• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşam Dersleri-13

TUANAY

Allahım şükürler olsun
Kayıtlı Üye
Bu güzel kutlu doğum gününde,sizlerle yine beraberiz pozitif akımın melekleri,öncüleri.Sizinle meditasyon çalışmalarına başladık ve sizler de bana deneyimlerinizi aktardınız.Ve çoğunuz başardı.O nedenle hepinizi tebrik etmek istiyorum.Çünkü ilk çalışmalarda,başarabilmek gerçekten çok zordur.Şimdi geçelim yeni dersimize;
REHBERİNİZLE BULUŞMA

Her birimiz,aslında,sonsuza dek ihtiyaç duyacağımız tüm bilgelik ve bilgiyi içimizde taşıyoruz.Sezgisel zihin vasıtasıyla bu kaynağı kullanabiliriz;çünkü o evrensel zeka ile aramızdaki bağı oluşturmaktadır.Bununla birlikte,yüksek bilgeliğimizle bağlantı kurmayı genelde zor buluruz.Bunu başarmanın en iyi yollarından biri içsel rehberimizle karşılaşmak ve onu tanımaktır.
İçsel rehber;danışman,ruhsal rehber,hayali arkadaş ya da kutsal meleğimiz gibi bir çok isimle bilinir.O size,bir çok değişik biçimde gelebilen,ama genellikle akıllı ve sevgi dolu bir arkadaş olarak konuşup ilişki kurabileceğiniz bir kişi ya da varlık şeklinde gelen,sizin yüksek bir parçanızdır.
Aşağıda öz rehberiniz,meleğinizle karşılaşmanıza yardımcı olacak bir çalışma sunuyorum.Dilerseniz siz meditasyon yaparken bir arkadaşınız da size direktifleri okuyabilir.Olmazsa,önce aşağıdaki alıştırmayı baştan okuyup,sonra gözlerinizi kapayarak uygulamaya başlayabilirsiniz.

Gözlerinizi kapayın ve derin bir biçimde gevşeyin.7 kez karın nefesini burnunuzdan alın,yine burnunuzdan veriz.İçinizde bir sığınak olduğunu hayal edin ve o sığınağa gidin ve orada bir kaç dakika süreyle rahatlamaya,uyum sağlamaya çalışın.Şimdi sığınağınızın içinde,ileriye doğru uzanan bir yolun üzerinde durduğunuzu hayal edin.Yolda yürümeye başlıyorsunuz ve aynı anda uzaktan duru,parlak bir ışık saçan bir varlığın size doğru gelmekte olduğunu görüyorsunuz.

Birbirinize yaklaşırken,o varlığın bir erkek mi kadın mı olduğunu,neye benzediğini,kaç yaşında olduğunu ve nasıl giyindiğini görmeye başlıyorsunuz.Varlık yaklaştıkça onun yüzü ve dış görünümüyle ilgili daha fazla ayrıntı görüyorsunuz.
Bu varlığı selamlayıp,ismini sorun.Algıladığınız ilk ismi kabul edin ve bu konuda daha fazla düşünmeyin.

Şimdi rehberinize sığınağınızı gezdirin ve onunla birlikte araştırıp keşfedin.Rehberiniz daha önce hiç görmediğiniz bazı şeyleri gösterebilir ya da sadece birlikte olmanın hazzını yaşayabilirsiniz.

Rehberinize o anda size söylemek istediği bir şey olup olmadığını sorun.Dilerseniz bazı özel sorular sorabilirsiniz.Hemen yanıt alabilirsiniz;ama öyle olmazsa düş kırıklığına uğramayın,yanıt size daha sonra farklı bir yoldan gelecektir.

Birlikte olma duygusunu tam olarak yaşadığınızda,meleğinize teşekkür edip takdirlerinizi ifade edin.Ve kendisiyle sığınağınızda yine buluşmak istediğinizi söyleyin.

Gözlerinizi açın ve dış dünyaya geri dönün.

Unutmayın ki,her insanın bir koruyucu meleği vardır.İnsanlar rehberleriyle karşılaşma konusunda bir çok farklı tipte deneyim yaşarlar.Eğer rehberinizi açık ve kesin bir biçimde algılayamadıysanız kaygılanmayın.Bazen o parlak bir ışık biçiminde ya da bulanık,belirsiz nir görünümde kalır.Önemli olan,onun gücünü,varlığını ve sevgisini hissetmenizdir.Bazen,meleğiniz alışılmamış ve şaşırtıcı bir mizah duygusuna ya da egzotik bir isme ve teatral bir yeteneğe,gösterişli bir üsluba sahip olabilir.Bazen hiç konuşmaz ama doğrudan izlenimler ya da sezgisel bilgi hissettirme şeklinde bir iletişim kurarlar.Bazen birden fazla rehberiniz bile olabilir.
Meleğiniz,rehberliğe,bilgeliye,bilgiye,desteğe,yaratıcı ilhama,sevgiye,arkadaşlığa gereksinim duyduğunuz her an çağırmanız için orada beklemektedir.Her gün uyumadan önce,meleğinizle konuşarak,bebeğinizi bir an önce getirmesini söyleyebilirsiniz mesela....

