Yasağa rağmen ilişki

yok kanaman olmadı bu gece yine ilişkiye girin siz zaten dr unda size gıcıklığı varmışki size ilşki yasağı getirmiş töbe töbe ya
dr bişey biliyorki yasak getirmiş kardeşim
bir daha olmasın :eek:lmaz:

merhaba bende yeni hamişlerdenim doktor bize yasak demedi ve bizde dün birlikte olduk . ama malesef ilişkiden sonra hemen kanamam oldu şimdi doktora gidecem. keşke yapmasaydık diyorum şimdi.
ama benim kanama bayağı kırmızı renkti acaba benim gibi olan baskalarıda varmıdır. düşükmü yapacam yoksa ya :KK43:((

bendede aynısı oldu bebeğimi kaybediyordum ilk 16 hafta riskli olduğu için yapmamakta fayda var yerleşiyo çünkü daha :ecrin_bebek:

Canım sende mı benım gıbı yasak olarak gırdın ılıŞkıye kaÇıncı haftada gırmıŞtın kanaman oldumu senın lÜtfen sen cvp yaz

benim yasak değildi ama kanama oldu hafiften dr a gittim yasakladı 1 ay öncesine kadarda yasaktı şimdi 6.ayın içindeyim bence eşine bu konuda katı davranmalısın

[sıze="2"]seni korkutmak istemem ama,benim başıma öyle acı bi olay geldi,.doktorumuz yasaklamadı ama,ilişkiden sonra kanamam oldu,.bebikimi kaybettim,..mafoldumben mafoldumben[/sıze]

aaa çok üzüldüm yaa geçmiş olsunnn ilişkide olmasa kocaların gözü dışarıda olacak diye tüm fedakarlıkları yapıyoruz oof yaa
bu heriflerin ne biçim huyları var

Tedaviyle mi hamile kaldı topic sahibi?

Valla geçen gün de bir arkadaş aşılama mı tüp bebek mi emin değilim işte öyle hamile kalmış, doktor yasak demesine rağmen ilişkiye girmiş, kanama olmuş, tabii o da tutuşmuş topic açmış birşey olmuş mudur diye?sengözlerimebaksanab

Yani doktor yasak dediği halde duramayanlara ben de biraz bozuluyorum üzgünüm..:kedi:

deniz_güneş
HERKESE MUTLU YILLAR.))))

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Yönetmen
Yaşadığınız Yer: Diğer Giriş tarihi: Jul 2007
Yemek Tarifi: 4

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Doktor yasak dediyse ne olursa olsun yapmamalıydınız bence.

Eşin doktordan iyi mi biliyormuş da 1 kereden birşey olmaz demiş, doktor yasak dediyse yasaaaaakkkkkkkkkkk...

Bence de birşey olmamıştır ama riske atmaya gerek yoktur böyle durumları...

Eşine de acımanı anlamadım zavallı falan:))), birşey olmaz eşine meraklanma biraz yapmasa:) Bebişe de olmamıştır rahat ol:)

canım o bahsettiğin kişi yine bu arkadaş ..iki defa uyarmış oluyorsun bu durumda kaydirigubbakcemile3

bütün yazılanları okudum tüp bebek tedavisi görüp doktoru dinlememek olurmu
hemde daha öncede böyle bir konun olmuş isteklerimizi elde edebilmek için cefasına katlanmamız gerek
yapıp yapp vicdanımızı rahatlatmak için konu açıp sormak sonucu değiştirmiyo biz hiç birimiz doktor değiliz birimize olan diğerine olur veya olmaz diye birşey yok burda söylenenlerle değil doktorunun söylediklerine bağlısın onun için mutlaka doktoruna sor

kedersiz52 arkadaşım biz kaç defa uyardık tüp bebk bölümünde sayfalarca ama kadın hala eşinin zevkini daha ön planda tutuyo benim kızdığım nokta ister tüp olsun ister normal yolla konu ettiğimiz olay bir bebişin yaşamı bende tüp bebkle hamiş kaldım gerçi bu arkadaşta ama o kadar evlat hasretiyle yanan birisinin bir anlık zevk için bebişini riske atmasına anlam veremedim doğrusu

