Kızlar bİrŞey olmaz dİmİ bİr Şey sÖyleyİn aklıma takıldı ya Çok korkuyorum Şİmdİ
lütfen o işi yağpıp yapıp başlık bari açma arkadaşım inan bu konuda sana çok kızıyıyorum sonrada bişey olmaz deme biraz annelik duyguların çıksın ortaya artık kocanada hayır demeyi bil bu beişleri ne güçlükle elde ettiğğmizi sen herkesten daha iyi biliyosun ne aşamaları geçerek sahip olduğumuzu ve hala aynı hatayı yapıp yapıp başlık açıyosun
Canım doktora gİr dİyorsunda doktor yasak dedİ ben yasaĞa uyamadım Şİmdİ bİrŞey derse ben ne yaparım haklı da yanİ kızmakta ama kÖtÜ bİr Şey olursa zaten kanama olur kanamadan anlaŞılır dİmİ bende bİrŞey yok kanama bİleo yÜzden bİraz rahat davranıyorum ama pİŞman oldum ya pİŞman olduĞum kadarda korktum
peki bunu da öğrendikten sonra buradaki kim böyle büyük bir sorumluluğu üzerine alıp korkma canım hiçççç birşey olmaz sen rahat rahat yaşa cinsel hayatını yasağa rağmen der ki....Ewt tÜp bebekle hamİle kaldım
Acaba doktor İlİŞkİye gİrİldİĞİnİ anlarmı bİlİyormusunuz aradan 10 gÜn geÇtİkten sonra
yaaa senin korkun bebeğine birşey olması mı yoksa doktorun aman siz yasaklarıma uymamışsınız deyip kızıcak olması mı?????????Acaba doktor İlİŞkİye gİrİldİĞİnİ anlarmı bİlİyormusunuz aradan 10 gÜn geÇtİkten sonra