iyi meditasyonlarrrrrrrr....

canım dersimi can kulagıyla dınledım vede kıpır kıpır oldum bu gece melegıme söyledim benım bebişime iyi bak bana kavusana kadar bebegim sana emanet ona ıyı bakki bana saglıkla gelsin zaman önemli degil ama o yeterkı istedıgı zamanda gelsın ve nasip olursa hiç gitmesin evet ben bunları söyledim melegım koruyucum melegım bebegıme ıyı bak vede onu cok özledigimi onu dört gözle bekledıgımı söyle ama yine o gelecegı zaman gelsin razıyım a.s.

tuanay cım inanırmısın ben bu meditasyonu eskiden beri yaparım hatta en son dün hast giderken yaptım çok iyi geliyor kendimi rahat hissetmemi sağlıyorönceden bir meleğim vardı yardım ederdi şimdi oğlum koruyucu meleğim her gece yatmadan dua ederim önceki meleğime bana yardım etmesini isterim melek oğlumada kardeşinin anne babasına gelebilmesi için yardım etmesini söylerim inş gelcek bebeğim buna çok inanıyorum bu dersler çok işe yaradı kendimde keşfedemediğim bir çok şeyi keşfettim vesilem sensin canım tuanay

canım dersimi can kulagıyla dınledım vede kıpır kıpır oldum bu gece melegıme söyledim benım bebişime iyi bak bana kavusana kadar bebegim sana emanet ona ıyı bakki bana saglıkla gelsin zaman önemli degil ama o yeterkı istedıgı zamanda gelsın ve nasip olursa hiç gitmesin evet ben bunları söyledim melegım koruyucum melegım bebegıme ıyı bak vede onu cok özledigimi onu dört gözle bekledıgımı söyle ama yine o gelecegı zaman gelsin razıyım a.s.

Bu kadar pozitiflikle,meleğinin bebeğini getirmemesi imkansız derramcım,biliyorum ve yürekten inanıyorum ki çok az kaldı,sen bu halini koru yalnızca ve bıkmadan usanmadan her gece iste bebeğini,mükemmelsin......

tuanay cım inanırmısın ben bu meditasyonu eskiden beri yaparım hatta en son dün hast giderken yaptım çok iyi geliyor kendimi rahat hissetmemi sağlıyorönceden bir meleğim vardı yardım ederdi şimdi oğlum koruyucu meleğim her gece yatmadan dua ederim önceki meleğime bana yardım etmesini isterim melek oğlumada kardeşinin anne babasına gelebilmesi için yardım etmesini söylerim inş gelcek bebeğim buna çok inanıyorum bu dersler çok işe yaradı kendimde keşfedemediğim bir çok şeyi keşfettim vesilem sensin canım tuanay

Melekoğlum cnm benim,zaten bir meleğin varmış güzelim,üstelik bu melek canın,kanın biricik oğluşun.Yani özel bir çaba sarfetmeden koşarak gelir sana.Ve artık sen ondan kardeşini getirmesini isteyebilirsin,inan bana severek getirecektir.Sen sadece ağlamadan,sevgiyle,pozitifliğinle iste,bak herşey ne kadar kolay olacak.....

kızlar neredesiniz?????Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Meleğiniz kimdi,kime benziyordu,herhangi birşey söyledi mi?????

kızlar neredesiniz?????Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.Meleğiniz kimdi,kime benziyordu,herhangi birşey söyledi mi?????

ben dersimi yeni okudum melekoğlumu okuyunca bir tuhaf oldum.

Ya bi melek hayal edebilecekmiyim?Çok merak ediyorum ben.