aaa çok üzüldüm yaa geçmiş olsunnn ilişkide olmasa kocaların gözü dışarıda olacak diye tüm fedakarlıkları yapıyoruz oof yaa
bu heriflerin ne biçim huyları var

olursa olsun eşimin gözü dışarda öyle eşinde gözü çıksın ayrıca eğer evladı için 9 ay beklemiyorsa hiçte bebiş konusunda taviz vermem eşime ne yaparsa rabbime havale ederim hiçte koca delisi olamam vallaboshayallersmile

ılk aylarda düşük ihtimali yüksek olduğu için düşük oluyor, yani yasak vermediyse doktor muhtemelen zaten düşecek olan bebeğin bu süreci hızlanmış oluyor üzülen boşuna üzülmesin.Doktor problem yok diyip de bebek düştüyse suçlamayın kendinizi.
Düşük sebebi doğal seçilim, cinsel ilişki değil.

Ancak doktor yasak dediyse vardır bir bildiği cinsel ilişki zarar verebilir.Zarar vermeye de bilir.Bence canınızı sıkmayın artık, üzülmeniz daha da kötü olan olmuş.Bir şey olmamıştır.
Ama çok büyük risk almışsınız.

Bir kaç ay sabredin, risk almayın böyle, oral seksin de bu gibi dönemler için olduğunu düşünüyorum, penetrasyon olmak zorunda değil ya hep, farklı farklı şeyler denemiş olursunuz.

Son düzenleme:
kedersiz52 arkadaşım biz kaç defa uyardık tüp bebk bölümünde sayfalarca ama kadın hala eşinin zevkini daha ön planda tutuyo benim kızdığım nokta ister tüp olsun ister normal yolla konu ettiğimiz olay bir bebişin yaşamı bende tüp bebkle hamiş kaldım gerçi bu arkadaşta ama o kadar evlat hasretiyle yanan birisinin bir anlık zevk için bebişini riske atmasına anlam veremedim doğrusu

bu konuyla ilgili yazdığın bütün yorumlara katılıyorum arkadaşım sadece annelik değil babalıkta fedakarlık istiyo bu tedavilerde bu kadar sıkıntı çekiyoruz zevklerimiz için riske atmamalıyız

olursa olsun eşimin gözü dışarda öyle eşinde gözü çıksın ayrıca eğer evladı için 9 ay beklemiyorsa hiçte bebiş konusunda taviz vermem eşime ne yaparsa rabbime havale ederim hiçte koca delisi olamam vallaboshayallersmile

Bana sorarsanız gözü dışarda olan erkek, sorumluluktan kaçan erkek hamileliği bahane eder aldatır.Gerçekten seven erkek aldatmaz, eşini daha da çok sever aksine.Bu sebeple asla yanlış hareket etmeyin.

Ama bu cinsel ilişkiye girenlerin sadece kocam başkasına bakmasın diye girdiklerini sanmıyorum.Özellikle 2. trimester benim libidom çok yükseldi, yani karşı tarafı memnun etmek amacıyla ilerlemiyorum.Şeytana uymuşlar diyelim:)
Ancak risk varsa eğer elbette iki taraf da sabredicek, ortada bir can söz konusu, illa yasak diye de kardeş gibi oturmak, bakımsız olup kendini salmak gerekmez.Yine bakın kendinize seksi olun, iri göğüslerin keyfini çıkarın en azından.
ılla penetrasyon olmak zorunda değil ya?Yine eşiniz tatmin olabilir, tüm bunların da ayrı heyecanı :kedi: vardır.

