yaşam boyu fit olmak

dün
sabah yok
öğle 1 tane şeftali
akşam
et kavurma (3 yemek kaşığı)
buğday pilavı (5 yemek kaşığı)
elim kadar pide (içine bal-kaymak)

bu sabah
1,5 kk büyüklüğünde fıstıklı tahin helva
avuç içim kadar pide(içine bal-kaymak)

öğle yemeği
1 tane büyük köfte
azıcık patlıcan kızartması
domates-maydanozdan salata

günlükcüm 1 saat yürüdüm yavaş yavaş. nedense bacaklarım çok ağrıyor ha gayret diye diye zorladım kendimi,sızlıyor bacaklarım resmen yaaaa
ama canım neler çekmedi neler çekmedi anlatamam. yürürken bi vitrin gördüm ki fındıklı,cevizli,antep fıstıklı baklavalar,şöbiyetler, bülbül yuvaları aman yarabbi o ne güzel görüntüdür hemen uzaklaştım ordan böyle dur ne yapıosun dedim kendime.
sonracığıma künefe, çikolata,dondurma,cips sırasıyla aklımdan geçti hatta meyil ettim bi kaç dükkana ama almadım
oooffff offf irademle hiiiiçççç iyi anlaşamıyoruz buaralar, bana küstü gitti hiç pas vermiyor. bi ortaya çıksa bana hatırlatsa olmak istediğim bedende olmadığımı ne var sanki

neyse zor bela işe döndüm ben bi sert neskafe içeyim de unutayım şu tatlıları

akşam bacağımın ağrısından bişey yiyemedim, antibiyotik içmek için
1 bardak süt
1 tane salatalık

sabah
2 dilim ekmek üstüne kaymak-bal
yarım dilim ekmek+1 haşlanmış yumurta
1 kk büyüklüğünde fıstıklı tahin helva

öğle
1 tavuk pirzola
5-6 adet patates kızartması(kalınla ince arası bişeydi)
salata

ara
1 kase yoğurt

Tam da kahve yemek/tatlı isteğini baya azaltıyor diyecektim..... :)

Çok bal-kaymak yiyorsun, çok dediğim yani sık sık, kilonu koruma aşamasındaysan olabilir belki ama verme aşaması için biraz fazla geldi bana...

canım son 3 kilo ve regli dönemi biraz onun rahatlığı rehaveti var ondan

ara
elma

akşam
patates yemeği
yarım kase yoğurt

gece 23:30(ilaç alacağım midem kötü olmasın diye)
2 kaşık yoğurt olacak

Merhabalar,

Konun ilgimi cekdi, nerdeyse ayni durumdayiz. Benimde kilom 53 ve 50ye inmek istiyorum ilk asama olarak. Daha sonrasinda 48e inmem gerekdigini dusunuyorum, boyum kisa oldugu icin
Bu konu hala aktifse eger bende sana katilip, menu paylasimi, spor paylasimlari yapmak isterim. Bu sekilde daha guzel motivasyon saglamis oluruz
Suan oruc tutugum icin her zaman kontrollu bir sekilde ilerlemiyorum fakat ramazan sonrasi olayi tam anlamiyla ele almayi planliyorum
Bir ay sonra Turkiyeye tatile gidicem, ve kesinlikle rahat bir sekilde gitmek istiyorum, bunun icinde 1 ayda hedefime ulasmis olmam gerek

Hosgeldin, konu aktif ben aktif degilim galiba
tabii menu paylasabilirsin. ben buara cok istahsiz oldugum icin 50 nin altina dustum cok az ve dengesiz besleniyorum o yuzden yazmiyorum ramazan bitince spor ve menu paylasimi yaparim zaten :)

günlükcüm kilo bildirimim 49,8 ama iştahsızlıktan oldu bu değişim pek sağlıklı olmadı(daha pazartesi 51,0 dım).

dün tansiyon problemi yaşadığım için bugün oruç değilim

sabah
1 haşlanmış yumurta
avuç ayam kadar pide

Geçmiş olsun canım. 49 u gormek heyecanli olsa gerek.dikkat et kendine

Hosgeldin, konu aktif ben aktif degilim galiba
tabii menu paylasabilirsin. ben buara cok istahsiz oldugum icin 50 nin altina dustum cok az ve dengesiz besleniyorum o yuzden yazmiyorum ramazan bitince spor ve menu paylasimi yaparim zaten :)
Anliyorum seni bende ayni sekilde zorluk cekiyorum ramazan boyunca dengeli beslenmeye. Elimden geleni yapiorum simdilik ama ramazan sonrasi bende ayni sekilde hem menu hemde spor paylasimi yaparim buraya
Gecmis olsun sana.. Bu kilolara inince sagliga zarar vermeden kilo vermek daha zorlasiyo sanki. Bugun toparlarsin insallah

Geçmiş olsun canım. 49 u gormek heyecanli olsa gerek.dikkat et kendine

sağol canım, o kadar stresli bi 3 gün geçirdim ki moralim bozukken hayatta yiyemiyorum, midemde taş oturuyor midem bulanıyo ama şükür dün akşam bi şekilde sorunumuzu çözmeye çalıştık. tamamen düzelmesede şimdi daha iyi, bakalım umarım sonu hayırlı olur :) düşün oruç olup iftar yapamadığım(midem almadı kustum, üzüntü stresten) gün oldu midemi yavaş yavaş alıştırıp oruç tutmaya başlamam lazım, iki gün ara verdim toplasın diye allah affetsin ama dün nerdeyse hastanelik oluyodum çok korktum

sağol canım bugün daha iyiyim, midemi zorlamadan azcık azcık beslenicem yoksa sindiremiyorum

dediğin gibi ramazandan sonra daha aktif oluruz

ara
2 kayısı

öğle
adana kebap
domates-biber

günlükcüm bayram kazazedesi geldi kilo:52,4 hırs tavan yapmış durumda

sabah
1 tane haşlanmış yumurta

ara
1 tane ceviz

öğle
4 kaşık nohut yemeği
1 bardak ayran

ara
1 ceviz

akşam(şansımı seveyim iş yerinde de kurubaklagil vardı )
1 tabak kurufasulye

spor
50 dak yürüyüş (yaptım)
10 dak eliptik+ bacak çalışacağım evde(yapacağım inşallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…