Ama şuan yapamam bunu ortam müsait değil.En kısa zamanda yapıp paylaşmak dileğiyle Pozitif Akımın Melekleriiii

benım melegım ak sakallı bır amcaydı nur yüzlü etrafa gülücük sacan benı can kulagıyla dınledı ve KARANLIGIN EN KOYU HALI AYDINLIGA EN YAKIN OLAN ZAMANDIR dedi bebegım bana bır adım daha yaklastı :teytey:

tuanayım benimde bi meleğim var... bakalım bana bebeğimi getirebilecekmi.....? ben meleğime söyledim.... bana bişi demedi...belki süpriz yapar değil mi?ben hala bekliyorum..... sabır en büyük erdem dimi... ben ne kadarda çok erdem sahibiyim.....ben hissettim benim meleğim bana sabrımız mükafatını verecek... biliyorum....

meleğin bence sana çok kızıyor,çünkü tam pozitif olmuşken hemen negatif olabiliyorsun cnm.Çok hassaslaştın biliyorum ama güçlü bir anne olmak zorundasın tatlım yaaaa,bu kadın ne kadar güçlü diye sınanıyor olabilirsin ama önce bir ruh halinde istikrarı sağla...Bir de fsh hormanların düşükmüş falan filan,geç bunları,hala regl oluyorsun,doğa ana tüm bereketiyle birlikte seninle,sen önce bir silkelen,huzuru bul,bebeğini sana getirmek için meleğin emin olmak istiyor senden,hadi Hürremcim son bir gayret,bir daha olumsuz hiçbirşeyden bahsetme,herşeye olacak de,güzellikleri paylaşalım birlikte

meleğin bence sana çok kızıyor,çünkü tam pozitif olmuşken hemen negatif olabiliyorsun cnm.Çok hassaslaştın biliyorum ama güçlü bir anne olmak zorundasın tatlım yaaaa,bu kadın ne kadar güçlü diye sınanıyor olabilirsin ama önce bir ruh halinde istikrarı sağla...Bir de fsh hormanların düşükmüş falan filan,geç bunları,hala regl oluyorsun,doğa ana tüm bereketiyle birlikte seninle,sen önce bir silkelen,huzuru bul,bebeğini sana getirmek için meleğin emin olmak istiyor senden,hadi Hürremcim son bir gayret,bir daha olumsuz hiçbirşeyden bahsetme,herşeye olacak de,güzellikleri paylaşalım birlikte

peki tuanaycım......elimden gelenin en iyisini yapıcam bu ay......bakalım neler olacak....benim ne kadar güçlü bi kız olduğumu herkese ispat edeceğim.... ben bunca yıl bekledim....ve bu sabrımın mükafatını söke söke alıcam..... biliyorum...
meleğimlede akşam konuşucam bakalım bu kararlılığıma ne diyecek.... bence şaşkınlığa düşebilir...ve o da bana inanırsa bebeğimi bana getirmekte tereddüt etmicektir dimi.....a.s

Tuanay canım dün akşam evde olmadığım için meditasyonu bugün gördüm.Şimdi koltuğa güzelce uzundım arkama yastığımı aldım çünkü rahat olmam gerekiyordu.Ama kulağımda müzikte vardı tabiki bana kızmazsan.Birden aklıma müzik dinleyerek yapasım geldi diğer arkadaşlar siz bana bakmayın :roflol::roflol:

Evet gözlerimi kapadım ve derince 7 defa nefes egzersizimi yaptım.Müzikle beraber zihnimi rahatlattım.Daha sonra kendime bir sığınak hayal ettim ama her hayal ettiğimde gözümün önünde illa büyük bir dikdörtgen sığınak çıktı ve evet dedim burası benim sığınağım.Sığınakta gezinirken uzaktaki ışık saçan cisimi gördüm ve yol boyunca ben ona cisim bana yaklaşıyordu.Ve yakınlaştığımızda karşımda ışıl ışıl ışıldayannnn YILDIZ MELEĞİMİ gördüm harika ışık saçıyordu etrafa.Sonra YILDIZ`'selam verdim,Ona ismini sordum,oda bana YILDIZ MELEĞİN dedi.Sonra onunla beraber sığınağımızda dolaştık.ikimizde çok mutluyduk.Meleğime soru sormak istediğimi söyledim.Bana sorabilirsin dedi.Bende dedimkiBENİM BEBEĞİM OLUCAKMIIIIII?meleğim birden etrafa daha fala bir ışık saçarak EVET dediğini bana böyle ifade etti.

TUANAY CANIMMM BU MEDİTASYONU YAPTIKTAN SONRA ÇOK ETKİLENDİM .İLK DENEMEDE BU KADAR OLDU ,DİĞER DENEDİĞİMDE İNANIYORUMKİ DAHA HARİKA OLUCAK.

