Yasağa rağmen ilişki

Kızlar bİrŞey olmaz dİmİ bİr Şey sÖyleyİn aklıma takıldı ya Çok korkuyorum Şİmdİ

lütfen o işi yağpıp yapıp başlık bari açma arkadaşım inan bu konuda sana çok kızıyıyorum sonrada bişey olmaz deme biraz annelik duyguların çıksın ortaya artık kocanada hayır demeyi bil bu beişleri ne güçlükle elde ettiğğmizi sen herkesten daha iyi biliyosun ne aşamaları geçerek sahip olduğumuzu ve hala aynı hatayı yapıp yapıp başlık açıyosun

Ama bak sen tup bebekle hamile kalmıssın kıymetli bebek bu daha da dikkatli olman lazım bence bundan sonra.Bak bize de hamileliğin basından beri yasak ınan goz acıp kapayıncaya kadar geciyor.Ozluyorsun tabii eşini ama bebiş istiyorsak herşeye katlanmak zorundayız bebişimiz için değer bence

bencede canım eşin katlanıversin azıcık bizde 6 aydır o iş yok kocam çok anlayışlı bu konuda

cinsel ilişki sırasında rahim kasları çok fazla kasılır ve buda eğer çok iyi tutunmamışsa bebeğin rahimden dışarı atılması sıkıştırılması v.b. şeylere neden olur.değil eşinizle cinsel ilişkiye girmek rüyanızda bile görseniz ve zevk alsanız bu yine böyledir sorun içinize boşalmış olması değil sorun sizin zevk alarak rahim kaslarınızı olduğundan daha fazla çalıştırmanız....

merhaba,
benim dr ilişki konusunda hiç yasak yok demesine rağmen 10.haftadayken hafif akıntı şeklinde kanamam oldu,
dr u aradım normal olabilir dedi,bizde yasak olmamasına rağmen artık çok dikkatliyiz,
çok uzun aralıklarla oluyor yani

Bence doktora git için rahatlasın..

Birşey olmamıştır ama ben olsam beklemem giderim..

Canım doktora gır dıyorsunda doktor yasak dedı ben yasaĞa uyamadım Şımdı bırŞey derse ben ne yaparım haklı da yanı kızmakta ama kÖtÜ bır Şey olursa zaten kanama olur kanamadan anlaŞılır dımı bende bırŞey yok kanama bıleo yÜzden bıraz rahat davranıyorum ama pıŞman oldum ya pıŞman olduĞum kadarda korktum

Tedaviyle mi hamile kaldı topic sahibi?

Valla geçen gün de bir arkadaş aşılama mı tüp bebek mi emin değilim işte öyle hamile kalmış, doktor yasak demesine rağmen ilişkiye girmiş, kanama olmuş, tabii o da tutuşmuş topic açmış birşey olmuş mudur diye?sengözlerimebaksanab

Yani doktor yasak dediği halde duramayanlara ben de biraz bozuluyorum üzgünüm..:kedi:

Doktor yasak dedi ve siz dinlemediniz..iyi..
Birşey olmamıştır üzülme..

ne zorluklarla bebiş sahibi oluyosunuz
biraz daha dikkatli ve tedbirli olsanız
o bebişe bişey olsa
vicdan azabı var işin ucunda lütfen dinleyin dr.unuzu yahu

Bırde bırŞey sorucem Şuan 2 aylıĞım ya ayın 16 sında doktora gıdıcem acaba doktor alttanmı muayne eder yoksa karındanmı

Acaba doktor ılıŞkıye gırıldıĞını anlarmı bılıyormusunuz aradan 10 gÜn geÇtıkten sonra

Ewt tÜp bebekle hamİle kaldım
peki bunu da öğrendikten sonra buradaki kim böyle büyük bir sorumluluğu üzerine alıp korkma canım hiçççç birşey olmaz sen rahat rahat yaşa cinsel hayatını yasağa rağmen der ki....
üzgünüm ama buradaki hiçkimse ohhh ne güzel yanlış yapmışsın sen devam et böyle takma o yasakları falan sonrada korkma nasıl olsa hiçbirşey olmaz demez

sen içinde bir can taşıyorsun bir anlık zevk için ona birsey olsa vicdan azbı cekmeyecekmisin.ben hamileliğimin sonuna kadar ilişki yasaktı.bir gün bile ne eşimden öyle bir teklif geldi nede ben düşündüm.tedaviyle hamile kalmışsın demekki çok istenilen ve beklenilen bebek kusura bakma ama sabretmek çokta zor değil.

arkadaşım zor bir mücadeleden geçip bebek sahibi olmuşsun lütfen dikkatli ol, yasak denmişse yasaktır doktorunu dinle ölmezsiniz herhalde. bebeğin doğsun hayat kaldığı yerden devam edecektir. birşey olmamıştır diyemem doktorunla görüş böyle böyle oldu de, bebeğinizi düşünün lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…