Yaşadıklarım piskolojimi bozdu lütfen sonuna kadar okuyun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okurken yoruldum ve gözüm acıdı. Virgül nerde nokta nerde? Türkçe kuralları nerde?

Boşanmayacaksan sakın çocuk yapma İşe gir çalış Sakın paranı eşine verme birikim yap ve psikolojik destek al Sonrasında zaten daha sağlıklı kararlar vereceksin
Yanında duramam boşcancam

Yazılanları hayretle okuyorum benim yuvam da başka bir kadın aldatması yüzünden bitmişti hepimizin ki bir cins ne karaktersizler yaaa bunların beyinleri p.pilerinin ucuna monteli.cübbeli ahmet hocanın dediği gibi Allah bu azgın k. Pek lere belaltından dert versinde iş göremesinler yuva sıcaklığı bulamasınlar inşallah

Ahaha hiç gülesim yoktu abla ama çok güzel yazdın vala boşandinizmi şuan boşanma süreci nasil

İnanın çok üzüldüm buna benzer bir aldatılma arkadaşım yaşadı fakat eşi bir şekilde kadını ikna etti barıştılar ve sonuç çok kısa zamanda tekrar aldatildi zor bir karar ve zor bir durum hazmetmek çok zor ama maalesef affetiingjnde keklik olarak görülüyor ve tekrar ediyor Allah yardımcınız olsun

Gerçekten doğru öyle yaptı biticek o arkdaş boşanmadimi

Çok şükür ki çocuğun olmamış henüz evliliğin başındayken farketmissin bunun için şükret. Kesinlikle bir boşanma davası aç kendindede suç bulma cinsel yönden daha istekliydim nasıl başkasına gider diye düşünme sen ne yaparsan yap o erkeğin içinde varsa bir yolunu bulur yine gider o onun karektersizliği sende hiç bir suç yok. Tek suç böyle bir adamdan boşanmaman olur. Sakın sineye çekme affetme yumuşama lütfen ...

Hayır yumuşamiyicagim emeklerime üzülüyorum ailesine oldu gibi anlatmayı düşünüyorum evdeki herşeyi kirasim geliyor gitmeden

adam bir sapık
üzgünüm ama öyle
avlanan bir sapık
kim ağıma düşerse hesabı yapıyor ve peşini de bırakmıyor
iyiki erkenden öğrendiniz de çocuk yapmamışsınız
hemen boşanın ,bi yere de sadaka verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…