Yasağa rağmen ilişki

canım kızmış olduğum nokta o zaten yaa yapıp yapıp sonrada yok bişey olurmu diyo yaa yapma o zamn kardeşim yapma içine kurt düşürceğine yapma birde eşine hakveriyo adam ne yapsın diyo erke işte faln diyodu önceki yazdııklarında bence tek onda değil eşindede suç var adam evladına bişey olur diye aklından geçirmez böyle bi konuyu oistiyo oda yapıyo o kadar

BİLMİYORUM AMA BELKİ YANLIŞ DÜŞÜNÜYOR OLABİLİRİMDE BEN BU ARKADAŞTAN ŞÜPHELENMEYE BAŞLADIM bilmiyorumkismile

canım inanırmısın ama bana eşim öncekinden daha yakınlaştı şu hamişlik döneminde dediğin gibi bu erkekten erkeğe değişiyo yeterki içinde o işi yapmak olsun ister hamile ol ister olma farketmez ben cinsellikten önce eşimin gönlünü doldurmalıyım sevgimle saygımla cinsellikte önemli tabiki ama evlatta ikimizin evladı ne demek erkeklerin cinsellik dürtüsü varda bayanların yokmu o arkadaş devamlı ne yapalım dayanamadı falan yazıyo resmen kadınları sanki erkeklerin hayatında sadece cinsellik olarak var gibi görüyo bir kere kadınlar sadece o iş için yok hayatta neyse canımcım artıkta ne yaparsa yapsın doktorun bir bildiği varki yasaklamış bu arkadaşa cinselliği o zamn yapaıp yapaıpta sonra bişey olurmu demesin :eek:klava:

di mi ya?adamın bebeğini, bebeğinizi taşıyorsun daha kutsal daha aşık olunası kadın oluyorsun.
Aşırı kilo alıp saçı başı salmazsan da hamilelik kadına acayip yakışan bir şey, hatta hamile fetişi diye bir kavram var, hamile kadınları seksi bulmak olan, bu genelde çocuğu olan erkeklerde oluyormuş, eşlerini hamileyken çok çekici buluyorlarmış.
Sekse sadece "hop penetrasyon, bitti" şeklinde bakan erkekler var mı?Başkaları da yazmış milyon tane yolu var, açın okuyun, ama izin vermeyin tam ilişkiye, o kanala girmesin, insan evladı var ve tehlikeli demiş doktor!!

Ha doktor sakınca yok demişse istediklerini yapsınlar, bizde problem olmadı, 7. ayıma girdim devam ediyoruz, ama yasak deseler o saniyede bırakırım.Zevkse zevk, bebekten önemli değil, sıkarım bir kaç ay dişimi.

Kadınların tamamen cinsellikten soğuması yanlış bişey yasak diye hiç birşey yapmaması gerekmez, üstruplu bir şekilde cinselliğe devam edilir.Ama doktorun dediği yerde durulur.

Son düzenleme:
aman boş verin kızlar siz söyeyeceğinizi söylemişsiniz gerisi kendine kalmış bebek istiyorsa doktorunu dinlesin gerekeni yapsın işte bu kadar. bide kullandığı kelimeler falan çok kaba (en azından bana göre) belkide şüpelenmekte haklısındır.aklinialirimsmile

yasaksa yapmamak en doğrusu ama bizimki farklı doktor yasak felan demedi ve bugün düşük olasılığı var diyor ya mafoldumben

bencede doktor yasak dediyse bi bildiği vardır muhakkak.birde 5 dk lık bi zevk için bebeğini riske atmaya değermi hiç.benim hamile bi arkadaşım var aynı şey onların da başına geldi doktor düşük tehliken var ilişki yasak dedi ama onlar ters ilişkiye giriyorlarmış.bu da farklı bi çözüm yolu olabilir.

yasaga ragmen yapiliyosa anne olmayi hak etmiyodur...burada millet ufacik bi kan lekesinden aylarca diken üstünde oturuyo birak iliskiyi hareket bile etmeye korkuyo...sen yasaga ragmen iliskiye girmisin....bana cok bos geldi..bu iki insan yarin anne baba olacaklar....benim bi tehlikem olmamasina ragmen kiyamiyorum bebegime belki bi anda bi zarar veririz diye esimde öle..aylardir eli karnimda uyuyo bebegimiz daha önemli diye..millete sasiyorum ben yaa

Ne cesaret yahu
bende tuple hamile kaldım
bende çok isterim bı kadın olmama rağmen Dr yasak yok demesindenden sonra bile kendimiz saman koymuştuk hatırlamıyorum 12.de artık serbest dediyse 15 16 yapmıştık
çok cesur gördüm sizi