Son düzenleme:

benim anlamadığım neden her defasında başlık açıyorki açtığı ilk başlıkta devam etsin bu sorununa ..hem bizden niye yardım istiyorki yapma diyoruz yine yapıyor kaydirigubbakcemile3 biraz eşiyle sıkacaklar dişlerini başka çare yok boshayallersmile

anacıgım bizim adamlar taşmıydı ozaman bizimde ilk aydan 9.aya kadar yasaktı eşim asla yapalım demedi bende öyle 8ay bekledik şimdi 4aylık kucagıumızda saglıkla biz cinsel hayatımıza kaldıgımız yerden devam ediyoz ne soguduk ne bişi oldu dahada baglandık sabredin az yav aceleniz neee 9ay kısa süreç senelerce girmeyin demiyolar yaaa bebek için ben 2sene bile beklerdim gerekirse valla

Bana sorarsanız gözü dışarda olan erkek, sorumluluktan kaçan erkek hamileliği bahane eder aldatır.Gerçekten seven erkek aldatmaz, eşini daha da çok sever aksine.Bu sebeple asla yanlış hareket etmeyin.

Ama bu cinsel ilişkiye girenlerin sadece kocam başkasına bakmasın diye girdiklerini sanmıyorum.Özellikle 2. trimester benim libidom çok yükseldi, yani karşı tarafı memnun etmek amacıyla ilerlemiyorum.Şeytana uymuşlar diyelim:)
Ancak risk varsa eğer elbette iki taraf da sabredicek, ortada bir can söz konusu, illa yasak diye de kardeş gibi oturmak, bakımsız olup kendini salmak gerekmez.Yine bakın kendinize seksi olun, iri göğüslerin keyfini çıkarın en azından.
İlla penetrasyon olmak zorunda değil ya?Yine eşiniz tatmin olabilir, tüm bunların da ayrı heyecanı :kedi: vardır.

canım inanırmısın ama bana eşim öncekinden daha yakınlaştı şu hamişlik döneminde dediğin gibi bu erkekten erkeğe değişiyo yeterki içinde o işi yapmak olsun ister hamile ol ister olma farketmez ben cinsellikten önce eşimin gönlünü doldurmalıyım sevgimle saygımla cinsellikte önemli tabiki ama evlatta ikimizin evladı ne demek erkeklerin cinsellik dürtüsü varda bayanların yokmu o arkadaş devamlı ne yapalım dayanamadı falan yazıyo resmen kadınları sanki erkeklerin hayatında sadece cinsellik olarak var gibi görüyo bir kere kadınlar sadece o iş için yok hayatta neyse canımcım artıkta ne yaparsa yapsın doktorun bir bildiği varki yasaklamış bu arkadaşa cinselliği o zamn yapaıp yapaıpta sonra bişey olurmu demesin :eek:klava:

benim anlamadığım neden her defasında başlık açıyorki açtığı ilk başlıkta devam etsin bu sorununa ..hem bizden niye yardım istiyorki yapma diyoruz yine yapıyor kaydirigubbakcemile3 biraz eşiyle sıkacaklar dişlerini başka çare yok boshayallersmile

vereliniortak bencede

anacıgım bizim adamlar taşmıydı ozaman bizimde ilk aydan 9.aya kadar yasaktı eşim asla yapalım demedi bende öyle 8ay bekledik şimdi 4aylık kucagıumızda saglıkla biz cinsel hayatımıza kaldıgımız yerden devam ediyoz ne soguduk ne bişi oldu dahada baglandık sabredin az yav aceleniz neee 9ay kısa süreç senelerce girmeyin demiyolar yaaa bebek için ben 2sene bile beklerdim gerekirse valla

alkisalkisalkis daha denilcek bişey bırakmamışsın işte budur canıma.s.

canım kızmış olduğum nokta o zaten yaa yapıp yapıp sonrada yok bişey olurmu diyo yaa yapma o zamn kardeşim yapma içine kurt düşürceğine yapma birde eşine hakveriyo adam ne yapsın diyo erke işte faln diyodu önceki yazdııklarında bence tek onda değil eşindede suç var adam evladına bişey olur diye aklından geçirmez böyle bi konuyu oistiyo oda yapıyo o kadar

erkegi rahatlatmanın bir çok yolu var onları kullansın ozaman madem eşi duramıyo fedakarlık şart gidilen yol kutsalsa bebek gibi

X