merhaba pozitif akımın melekleri son iki ders beni çok zorluyor ve galiba iki ders kaldımbiliyorsunuzdur ben 20 haftalık bebeğimi kaybetmiştim ve bir önceki bağışlama dersi bebeğimin doğacağı tarihe denk geldi çok zor günler geçirdim bu yüzden sizden ayrı kaldım özür dilerim :yine aklım ve kalbim ayrı yollara girdi kalbim bağışlamak istiyor beynim hayır diyor :çok üzgünüm: bana bir çok kişi tarafından bir çok hata yapıldı hamişlik dönemimde hepsini bağışlamıştım malesef insanlar aynı değişmiyordu hamişken tekrar hatalar yapıldı ve şimdi asla bağışlamam diyorum ancak yeni bir hamişlik olur ve hatalarını telafi edebilirlerse o zaman çünkü bağışlayan hep ben oldum senağlama bu ego derside zorlucak gibi vazgeçmek yok biliyorum beni bu iki ders afedin arkadaşlar :a015:
darkin gözünaydın cnm,bugün kü test güzel geçti galiba,aramıza yeniden hoşgeldin
Cnm Sen Hamişmişsin Ben De Duygu Durumundan Bahsediyorsun Saniyordum.canim Benim Beni O Kadar çok Mutlu Ettin Ki Akşam Akşam....süpersin Sen...hayirli Ve Kutlu Olsun Tatlim....doya Doya Tadini çikar....şükret Bugün,dans Et Bugün,gün Senin Günün....
Ayyyyyy sen hamişmisin...çok sevindim yaa hoşgeldin aramıza...Rabbimden dileğin inşallah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?