Aha Buda ilk vukaat değil anladım kadarıyla
ilk denemedemi hamile kaldıra bu kadar csur ve korkusuz arkadas
ay benim kocamada yazık ya biz sevismiyoizda 32.Dr yasakta getirdi bize da da sevismeyiz zaten gaza gelmek istemem ayrıca benim vicdanım sizlamisti biz hamilueken yaptimizda bir daha öyle duruma gelmem demiştim gelmedim
valla ne diyim sanırım taşıdığını. Bebek cokta önemli değil sizin için

bi çok insan isteyipte hamile kalamıo bazılarıda işte kalıo ama degerini bilmio 5 dk zevk için tehlikeye atılırmı??zaten ilk 3 ay yasak herkese çoçuk yerleştigi için nasıl yapıolar anlam veremiorum bizim 5 aylık oldu yinede korkuoruz dr yasaklamadıgı halde endişelenioruz :kedi:

canim benimde 11.haftada kanamam oldu birgun oncesinde iliski olmustu bizimde, doktora sordum ondanmi oldu diye oda etkisi yok dedi, eger olsaymis iliski sonrasi hemen agrim olurmus ve kanama hemen baslarmis 1 gun sonra degil, ama yinede bizede yasakladi. 14.haftadayim su an hala lekelenmem var cunku.

doktorun yasakladiysa nedeni vardir bence mutlaka dinlemelisin. Esin de anlayisli olsun biraz. Nefsinize hakim olun.

Milletin ne kıymetli kocası varmışya..

''ama onlar da erkek napsınlar?'' .........mantığa bak ya..

canım o bahsettiğin kişi yine bu arkadaş ..iki defa uyarmış oluyorsun bu durumda kaydirigubbakcemile3

Demek aynı kişi diper topicde de aynı şeyi söyleyen bu arkadaş..CADIARZU

Doktor ne kadar yasak yasak dese de vız geliyor bunlara ,duramıyorlar demek karı koca..kafamçokkarıştı

Eh ne diyelim o zaman sonuçlarına da katlanacaklar..:1closedeyes:
Bu kadar yani..:1closedeyes: Hayırlısı olsun..

Tek lafım allah akıl wermiş kullan diye.Hiçmi düşünmüosun o canıı bişey olsaydı nasıl affedecektin kendini :kızgın:

bi çok insan isteyipte hamile kalamıo bazılarıda işte kalıo ama degerini bilmio 5 dk zevk için tehlikeye atılırmı??zaten ilk 3 ay yasak herkese çoçuk yerleştigi için nasıl yapıolar anlam veremiorum bizim 5 aylık oldu yinede korkuoruz dr yasaklamadıgı halde endişelenioruz :kedi:

ilk üç ay herkese yasak diye birşey yok.Yerleşme şu bi sorunluysa yasak, normalde cinsel ilişkinin o boyuttaki bir bebeğe zararı olamaz.
Ancak oluşan zigottaki genetik sorunlardan dolayı ilk üç ay bebek düşük ihtimali yüksek, bunu cinsel ilişkiye bağlamıyorlar, alakası yok çünkü.
Doktor yasaklamadığı halde çekinenleri ben anlamıyorum, çünkü cinsel birliktelik de baartıya kaçılmadığı zaman gerekli, anneyle baba arasındaki farklı bir iletişim.
Zaten dinen de sakıncası yok, abartmak çok yanlış bence.Kadınların yaptığı başka bir hata da tamamen kadınlığı bir yana bırakıp anneliğe soyunmaları.İkisi sorunsuz ve iyi bir şekilde yönetilebiliyorken cinsellikten kaçmak bence yanlış.Çocuğunuz sadece kendini paralayan anne figürüne değil özgüven sahibi, kendine dikkat eden, enerjisi yüksek, babayla hala tutkulu bir aşk yaşayan anne figürüne ihtiyacı var.
Bu yetişen yeni bireyin kadına ve evliliğe bakış açısını oluşturacaktır çünkü.
Ha yasaksa elbette yasağa uyulacak, ama bu da el ele kanka modunda olmayı gerektirmez, kadın olduğunuzu hep hissedin eşinize hissettirin.

vay vay ne eler duyacağız o arkadaş anne olmak istiyorum adlı topiclere girsin ve anne olmayı büyük bi özlemle bekleyen arkadaşları görsün bende onlardan biriyim..
kolay yda zorla hamile kalmışsın bebeğin olacak e daha ne eşinde sende o iş olmayınca çatlayacakmısınız tövbe tövbe ben çok kızıyorum RABBıM sizlere bi evlat nasip ediyor sizde bi anlık zevk için bebeğinizi riske atıyorsunuz ..
valla sayılı gün çabuk geçer ve bebeğiniz bi bakmışsınızki doğu vermiş o zaman istediğinizi yapın bebeğin canı ile oynamayın..
benim arkadaşımın 3 aylık bebeği ilişki sonrası düştü...