VE KIZLAR ŞİMDİ YAZARKEN AKLIMA GELDİ.Daha önceden kesinlikle yıldız şeklini düşünerek hayal etmedim.VEEE BEEEEN ÇOOKKK ŞAŞIRDIIMMM .Benim ismimin anlamı YILDIZLARIN DOLAYINDAKİ IŞIK ÇEVRESİ.:1shok::1shok::1shok:

ya kıslar bişey sorcam korkmuyomusunuz karsınızda birden gorunce??? cok etkşlendim yazdıklarınızdan

kızlar ben nedense bu ay pek bi pozitifim yaw noldu bana... dün iyice dibe vurmuştum .. bu gün içimde....bişey uyandı sanki........ yerimde duramıyom... allah allah... var bi gariplik... tuanay noluyo anacım... bi ümit sardı beni... çok garip hissediyom..... üstelik bu ay olmam gereken iğne piyasada yok... tüm ecza depolarına bile sordurdum... ama yok buna rağmen acayip ümit doluyum... normal şartlarda ilaç yok diye çıldırıyo olmam lazımdı... allah allah....acilen yorum bekliyommmmmmmmmmm....TUANAYYYYYYY....

ben dersimi yeni okudum melekoğlumu okuyunca bir tuhaf oldum.

Ya bi melek hayal edebilecekmiyim?Çok merak ediyorum ben.

Ama şuan yapamam bunu ortam müsait değil.En kısa zamanda yapıp paylaşmak dileğiyle Pozitif Akımın Melekleriiii
Şeniz canım öncelikle gebelik takvimin hayırlı olsun nede güzel yakışmış :nazar: canım ben küçüklüğümden beri mutluluk oyunu oynarım ve ozamanlardan kalma bir meleğim var ben dedem olduğuna inanıyorum çünkü kendini gösterir beni severdi hep yardım ederdi dedemi 8 yaşımda kaybetmiştim şimdi benim koruyucu meleğim oğlum gitmeden önce bana göründü onun o görüntüsünü unutamıyorum en sıkıştığım kendimi kaybettiğim anda iki meleğimde geliyor bana yardımcı oluyorlar vakti gelincede bebeğimi getircekler sırnaşık şey canım düşünerek sende elde edebilirsin a.s.

kızlar ben nedense bu ay pek bi pozitifim yaw noldu bana... dün iyice dibe vurmuştum .. bu gün içimde....bişey uyandı sanki........ yerimde duramıyom... allah allah... var bi gariplik... tuanay noluyo anacım... bi ümit sardı beni... çok garip hissediyom..... üstelik bu ay olmam gereken iğne piyasada yok... tüm ecza depolarına bile sordurdum... ama yok buna rağmen acayip ümit doluyum... normal şartlarda ilaç yok diye çıldırıyo olmam lazımdı... allah allah....acilen yorum bekliyommmmmmmmmmm....TUANAYYYYYYY....
Şeniz çok sevindim hürremcim hep böyle pozitif ol canım bebek isteyen hemen her kadın adet döneminde yıkılıyor önemli olan yıkıntının altından kendine ve etrafına zarar vermeden çıkabilmek sende bunu başarabiliyorsun bu çok iyi a.s dibe vurup yazdıklarını okuyunca çok üzülüyorum bide senin konumunu düşünüce yardım edememek dahada üzüyor çok yıpratma kendini emi a.s.

Şeniz çok sevindim hürremcim hep böyle pozitif ol canım bebek isteyen hemen her kadın adet döneminde yıkılıyor önemli olan yıkıntının altından kendine ve etrafına zarar vermeden çıkabilmek sende bunu başarabiliyorsun bu çok iyi a.s dibe vurup yazdıklarını okuyunca çok üzülüyorum bide senin konumunu düşünüce yardım edememek dahada üzüyor çok yıpratma kendini emi a.s.

canım benim meleğim.....hakikaten öyle... ayy çok fena.. yapmıcam diyorum bu ay yıkılmıcam , dibe vurmucam... ama yaşarken öle olmuyor çok üzülüyorum...
yalnız bu ay nedense çabk toparlandım.... alışıyormuyum ne....
canım yıpratmamak elde değil... ama inanıyorum nedense ben tekrar anne olabileceğim diye....rabbim musade edrese işallah bebeğim olacak değilmi meleğim.....

cnm hürremcim,bu ay seni çok yakından takip edeceğim.Eğer ki en ufak bir olumsuzluk sezersem cümlelerinde fena halde bozuşacağız.Yeter yaaaa,gözyaşlarını biraz da hamile olduğunu öğrendiğin güne sakla.Mutluluktan ağlatsın ALLAH seni.Peki göreceğiz bakalım HÜRREM HANIM,ne kadar başarılı olacaksınız.

tabiki olcak hürremim en azından hamile kalabildiğini biliyorsun o kadar çok istiyorsunki rabbim senide bizide görcek ve bir gün o çok istediğimiz bebişlerimiz gelcek buna inanıyorum sende çok fazla dibe vurmadan inan allahın izniyle başaracağız

Back
X