günlükcüm 1 saat yürüdüm yavaş yavaş. nedense bacaklarım çok ağrıyor ha gayret diye diye zorladım kendimi,sızlıyor bacaklarım resmen yaaaa
ama canım neler çekmedi neler çekmedi anlatamam. yürürken bi vitrin gördüm ki fındıklı,cevizli,antep fıstıklı baklavalar,şöbiyetler, bülbül yuvaları aman yarabbi o ne güzel görüntüdür hemen uzaklaştım ordanböyle dur ne yapıosun dedim kendime.
sonracığıma künefe, çikolata,dondurma,cips sırasıyla aklımdan geçti hatta meyil ettim bi kaç dükkana ama almadım
oooffff offf irademle hiiiiçççç iyi anlaşamıyoruz buaralar, bana küstü gitti hiç pas vermiyor. bi ortaya çıksa bana hatırlatsa olmak istediğim bedende olmadığımı ne var sanki
neyse zor bela işe döndüm ben bi sert neskafe içeyim de unutayım şu tatlıları
Tam da kahve yemek/tatlı isteğini baya azaltıyor diyecektim..... :)
Çok bal-kaymak yiyorsun, çok dediğim yani sık sık, kilonu koruma aşamasındaysan olabilir belki ama verme aşaması için biraz fazla geldi bana...
günlükcüm kilo bildirimim 49,8ama iştahsızlıktan oldu bu değişim pek sağlıklı olmadı(daha pazartesi 51,0 dım).
dün tansiyon problemi yaşadığım için bugün oruç değilim
sabah
1 haşlanmış yumurta
avuç ayam kadar pide
Hosgeldin, konu aktif ben aktif degilim galiba
tabii menu paylasabilirsin. ben buara cok istahsiz oldugum icin 50 nin altina dustum cok az ve dengesiz besleniyorum o yuzden yazmiyorumramazan bitince spor ve menu paylasimi yaparim zaten :)
Geçmiş olsun canım. 49 u gormek heyecanli olsa gerek.dikkat et kendine
Anliyorum seni bende ayni sekilde zorluk cekiyorum ramazan boyunca dengeli beslenmeye. Elimden geleni yapiorum simdilik ama ramazan sonrasi bende ayni sekilde hem menu hemde spor paylasimi yaparim buraya
Gecmis olsun sana.. Bu kilolara inince sagliga zarar vermeden kilo vermek daha zorlasiyo sanki. Bugun toparlarsin insallah
kararlı insanlara hayranım :)