belirtilerin hepsi olmuştu 2 gündür benimde belirtiler azaldı galiba yalnış alarm diye düşünüyorum canım balım kafandan çıkar yoğunlaşma fazla heleki erken test yapma canım sen önce sana lazımsın sağlığından olup ilerde gelecek bebeğini sağlıksız karşılama bilmem anlatabildimmi şunu bil rabbim mutlaka bizede göndercek meleklerimizi buna inan ve güçlü ol bitanem
a.s.tebrikleeeeeeeeer canım inan çok sevindim senin adınaSevgili Tuanay ve tüm değerli arkadaşlar ...
Düşünce gücü ve meditasyonla ilgili birçok şey okumuş ve uygulamış biriyim ancak uzun süredir yapmıyordum daha doğrusu aklıma gelmiyordu çünkü aklımda öyle çok şey vardıki....
Bana tekrar bunları hatırlattığınız ve farkındalığıma katkıda bulunduğunuz için herbirinize sonsuz teşekkürler...
Ve şimdi güzel habere gelelim evet HAMİLEYİM :)))
Sevgili Tuanay ve tüm değerli arkadaşlar ...
Düşünce gücü ve meditasyonla ilgili birçok şey okumuş ve uygulamış biriyim ancak uzun süredir yapmıyordum daha doğrusu aklıma gelmiyordu çünkü aklımda öyle çok şey vardıki....
Bana tekrar bunları hatırlattığınız ve farkındalığıma katkıda bulunduğunuz için herbirinize sonsuz teşekkürler...
Ve şimdi güzel habere gelelim evet HAMİLEYİM :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?