merhaba bende yeni hamişlerdenim doktor bize yasak demedi ve bizde dün birlikte olduk . ama malesef ilişkiden sonra hemen kanamam oldu şimdi doktora gidecem. keşke yapmasaydık diyorum şimdi.
ama benim kanama bayağı kırmızı renkti acaba benim gibi olan baskalarıda varmıdır. düşükmü yapacam yoksa ya((
normalde eşimle çıplak olarak yüzeysel yaşıyoruz birliktelik ama dün akşam bizde anlamadık bir anda girdi ve boşaldı ama kanama bile olmadı
[sıze="2"]seni korkutmak istemem ama,benim başıma öyle acı bi olay geldi,.doktorumuz yasaklamadı ama,ilişkiden sonra kanamam oldu,.bebikimi kaybettim,..mafoldumben mafoldumben[/sıze]
Tedaviyle mi hamile kaldı topic sahibi?
Valla geçen gün de bir arkadaş aşılama mı tüp bebek mi emin değilim işte öyle hamile kalmış, doktor yasak demesine rağmen ilişkiye girmiş, kanama olmuş, tabii o da tutuşmuş topic açmış birşey olmuş mudur diye?sengözlerimebaksanab
Yani doktor yasak dediği halde duramayanlara ben de biraz bozuluyorum üzgünüm..:kedi:
aaa çok üzüldüm yaa geçmiş olsunnn ilişkide olmasa kocaların gözü dışarıda olacak diye tüm fedakarlıkları yapıyoruz oof yaa
bu heriflerin ne biçim huyları var
kedersiz52 arkadaşım biz kaç defa uyardık tüp bebk bölümünde sayfalarca ama kadın hala eşinin zevkini daha ön planda tutuyo benim kızdığım nokta ister tüp olsun ister normal yolla konu ettiğimiz olay bir bebişin yaşamı bende tüp bebkle hamiş kaldım gerçi bu arkadaşta ama o kadar evlat hasretiyle yanan birisinin bir anlık zevk için bebişini riske atmasına anlam veremedim doğrusu
olursa olsun eşimin gözü dışarda öyle eşinde gözü çıksın ayrıca eğer evladı için 9 ay beklemiyorsa hiçte bebiş konusunda taviz vermem eşime ne yaparsa rabbime havale ederim hiçte koca delisi olamam vallaboshayallersmile
kedersiz52 arkadaşım biz kaç defa uyardık tüp bebk bölümünde sayfalarca ama kadın hala eşinin zevkini daha ön planda tutuyo benim kızdığım nokta ister tüp olsun ister normal yolla konu ettiğimiz olay bir bebişin yaşamı bende tüp bebkle hamiş kaldım gerçi bu arkadaşta ama o kadar evlat hasretiyle yanan birisinin bir anlık zevk için bebişini riske atmasına anlam veremedim doğrusu
Bana sorarsanız gözü dışarda olan erkek, sorumluluktan kaçan erkek hamileliği bahane eder aldatır.Gerçekten seven erkek aldatmaz, eşini daha da çok sever aksine.Bu sebeple asla yanlış hareket etmeyin.
Ama bu cinsel ilişkiye girenlerin sadece kocam başkasına bakmasın diye girdiklerini sanmıyorum.Özellikle 2. trimester benim libidom çok yükseldi, yani karşı tarafı memnun etmek amacıyla ilerlemiyorum.Şeytana uymuşlar diyelim:)
Ancak risk varsa eğer elbette iki taraf da sabredicek, ortada bir can söz konusu, illa yasak diye de kardeş gibi oturmak, bakımsız olup kendini salmak gerekmez.Yine bakın kendinize seksi olun, iri göğüslerin keyfini çıkarın en azından.
İlla penetrasyon olmak zorunda değil ya?Yine eşiniz tatmin olabilir, tüm bunların da ayrı heyecanı :kedi: vardır.
benim anlamadığım neden her defasında başlık açıyorki açtığı ilk başlıkta devam etsin bu sorununa ..hem bizden niye yardım istiyorki yapma diyoruz yine yapıyor kaydirigubbakcemile3 biraz eşiyle sıkacaklar dişlerini başka çare yok boshayallersmile
anacıgım bizim adamlar taşmıydı ozaman bizimde ilk aydan 9.aya kadar yasaktı eşim asla yapalım demedi bende öyle 8ay bekledik şimdi 4aylık kucagıumızda saglıkla biz cinsel hayatımıza kaldıgımız yerden devam ediyoz ne soguduk ne bişi oldu dahada baglandık sabredin az yav aceleniz neee 9ay kısa süreç senelerce girmeyin demiyolar yaaa bebek için ben 2sene bile beklerdim gerekirse valla
benim anlamadığım neden her defasında başlık açıyorki açtığı ilk başlıkta devam etsin bu sorununa ..hem bizden niye yardım istiyorki yapma diyoruz yine yapıyor kaydirigubbakcemile3 biraz eşiyle sıkacaklar dişlerini başka çare yok boshayallersmile