kızlar dr yasakladıysa uyun bence.bizim bebeğimiz tüp bebek ve yaklaşık 7 aydır ilişkiye girmiyoruz.şimdi yasak değil ama bebeğime bişey olsun istemiyorum

ilk üç ay herkese yasak diye birşey yok.Yerleşme şu bi sorunluysa yasak, normalde cinsel ilişkinin o boyuttaki bir bebeğe zararı olamaz.
Ancak oluşan zigottaki genetik sorunlardan dolayı ilk üç ay bebek düşük ihtimali yüksek, bunu cinsel ilişkiye bağlamıyorlar, alakası yok çünkü.
Doktor yasaklamadığı halde çekinenleri ben anlamıyorum, çünkü cinsel birliktelik de baartıya kaçılmadığı zaman gerekli, anneyle baba arasındaki farklı bir iletişim.
Zaten dinen de sakıncası yok, abartmak çok yanlış bence.Kadınların yaptığı başka bir hata da tamamen kadınlığı bir yana bırakıp anneliğe soyunmaları.ıkisi sorunsuz ve iyi bir şekilde yönetilebiliyorken cinsellikten kaçmak bence yanlış.Çocuğunuz sadece kendini paralayan anne figürüne değil özgüven sahibi, kendine dikkat eden, enerjisi yüksek, babayla hala tutkulu bir aşk yaşayan anne figürüne ihtiyacı var.
Ha yasaksa elbette yasağa uyulacak, ama bu da el ele kanka modunda olmayı gerektirmez, kadın olduğunuzu hep hissedin eşinize hissettirin.

Bazı doktorlar yasaklıyor ilk 3 ay benim doktorum gebelik sağlıklı olsada olmasada ilk 3 ay ve son 2 ay yasaklıyor ilişkiyi.Ama benim gebeliğim zaten sorunluydu 9 ay yasak dedi :)) tabiiki bu senın de dediğin gibi kanka modunda geçmiyor flört ediyor gibi oluyorsun eşinle :) :) ve ben hiç bir zaman korkmadım eşimden erkektir ya beni adatırsa diye.Cunku ben onu asla ihmal etmemeye cokozen gosterdim her şeyde cinsellik değildir.Dusunsenize bir mucize tasiyorsunuz içinizde sevdiğiniz insandan ve kendinizden bir parça ve eşinizde sizde oyle bir heyecanla bekliyorsunuzki o bebişi bu eşinizle aranızdaki bağları dahada kuvvetlendiriyor.ılk başlarda aslında bende korkmustum ilişkimiz ne olacak nasıl olucak acaba benden sogurmu diye ama inanın tam aksi oluyor dediğim gibi eşinizle aranızdaki bağ dahada kuvvetleniyor.

Zaten dinen de sakıncası yok, abartmak çok yanlış bence.Kadınların yaptığı başka bir hata da tamamen kadınlığı bir yana bırakıp anneliğe soyunmaları.İkisi sorunsuz ve iyi bir şekilde yönetilebiliyorken cinsellikten kaçmak bence yanlış.Çocuğunuz sadece kendini paralayan anne figürüne değil özgüven sahibi, kendine dikkat eden, enerjisi yüksek, babayla hala tutkulu bir aşk yaşayan anne figürüne ihtiyacı var.

bu cümlenize asla katılmıyorum ben çocuğum için kendimi paralarım ayrıca bu demek değilki kendine güvenmeyen özgüveni olmayan anne modeli olsun iyi madem çocuğum bizim babanla ilişkimiz senden önce geliyo sen çekil şöyle bir kenara biz aşk tazeleyelim sende izle hem bak annenbaban ne kadar özgüven sahibi öğrenmi yani annelik herkesin bir bakış açısı var şükürler olsun çocuğumun üstüne daha karnımdayken düşüyorum buda eşimin daha çok hoşuna gidiyo ayrıca kendimde eşimde birbirimize oturup özgüven oyunları oynamıyoruz zaten bişey varsa vardır sen sabaha kadar aşk oyunları oyna yoksa olmaz zaten kadınlığımıda bırakmış değilim ayrıca anne olmakla daha bir kadın oldum sanki aklinialirimsmile

Bır sÜrÜ laf saydınız bılıyorum hatalıyım ben sıze bÖle bÖle bır yanlıŞ yaptım onu sÖylÜyorum bır sırdaŞ gÖrÜyorum sızın benı nerdeyse dÖvmedıĞınız kaldı yanı allaha ŞÜkÜr Şuan bır sorunum yok kanamamda yok ama gÜzel bır Şekılde de anlatabılırsınız bence hem daha Öncekı ılıŞkıde yÜzeysel olarak eŞım tatmın olsun dıye yapmıŞtık gerÇek anlamda bırŞey yaŞanmamıŞtıkı bu seferde yıne yÜzeysel yaŞarken bır anda ıÇıme gırdı ve boŞaldı olan bu yanı

X