canım dersimi can kulagıyla dınledım vede kıpır kıpır oldum bu gece melegıme söyledim benım bebişime iyi bak bana kavusana kadar bebegim sana emanet ona ıyı bakki bana saglıkla gelsin zaman önemli degil ama o yeterkı istedıgı zamanda gelsın ve nasip olursa hiç gitmesin evet ben bunları söyledim melegım koruyucum melegım bebegıme ıyı bak vede onu cok özledigimi onu dört gözle bekledıgımı söyle ama yine o gelecegı zaman gelsin razıyım a.s.
tuanay cım inanırmısın ben bu meditasyonu eskiden beri yaparım hatta en son dün hast giderken yaptım çok iyi geliyor kendimi rahat hissetmemi sağlıyorönceden bir meleğim vardı yardım ederdi şimdi oğlum koruyucu meleğim her gece yatmadan dua ederim önceki meleğime bana yardım etmesini isterim melek oğlumada kardeşinin anne babasına gelebilmesi için yardım etmesini söylerim inş gelcek bebeğim buna çok inanıyorum bu dersler çok işe yaradı kendimde keşfedemediğim bir çok şeyi keşfettim vesilem sensin canım tuanay
kızlar neredesiniz?????Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Meleğiniz kimdi,kime benziyordu,herhangi birşey söyledi mi?????
meleğin bence sana çok kızıyor,çünkü tam pozitif olmuşken hemen negatif olabiliyorsun cnm.Çok hassaslaştın biliyorum ama güçlü bir anne olmak zorundasın tatlım yaaaa,bu kadın ne kadar güçlü diye sınanıyor olabilirsin ama önce bir ruh halinde istikrarı sağla...Bir de fsh hormanların düşükmüş falan filan,geç bunları,hala regl oluyorsun,doğa ana tüm bereketiyle birlikte seninle,sen önce bir silkelen,huzuru bul,bebeğini sana getirmek için meleğin emin olmak istiyor senden,hadi Hürremcim son bir gayret,bir daha olumsuz hiçbirşeyden bahsetme,herşeye olacak de,güzellikleri paylaşalım birlikte
ya kıslar bişey sorcam korkmuyomusunuz karsınızda birden gorunce??? cok etkşlendim yazdıklarınızdan
Şeniz canım öncelikle gebelik takvimin hayırlı olsun nede güzel yakışmışben dersimi yeni okudum melekoğlumu okuyunca bir tuhaf oldum.
Ya bi melek hayal edebilecekmiyim?Çok merak ediyorum ben.
Ama şuan yapamam bunu ortam müsait değil.En kısa zamanda yapıp paylaşmak dileğiyle Pozitif Akımın Melekleriiii
Şeniz çok sevindim hürremcim hep böyle pozitif ol canım bebek isteyen hemen her kadın adet döneminde yıkılıyor önemli olan yıkıntının altından kendine ve etrafına zarar vermeden çıkabilmek sende bunu başarabiliyorsun bu çok iyi a.s dibe vurup yazdıklarını okuyunca çok üzülüyorum bide senin konumunu düşünüce yardım edememek dahada üzüyor çok yıpratma kendini emi a.s.kızlar ben nedense bu ay pek bi pozitifim yaw noldu bana... dün iyice dibe vurmuştum .. bu gün içimde....bişey uyandı sanki........ yerimde duramıyom... allah allah... var bi gariplik... tuanay noluyo anacım... bi ümit sardı beni... çok garip hissediyom..... üstelik bu ay olmam gereken iğne piyasada yok... tüm ecza depolarına bile sordurdum... ama yok buna rağmen acayip ümit doluyum... normal şartlarda ilaç yok diye çıldırıyo olmam lazımdı... allah allah....acilen yorum bekliyommmmmmmmmmm....TUANAYYYYYYY....
Şeniz çok sevindim hürremcim hep böyle pozitif ol canım bebek isteyen hemen her kadın adet döneminde yıkılıyor önemli olan yıkıntının altından kendine ve etrafına zarar vermeden çıkabilmek sende bunu başarabiliyorsun bu çok iyi a.s dibe vurup yazdıklarını okuyunca çok üzülüyorum bide senin konumunu düşünüce yardım edememek dahada üzüyor çok yıpratma kendini emi a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?